Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetelor! Eu ma simt cam obosita sa mai scriu ceva, dar am vrut macar sa va salut!

Pupici!

Ioana
20+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty, e voie paracetamol?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Poopici la randunici...va multumesc mult pentru incurajari..Mi-a mai trecut un pik stresul si sant sigura ca o sa fie bine..Bebe dadea din picioruse si mi se pare ca a crescut asa mult intr-o luna...statea pe burtica si se agita de zor...sotul meu a fost tare entuziasmat,ma pupa non stop pe burtica de cand l-a vazut..Multi pupici la toate gravidutzele racite sau triste...Zozelinatu unde ai disparut ca mi-e dor de tine....

Serry12+ http://community.webshots.com/user/serry_ann

Mergi la inceput

bravo, serry pentru bebe sanatos si voinic!

Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, da, Paracetamol e voie cu moderatie, de altfel s-a si discutat putin mai devreme si, oricum, m-am documentat bine. M-am abtinut cat am putut, dar cand am vazut ca incepe sa-mi creasca temperatura l-am luat, febra e SIGUR ff rea!

naty 14+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Naty ai luat o decizie buna,mai bine stai acasa si ai grija de tine si de bebelina,ma gindesc ca lucrind in spital vi in contact mai des cu virusii,asa ca mai bine sa te protejezi,asta in masura in care munca iti permit... sa treaca raceala...

Simo,Sovi voi cum mai sinteti,sa va faceti repede bine...

Multumesc fetelor pentru felicitari,sa fie bebele bine asta conteaza cel mai mult...

Cory..un pentru o mamica neobosita...

Va pe toate

ADELA18+ cu

Mergi la inceput

aha... ma gandeam daca am voie o juma de pliculetz de Coldrex inainte de culcare

Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Maria medicul meu a zis sa nu iau decit paracetamol simplu,mai bine nu lua coldrex,acum cum crezi tu....sanatate multa...

Mergi la inceput

ai dreptate, mai bine nu...

ma duc la somnic...ca pic de somn...va pe toate de noapte buna...

Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Iertare ca nici acum nu raspund punctual pt ca Larisu meu e cocotat in bratele mele si ma piseaza sa ne uitam urgent la Chip & Dale...
Si mie mi-e dor de niste "RACITURI": Simonette, de Sovieticutza!!!Lui Simonette tre' sa-i fie tare rau din moment ce nu a intrat deloc pe Forum...ca ea e o tipa efervescenta si era o prezenta obisnuita pe Forum. Simonette, !

Naty, si de tine imi pare rau ca esti vampirizata de raceala.
Si tie iti doresc sa te refaci repede-repede!!!

Delphinutz, bafta la examenu' de maine! Sa te intorci cu laurii victoriei!

Zozelina, faci bine???

Blanka, ma bucur ca te-ai destresat dupa bebe-kontrol! Legat de constipatie, incearca sa mananci dimineata cereale integrale cu lapte sau iaurt! Si mananca paine neagra in loc de paine alba. Eu am descoperit painea neagra de la Vel-Pitar presarata cu seminte. E gustoasa si e buna anticonstipatie. Ar mai fi bune fructele uscate gen stafide, prune, smochine fie combinate cu cereale integrale, fie fara.

Mai nou eu beau la apa ca o rata...si de asta merg des la baie... macar o data pe noapte!

Remedii anti-raceala: supa de pui, sodoul cu rom, ceaiul de tei cu lamaie si rom, infuzia sau decoctul din foi de ceapa...astea le aplic eu.

Remedii anti-migrene: prisnitele cu cartofi stropiti cu otet sau cu alcool...aplicate pe frunte.

Cand ma doare tare gatul aceleasi prisnite mi le aplic in jurul gatului (iau un prosop uzat pe care asez felii de cartofi stropiti cu alcool si chiar si otet, si fac un rulou, pe care mi-l fac fular in jurul gatului). La mine functioneaza cu succes leaku'.

Va pupez Racite si Neracite!!!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput