Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Diana, stai linistita ca e normal sa-l simti pe bebe intr-o zi mai mult si in altele deloc. Toate patim asa, mai tarziu dupa 20 de saptamani o sa-l simtim mai des.
si spor la treaba!

Acum ma gandeam fetelor ca voi des vorbiti de retete si tot felul de mancaruri dar eu deloc nu poftesc. Asta apropo de Delphin care tocmai spunea ca a poftit la varza acra. E ciudat ca nu poftesc, caci de altfel sunt o mare mancacioasa , dar ma bucur ca e asa!

CLAU 19+
http://community.webshots.com/user/claudel77

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

da ma delfinuta, da din pricina cui i-am zis eu sotului sa nu apara azi acasa fara somon afumat??
pai ce reteta de raceala sa va dau, ca m-a tinut 3 zile si 3 nopti! eu pe bune ca am simtit ca mi-a priit iei opareala la picioare (de 2 ori)cu apa si boabe mustar rasnite, pt cine indrazneste (atentie ca de fapt nu e voie). si ceaiul ala odios de ceapa cu nuci si ghimbir e adevarat! si compresele. n-am luat nici o pastila pana la urma.

sovi 12+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

helau helau!
Ela ai aparut! gospodina! cum ne-am tras noi amandoua olteni-balanta...
Clau vazut si placut pozele cu burtica...
kitzy stai usor! nu te impacienta degeaba! sa treaca gandurile!
pucca felicitari pt DT!
Laly multa sanatate!
Cami ai avut ce citi!... scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare! sa putem vb in timp real
Kyaa bine ai revenit! multa sanatate si sper sa nu mai fie nevoie de perfuzii!
Ralu, Diana, delphin
Sovi eu eram curioasa cu racii
Simo27 imi pare tare rau sa aud de David...ufff... multa sanatate... si fac pt tine!
Rox si eu am mai abundenta acum ca inainte..

eu sunt plina... am mancat de zici ca ma sparg... acum daca ar fi sa imi fac o poza la burtica... as avea cu ce sa ma laud...
oricum pana deseara la nani mai bag ceva la "ghiozdanel", in mod sigur... cred ca o sa ajung de la la o ... dar nu-i bai... imp e bebe acum, kg se dau jos si dupa

stolul!

Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, si burtica si tu pe de-a intregul esti super SEXI!!!Cred si eu ca ti-a trecut cu baia la picioare (plus faptul ca Motansky se vindeca...) dar eu nu indraznesc...
Laly, ooofff ce bine te inteleg. Hai, gata cu raceala, sa ne revenim, suntem in trimestrul de aur!!!
Rox, secretie am si eu, nu mereu, nu cat sa-mi schimb chilotii de 2 ori pe zi, stiam asta, stai linistita, dupa cum vezi avem cam toate.
Clau, ai o burtika IMENSA! Esti FRUMOASA! Iar poza in care Razvan pupa burtika m-a topit, pur si simplu...
Simonette, incep sa fiu de-a dreptul ingrijorata!!
multa sanatate puiului celeilalte Simo!
Cory, multumesc pt PM.
Olgutzika, mai da-mi un PM cu detalii despre analizele facute si incerc sa te ajut luni.
Eu, tot racitura...

naty 14+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff mai Naty, si tu racitura! Ce ne facem cu atatea randunici racite? Hai sa fuga de pe la noi urata asta de raceala ca o alerg cu bata, nu alta!
Si eu ti-am admirat pozele, ai fost o mireasa foarte, foarte frumoasa!

Mihutza, sa-ti fie de bine! E bine cu burtica plina, nu?

CLAU 19+
http://community.webshots.com/user/claudel77

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Randunicile care ati mai sunat-o pe Simo, de ce nu o sunati si acum sa vedeti ce se intampla...ca eu am numarul, dar mi-e rusine, mai ales ca nu am vb cu ea niciodata la tel, si pe voi va stie si mai bine

18+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

saru' mana Clau... oricum nici asa nu cred ca ajung la dimensiunea burticii tale de 14 sapt

Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sunt pe ultima suta de metri cu pregatirea si am intrat sa va salut repede,sa va multumesc si sa va dau cate un pentru urari!
Miha si al tau tot balanta mama?!Buni baieti!
Clau m-am facut superbelissimaDin cate am "inteles" i-a cam placut sotului....
Soooviii scapasi?!!Bravo fato!!Petrecere frumoasa!!
Siiimoooo??!!

..ah..

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor am sunat-o pe Simo si are telefonul inchis!!
Simooooooo ne ingrijorezi!!!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo27, imi pare rau de David, saracutul, bine ca a trecut acum...
Mult succes la dr si sa ne spui vestile!

Delphin, cati ani are puiul tau? E un dulce! Casca e tare sigura, imi place cum ii sta cu ea!

Sovi, am vazut poza sexoasa si burticutza frumoasa! Mai, raci cu mujdei as manca si eu, insa sa nu-i vad asa in farfurie ca mi se face rau...ii vreau direct curatati! Am incercat o data sa pap si nu stiam cum sa-i curat si cand le vedeam perisorii aia pe burtica mi se pareau...bleah....
Sanatate multa, sa scapi de tot de raceala!

Kya, ce nasol ca ai fost la spital, sanatate multa!

Noi am bagat somnic dupa-amiaza, am lenevit, curatenia o lasam pe maine...Am papat sarmalute cu smntana si ardei bulgaresc murat, o nebunie! Prietena mea a facut sarmale si mi-a adus si mie, ca stie ca sunt pofticioasa!

Dimineata am fost in Orasel, l-am dat pe Vladut in multe masinute si ne-am distrat de minune!

Oana 12+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput