Mamici de mai - iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
simonacip spune:
criscris bine ai venit , ma bucur ca ti-ai infrint timiditatea, aici suntem intre prietene...
achelino, uite o dovada buna ca uneori ne cam ingrijoram fara motiv. sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare...de fapt nu ma indoiesc ca asa va fi.
Da intr-adevar voi ce ziceti de vopsit fetele??? Eu marturisesc ca m-am vopsit in saptamina 10, ca nu mai rezistam...acum mi-am schimbat vopseaua si mi-am luat Casting loreal fara amoniac...am gasit si o culoare foarte dragutza, ma vopsesc prin noiembrie, la ziua lui fiu-miu, sa vad cum va iesi. daca-mi place ramin cu ea.
David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andrutzac spune:
Buna fetelor! Nu am mai intrat deloc... am fost in concediu, am fost si in spital, nu mai stiu cine a mai scris si cine nu. Vreau sa va spun ca eu am pierdut sarcina... S-a oprit in evolutie... Am fost la pamant cu moralul, nu pot sa zic ca acum mi-e bine, dar oricum...Am stat 3 saptamani in spital si tot nu am reusit sa salvez aceasta sarcina...La mine a fost prima dupa 3 ani de incercari , chiar si 2 inseminari nereusite. Acum se intamplase pur si simplu. A mai patit cineva asa , adica cu sarcini oprite in evolutie?
Am sa citesc din urma sa vad voi ce mai faceti, cum va e... si va mai scriu...
Sa-mi spuneti si mie daca ati avut experiente cu sarcini oprite in evolutie, va rog mult!
Doctorul mi-a spus ca 6 luni nu am voie sa raman insarcinata! Mi se pare enorm!!!...
Nu stiu...
simonacip spune:
Andrutzac, imi pare tare rau ....Daca citesti in urma ai sa vezi cite fete au patit acelasi lucru...pentru mine e ingrijorator cite sarcini se pierd astfel...Nu credeam ca pot fi atatea...
David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
danangie spune:
quote:
Originally posted by criscris
Buna ziua
Incerc si eu o intrare timida, asa sunt si eu, mai timida de fel. Ultima menstruatie 31 august, as fi deja in 6 saptamani. N-am anuntat prea multa lume din jur din cauza unei nefericite pierderi de sarcina la 8 saptamani anul acesta, in martie. De aceea sunt convinsa ca imi va folosi sprijinul si compania voastra. Toate sunteti foarte dragutze si iubitoare, devorez demult mesajele voastre, imi doresc sa fac si eu parte din clubul vostru si totul sa fie bine.
O duminica placuta in continuare!
Felicitari multe!! Sa ai o usoara si la termen! Ai fost la doctor deja? Daca vrei pe listutza.....da-ne ceva date....numai bine!!
Dana
mult asteptat
danangie spune:
quote:
Originally posted by ache
Dragele mele, tocmai m-am intors de la doctora, plina de emotii...i-am auzit inimoara pt. cateva secunde si m-au cuprins toate emotiile din lume, inclusiv plansul de bucurie....si asta dupa cateva zile in care am reusit sa ma stresez de una singura, tot citind vesti mai putin bune de pe net, intrebandu-ma ca de ce am temperatura ce tot variaza (nu mai mult de 37.4) si care am inteles acum ca e de la hormonii sarcinii...uite asa am innebunit si am mers la dr. , la una noua cu un eco mai performant si acum sunt in al 9-lea cer.
Cica BB e tare frumos , se intelege ca bine dezvoltat si mi-a dat exact aceeasi varsta ca si prima doctora, adica 6 sapt si 4 zile azi, cica sa nu iau nimic de sustinere ca nu e nevoie, sarcina arata f bine...ma rog, eu nu i-am zis ca-s pe tratament cu progesterone deja, si o sa continui cu el ca-s paranoica...si mi-a dat sa fac niste teste: toxoplasma, glucoza parca si inca unul care in engleza e CBS si mor sa stiu cum se traduce daca ma puteti ajuta.
In rest toate bune, abia astept sa va intoarceti de pe unde sunteti acuma, in week-end si sa stam la povesti ...o seara frumoasa!
anca
6+
ACHE felicitari pentru samburelul mic mic!!! Si eu o sa fac la fel: voi tine ascuns ca iau progesteron.....i voi cere......dar daca nu imi da......ssttttt
Dana
mult asteptat
danangie spune:
REALLAURA problema asta o aveam si eu acum vreo 8 luni in urma......dupa ce am pierdut sarcina....mi-am schimbat culoare parului........adica eu sunt satena si ma vopseam blonda. Eram juma de cap saten si juma blond. Beehhh. Deci, pe urma mi-am schimbat....imi fac suvite blonde si inchise....maro inchis......e foarte faina culoarea....asa nu imi atinge pielea capului............si imi voi pune masca data viitoare cand ma duc........dar pentru tine ...trebuie sa mergi la un plafar.......acolo trebuie sa fie vopsele pe baza de plante...........important e sa nu iei cu amoniac. Asta e important.Numai bine
Dana
mult asteptat
MsBB spune:
OF! Buna dimineata fetelor!
andrutzac si mirela imi pare tare rau :( Sper ca in viitor sa ne auzim cu vesti mai bune.
Bine ati venit noi burticute!
Desiree2002, ache ma bucur ca ati auzit inimioara lui BB , sper ca azi o sa auzim si noi inimioara .... am emotiii mari mari mariiii. Va inteleg bucuria...
Reallaura si eu ma confrunt cu aceiasi problema ... sunt bruneta vopsita blond si imediat cum creste radacina se vede de toataaa frumusetea. Eu m-am vopsit odata cam prin saptamana a 3-a , nu stiam ca sunt gravi atunci ... am citit alte posturi de pe forumul DC in legatura cu vopsitul si sper sa nu afecteze ca m-am vopsit in primul trimestru.
Chiar nu stiu ce sa fac cu parul meu , care pe langa faptul ca are o frumoasa radacina de 1 cm jum neagra mai si cade intr-o veselie. Nu prea as vrea sa-mi schimb culoarea parului , pentru ca de fiecare data cand am facut-o mi-am distrus parul incercand sa ajung inapoi blonda. Dar vb ta... parca nici asa ... nu ?
Adri 8+
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
danangie spune:
quote:
Originally posted by andrutzac
Buna fetelor! Nu am mai intrat deloc... am fost in concediu, am fost si in spital, nu mai stiu cine a mai scris si cine nu. Vreau sa va spun ca eu am pierdut sarcina... S-a oprit in evolutie... Am fost la pamant cu moralul, nu pot sa zic ca acum mi-e bine, dar oricum...Am stat 3 saptamani in spital si tot nu am reusit sa salvez aceasta sarcina...La mine a fost prima dupa 3 ani de incercari , chiar si 2 inseminari nereusite. Acum se intamplase pur si simplu. A mai patit cineva asa , adica cu sarcini oprite in evolutie?
Am sa citesc din urma sa vad voi ce mai faceti, cum va e... si va mai scriu...
Sa-mi spuneti si mie daca ati avut experiente cu sarcini oprite in evolutie, va rog mult!
Doctorul mi-a spus ca 6 luni nu am voie sa raman insarcinata! Mi se pare enorm!!!...
Nu stiu...
ANDRUZAC imi pare enorm de rau!!! Ce sa-ti spun....fii curajoasa...plangi cat sa te descarci dar nu continua asa.........din experienta iti spun ca te rovina fizic si psihic......eu am pierdut o sarcina in mai anul acesta......era prima sarcina......avort spontan......aveam 11 saptamani......mie doctorul imi spusese sa astept 2 CM. Sarcina nu era asa mare.....si uterul nu a avut mult de suferit. Am ramas acum......dupa 6 CM. M-am chinuit mult.............ca eu sunt si o persoana care se consuma mult. Iti doresc sa revii cat mai repede printre noi. Te si te imbratisez strans, strans!!
Dana
mult asteptat
Alysh spune:
Buna dimineata burtici!
Raportez o noapte cam aiurita, mi-a fost greata de doua ori: o data am deschis geamurile si a venit de undeva miros de friptura si mai tarziu sotul meu si-a facut floricele si iar am simtit un nod in gat. Si apoi....desele si lungil;e iesiri la baie, si ma straduiesc sa nu beau mai nimic inainte de culcare si degeaba. Cred ca-mi iau o perna in baie....
Cris, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!
Ache, felicitari pentru inimioara!
Andrutzac, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta. Dumnezeu te va intari si-ti va da cu siguranta un alt bebe sanatos.
Sunt absolut siderata de cate sarcini s-au pierdut la odiseea asta. De fapt nu a fost la celelalte grupuri de gravidutze, dar aici, au fost mult prea multe.
sa nu mai auzim decat vesti bune cu bebei sanatosi care cresc in burtici si se dezvolta normal.
Alina 10+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Cine face update la listuta de pe prima pagina?
Sa ma treaca si pe mine, please: UM 12 septembrie, DPN 15 iunie.
DN 21 noiembrie 1967.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla