Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
gudinde spune:
quote:
Originally posted by cory3maz
3. Gudinde, am verificat la sotz informatia pe care o doreai...mucosul ala obraznic nu e redactor-sef la ziarul ala! Nu e nimic!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
Cory

,Multumesc mult pt raspuns.
Sincer, ma simt usurata de raspunsul tau. Ar fi fost trist ca un om de presa sau mai bine zis viitor om de presa (ca la 21 de ani ...) poate spune si (mai rau) crede ca nu merita sa te zbati sa salvezi viata unui pui de om.
_
Acu' ... daca tot am intrat in topic ...
numeioana
stiu ca tu esti randunica cu acte in regula (
), dar faci parte si din grupul
fetelor cu PCOS. Da, cum intri mai rar pe la topic vin sa te intreb aici: tu ai vorbit cu dr. C despre PCOS si urmarirea sarcinii in aceste conditii mai speciale?Un
si pt celelalte randunici.
cory3maz spune:
Randunici-cu-Sclipici!!!
Cred ca ma retrag in zece minute in pat, cu un vraf de reviste cumparate si necitite: "Catavencu", "Ce se intampla,doctore?" si ultimul nr. din "Tango" (care mi se pare o revista pt femei cu intelect).
Eu ma gandesc sa predau stafeta Randunicilor-de-peste-Ocean: lu' Monik din Toronto, Adriutei si Violetei din USA!!! Si parca mai erau niste randunici din USA, pe care nu mi le amintesc cu exactitate, da' eu le invit sa ne scrie, sa ne povesteasca!!! Ca le raspundem prompt!!!
Asaaa...mi-am adus aminte si de Raluka din Heracklion!!! Care mai e viata ta???
Da' din Japonia, din Laponia, din Australia sau Spania, nu se scrie nimeni??? Nu e Randunici naturalizate pe acolo??? 
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
Gudinde,
scuze si in mod oficial pt ca sotzu' a fost superficial sau nu a inteles ce anume l-am intrebat!!!
Oricum, am verificat cu manutza mea...si la editia electronica a ziarului in cauza, baietzashu' ala figureaza la redactie, pe pozitia de redactor-sef!!!
Pacat!
Oricum si cu sefie, si fara sefie, Respectivu' tot un om de nimik ramane!!! Si un mucos obraznic!!!
Cu tristete si scuze,
Cory
cory3maz spune:
Si logo-ul ziarului unde Respektivu' scrie e asta:
"Ziarul care sta de vorba cu oamenii!!!" Mishto si nu mai am alte comentarii!!!
Varsta "chiriasului":
sovietica spune:
Cory, eu nu tin cont de legea cu fiertul galbenusului. Cand poftesc maioneza, mananc. Ai fost tareee cu burticuta silfiduta :)) Ca eu cand mi-am facut poza am si umflat-o oleaca, ca sa se vada mare si bengoasa
.
Ieri cand am vazut la tv ce nebunie era la coada la moastele Sf Parascheva, m-am gandit la tine ca ziceai ca vrei sa stai; si eu daca eram in locul tau, nu as fi putut sa stau. Las, ca la cat esti tu de tare, te-ai incarcat si asa, de la distanta.
Simo27, cat ma bucur ca a rasarit soarele si pe aleea voastra dupa 2 saptamani de griji!
Sa va traiasca "praslea cel voinic"
Simonette, ne gandim cu drag la tine si speram sa iti fie bine.
Va pup cu drag.
sovi
12+ saptamani
pozici
gudinde spune:
quote:
Originally posted by cory3maz
Gudinde,
scuze si in mod oficial pt ca sotzu' a fost superficial sau nu a inteles ce anume l-am intrebat!!!
Oricum, am verificat cu manutza mea...si la editia electronica a ziarului in cauza, baietzashu' ala figureaza la redactie, pe pozitia de redactor-sef!!!
Pacat!
Oricum si cu sefie, si fara sefie, Respectivu' tot un om de nimik ramane!!! Si un mucos obraznic!!!
Cu tristete si scuze,
Cory
Cory

Ti-am scris pe PM.
Ce sa zic ... pacat: ce vocabular, ce mentalitate ... mai sunt si astfel de "oameni"
blankar spune:
salutare randunici!
am fost cu nepoata la un chef de prunci si nu am putut intra pana acum.
vad ca nu m-i se arata sa fac TT (nu ca a-si fi foarte trista, din cauza parerilor impartite)Dr. din Ungaria trebuia sa-mi completeze rubricile cu masuratorile din saptamana a 12 a si din greseala la debutul sarcinii conform ecografiei mi-a trecut data cand s-au facut masuratorile.Si nu mi-au acceptat formularul asa(de corectat nu s-a putut,trebuia sa ma duc la dr. din nou sa-mi refaca).Am decis sa nu mai fac TT, sper sa nu se bosumfle dr. de aici,sper sa nu am remuscari mai incolo ca nu l-am facut.
SIMONETTE unde esti ca ne e dor de tine!
blankar
17
CristinaGoji spune:
Simo - imi imaginez prin ce chinuri ai trecut! Bine a s-a terminat totul cu bine! Multa sanatate ii doresc lui David si fara accidente! Felicitari pentru baitelul nr 2!!!
Mami
13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
natynic spune:
Simo 27, multe multe felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si sa-i dea Dumnezeu o viata cu tot ce-ti poti dori mai bun pentru el, ca si pentru David.
Zozelina, probabil nu ne mai privesti in seara asta dar oricum iti urez LA MULTI ANI pentru sotior, sa fiti fericiti o viata!
N-am fost prezenta toata dupa-amiaza din cauza ca mi se stricase subit calculatorul-nu mai vroia NIMIC! Am sunat Omul disperata, a zis sa astept cuminte; el a ajuns tarziu acasa dar...cum a pus mana pe mouse s-a reparat!Bineinteles, a zis ca se mai uita si calculatorul la fata omului. Cand a vazut ca m-am si repezit sa va scriu, a ras "Aa, de-aia m-ai sunat nerabdatoare! Ia stai sa vorbesc eu cu fetele tale". Ne-am "batut" pana m-a lasat in pace asa ca acum va
pe toate! Dar, atentie, e pus pe "atacat" forumul, sa nu va faca vreo farsa!
Zoze sau cine mai are telefonul Simonettei, va rog insistati! Ce-o fi cu ea??
naty 14+ cu 
http://community.webshots.com/user/npatrascu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
bubu05 spune:
Va pup si eu pe toate, noapte buna burticutze si mamici cu pitici, sa aveti o noapte linistita!
Oana
12+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze