Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Zozelina, o avea si fata treaba, poate face nani...nu va ingrijorati ca apare ea!
Oana 12+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cory3maz spune:
Hop si eu pi creanga voastra!!!
Am citit restanta de 8 pagini si mi-am luat notitze:
1. Sovieticutzo, aseara dupa ce am bagat pomelnicu', am predat stafeta la calculator sotzului...asa ca n-am mai vazut intrebarea ta cu romul in sodou...e buna esentza de rom!!! Dar eu as zice sa inlocuiti sodoul cu rom cu ceaiul de tei sau fructe de padure cu rom...la ceai nu tre' sa folositi galbenus de ou (crud, cu risc de toxoplasmoza), ca la sodou!!!/// Ma bucur ca ati reinviat si tu, si Motanski (ex-Horcaila)!!!/// Burticul tau seamana cu al lui Delphin...e burtica de Randunica-Silfida!
2. Pentru amatoarele de DVD cu "Bebe care vine acasa!", promit sa rezolv "problema" LUNI cu ajutorul unui coleg mester in IT...si apoi o sa aveti continutul DVD-ului...mai explicita de atata nu pot fi (din cauze legale)!!!
3. Gudinde, am verificat la sotz informatia pe care o doreai...mucosul ala obraznic nu e redactor-sef la ziarul ala! Nu e nimic!
4. Giani(Randunica-Supersonica), regret ca nu ti-am urat in timp util bafta cu proiectul de azi!!! Da' o fac acum!!!
5. Mihutz, , Randunica-Tonica si Destoinica!
6. Clauclau, m-am topit de invidie, cand am vazut ultimele poze cu burtica!!! Iar aia cu Razvan sarutandu-ti burtica...e foarte frumoasa!!! Tandreturi de frate mai mare!!!
7. Naty, am "scanat" albumul tau de nunta!!! Ati fost frumosi, topiti unul dupa celalalt, intr-o lume numai a voastra, desi erati inconjuratzi de atata popor!!! Mi-a placut ce am vazut!!! Fa-te bine, Fatza-Palida-ca-Margarina!!!
8. Zozela, eu ti-am urat anticipat "La multzi ani!" pentru sotzul tau!!! Desi tu abia in seara asta sarbautoresti!!! Oricum distractie de neuitat!!!
9. Elara, Diana G !!
10. Pucca, felicitari pentru rezultatul fain la bitest!!!
11. Clabuc, si tu esti acum in club "Racitura"!!! Fa-te bineee!!!Tare interesant e numele fetitei tale: Maria-Clarinda!!! Original!!!
12. Kya, ce ma bucur sa te revad! Credeam ca ai taiat-o pe mare dupa Ulysee al tau!!! Si cand colo tu erai spitalizata!!! Da' la calciul tau (dezastruos) de ce nu mananci ouale cutot cu coaja??? Stai, nu ma pocni, erea o glumitza!!!
13. Bubu05, cum a fost la plimbarea cu Vladutz, prin Oraselul Copiilor??? Ce ai pregatit bun de papa???
14. Simonette, mamika de Luca, unde ai disparut??? Asa grav se manifesta raceala la tine??? Te tine lata in pat cinci zile???
Da Doamne, sa se faca bine, Simo-Sufletzel!!!
15. Simo, mamik de David, urata si grea incercare ai mai avut de tras cu accidentu' nazdravanului tau!!! Bine ca si-a revenit!!! Bafta la bebe-kontrol!!
16. Cami 33 din Bacau!!! WELCOME!!! Te felicit pentru efortul si rabdarea ta de a citi ISTORIA RANDUNICILOR in 25 de volume!!! Deja imi esti draga, numa' pt chestia asta! Si imi esti draga si pt ca esti din Bacau!!! Si am bagat de seama ca Alexandra ta e apropiata ca varsta de Larisa mea!
17. Nicol Conte, ma bucur ca ai un administrator de retea baiat de gasca si destupat la minte!!! Sa va traiasca si sa va conecteze cat mai des la NET!
18. Rox Dox si Olgutzika, !!!
19. Kitzy, da' nu mai tremura si te mai stresa atata, Puiu' Babii!!!
Nu te mai pierde cu firea asa des si din orice fleak!!! Atata timp cat nu-ti este rau si nu ai analize sau echografii proaste, stai calma si relaxata!!! Sperioasa!!!
20. Delphin, multzumesc si eu de sfatul cu casca !!! Si Larisa mea e biciclista!!! Ti-ai luat diploma????
21. Adela Achim, sper sa functioneze si la tine leaku' cu ruloul de cartofi stropiti cu rachiu!!! Sanatate maximaaaa iti doresc!!!
22. Azi am fost pe la Mitropolie, cu gand sa ma asez la coada la sfintele moaste!!! Da' am renuntat la idee, cand am vazut ce coada kilometrica eraaaa! M-am gandit ca vezica si spatele meu nu vor rezista sase ore in aglomeratia aia infernala...am ascultat putin slujba, da' nici asta nu mi-a tihnit...fojgaiau cersetorii insistenti si hotii de buzunare, veniti la lucru' din toata tara!!!
Da' mi-am luat o candela frumoasa si niste busuioc, si m-am incarcat spiritual!!!
Acasa am pregatit pentru stomakul meu si numai al meu niste mandreti de suberek, gogosi cu tocatura de vita, condimentata cu piper si menta!!! Am bagat la "ghiozdan" 2 bucati cu smantana!!! Cred ca mi s-au dus si in inima, nu numai in stomac!!!
Hai ca v-am scris un cearsaf, nu o scrisorela!!!
Va pe toate sus-pomenitele si pe cela nenominalizate!!!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
Simo27 spune:
Surle si trambite: BAIAT!!!!
Asa ca,va rog ,dragelor,mai adaugati un carucior albastru...suntem foarte incantati si fericiti,in special David,sa-l fi vazut cum tipa de fericire,cum dansa,ptr ca o sa aiba un fratior!!!E cadoul ptr el,sigur Doamne-Doamne a stiut cat a suferit!Bebele e tare bine dezvoltat,are toate degetelele la manute si picioare,inimioara ii bate bine,l-am vazut in 4D,este un mic ingeras!Sunt acum intradevar fericita...abia astept sa il tin in brate!!!Va doresc vise placute si va pup
Simo18+,mamica lui David
si
cory3maz spune:
Brava, Simo mamik de David si de bebe 2!!!
Felicitari pentru cel de-al doilea Nazdravan!!
Dupa o mare incercare, trebuia sa vina si o bucurie coplesitoare!!! Ca are Dumnezeu grija, sa existe un echilibru!!!
Sa-ti traiasca Feciorasii si sa te bucure pana la adanci batraneti, ca in povesti!!!
Varsta "chiriasului":
Simo27 spune:
Ce va mai rog:sa-mi schimbati DPN,dr a zis ca o sa fie 9 martie,nu3 martie!va rog!!!!si daca se poate,sa-l puneti pe dr meu Dr.Anastasiu Costin Vlad,iar nasterea o sa fie la Clinica Eva!!!!multumesc
Simo,mamica lui David si 18+
cory3maz spune:
Simo, mamiku' lui David, ai putintica rabdare!!!
Zana-Zozelina, se ocupa de cosmetizarea listei!!! Cred ca o sa modifice listutza, imediat ce o sa poata!!! Da' in seara asta, Zoze are ochi numa' (si nu numai ochi) DOAR pentru sotzul ei!!!
Varsta "chiriasului":
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Simo27, felicitari pt. baietel! Ce mamica fericita!
Cory, acum am pus sa fac o budinca cu paste si branza si presaram putin zahar deasupra cand o papam!
Oana 12+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
cory3maz spune:
Bubu05, pofta buna la budinca de paste dulcica!!!
Am citi ca l-ai distrat frumos pe Vladutz la Orasel! Week-end fain iti doresc!!!
Randunici, deja mamici, am o stire legata de retragerea unor medicamente pediatrice:http://www.realitatea.net/100001_Medicamente-de-uz-pediatric--retrase-de-pe-piata-din-SUA-.html
Varsta "chiriasului":
clauclau spune:
Simo27, felicitari pentru baietelul din burtica, chiar ca Davidutzu acum o sa fiu super fericit ca o sa aiba partener de joaca.
Cory, ma bucur ca te-ai incarcat spiritual, cred ca este tare bine ! Pacat ca fosgaiau atatia cersetori pe acolo, din pacate asa este peste tot acum ( ma refer la biserici ). Si ai umplut si burtica bine apoi, nu?
Zoze, sunt convinsa ca te-ai facut super frumoasa! Iti urez o seara magica alaturi de sotiorul iubit! Sa ne pove si noua maine...
O sa-i dau si eu lui Simo un mesaj si va tin la curent. Fug sa bag baietelul la culcare si daca nu-mi ia locul sotul la calculator, mai revin. Daca nu, va pupic si sa aveti noapte buna cu vise frumoase!
CLAU 19+
http://community.webshots.com/user/claudel77
mamica de Razvanel si acum de bebe 2