Mamici de mai - iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SIMONA

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Desiree ne bucuram ca ai auzit inimioara lui bb mic, sa creasca mare si sanatos.

Noi ne luptam cu greata si voma in fiecare zi simt ca-mi ies ochii, dar bb sa fie bine, oricum au inceput cu 2 sapt mai tarziu decat la fii-mea.

Va pup si numai bine tuturor.

Diana 10+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Mirela: imi pare rau pentru pierderea sarcinii. Sper sa treci cu bine peste suferinta si inseamna ca organismul tau e "disponibil" si gata sa inceapa "odiseea sarcinii in 40 de saptamini"!
De asta trebuie sa fii happy, sanatoasa, cu psihicul sus cum s-ar zice, copii vin trimisi de Dumnezeu ca un cadou. TU doar, sa fii gata sa-i primesti.
O mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

Buna ziua
Incerc si eu o intrare timida, asa sunt si eu, mai timida de fel. Ultima menstruatie 31 august, as fi deja in 6 saptamani. N-am anuntat prea multa lume din jur din cauza unei nefericite pierderi de sarcina la 8 saptamani anul acesta, in martie. De aceea sunt convinsa ca imi va folosi sprijinul si compania voastra. Toate sunteti foarte dragutze si iubitoare, devorez demult mesajele voastre, imi doresc sa fac si eu parte din clubul vostru si totul sa fie bine.
O duminica placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Dragele mele, tocmai m-am intors de la doctora, plina de emotii...i-am auzit inimoara pt. cateva secunde si m-au cuprins toate emotiile din lume, inclusiv plansul de bucurie....si asta dupa cateva zile in care am reusit sa ma stresez de una singura, tot citind vesti mai putin bune de pe net, intrebandu-ma ca de ce am temperatura ce tot variaza (nu mai mult de 37.4) si care am inteles acum ca e de la hormonii sarcinii...uite asa am innebunit si am mers la dr. , la una noua cu un eco mai performant si acum sunt in al 9-lea cer.
Cica BB e tare frumos , se intelege ca bine dezvoltat si mi-a dat exact aceeasi varsta ca si prima doctora, adica 6 sapt si 4 zile azi, cica sa nu iau nimic de sustinere ca nu e nevoie, sarcina arata f bine...ma rog, eu nu i-am zis ca-s pe tratament cu progesterone deja, si o sa continui cu el ca-s paranoica...si mi-a dat sa fac niste teste: toxoplasma, glucoza parca si inca unul care in engleza e CBS si mor sa stiu cum se traduce daca ma puteti ajuta.
In rest toate bune, abia astept sa va intoarceti de pe unde sunteti acuma, in week-end si sa stam la povesti ...o seara frumoasa!

anca
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Bine-ai venit cricris. O sarcina cat mai usoara.

ache...ce frumos!!! Si eu deabia astept sa aud inimioara (nu stiu cand va fi asta; deocamdata ma multumesc cu amintirea imaginii inimioarei pe care-am vazut-o acum o saptamana ).

Cred ca eu sunt o norocoasa.Nu ma bantuie greata. Doar astazi am fost cam ametita, dar mi-a trecut destul de repede.

O seara frumoasa si un inceput de saptamana usor.

Lilly 8+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele,

Nu am mai intrat demult pentru ca nu m-am simtit bine, am o stare de molesala toata ziua si mi se face rau de la orice mananc. Nu e neaparat greata, dar simt ca nu mai incape in stomacel cat incapea inainte.

Am si eu o problema.

Eu nu m-am vopsit de cand am aflat de sarcina, dar a inceput sa se cam cunoasca si nu stiu cum sa procedez. Doctorul mi-a spus sa ma vopsesc, dar din ce am citit mai ales pe articolele de pe site (DC) vad ca nu e recomandat in primul trimestru si nici mai incolo prea des. Iar eu sunt bruneta vopsita blonda, ar tr macar odata pe luna...

Mai are careva problema asta?
Astept un raspuns care sa ma clarifice cat de cat, ca deja nu-mi mai vine sa ies din casa in halul asta.

Va multumesc si le doresc bun venit tuturor noilor mamici care ni s-au alaturat.
Sarcini usoare

Laurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
voi ati fost f harnicute la scris, eu insa am ramas fara adresa ca scumpul meu sot a facut ceva pc-ului si pe laptop nu aveam adresa.azi am cautat si abia acum am gasit in sfarsit forumul.ce usurare.
nu am citit prea multe dar se pare ca avem noi venite pe care le salut si m bucur ca va merge bine.
sa dau si eu info depsre noi ca nu aparem in lista, deci DN 05.11.1974 UM 22.08.2007 DPN 28.05.2008
DECI O SEARA PLACUTA SI VA DORESC O SAPT FARA PREA MULTE GRETURI.
va pup
cory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hop si eu. Vreau sa felicit toate viitoarele mamici, sarcina si nastere usoara va dorec, mancaciosi si cuminti.

Simona, Anca si Mihaela, ma bucur mult ca ati ajuns la odisee mai ales ca stiu ca fiecare dintre voi astepta de ceva vreme acest moment.

Anca, nu cumva este vorba de CVS (chorionic vilus sampling)? Felicitari pentru inimioara!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

OTI si hai si tu. Nu ne dai nici o veste?
Inca o surpriza, reallaura e sora mea...iti dai seama, sa fim amindoua la aceeasi odisee....dupa cit am asteptat.

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput