Mamici de mai - iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
kristinik spune:
Salutare fetelor ,
Nu am mai intrat de mult. Am fost in concediu...
si am incercat sa stau departe de PC o vreme... Si mie nu-mi plac mirosurile de fripturi, prajeli, mancare... Dar incerc sa le evit pe cat posibil...
Imi pare tare rau de fetele care au pierdut sarcina. Eu stau si ma stresez singura, cu toate ca dr a zis ca totul e OK si ca sarcina merge bine. Sper sa trec cu bine de primele 3 luni. Nu stiu.. sunt eu obsedata d chestia asta.. incerc tot timpul sa nu ma gandesc si nu prea reusesc. Voi ce ziceti? oricum de maine sunt sapt in sapt 11, deci nu mai am prea mult. Da Doamne sa fie bine si la fel si pt voi toate.
Va dulce
madaluta spune:
reallaura: si eu sunt cam tot asa , dar parca nu indraznesc inca sa ma vopsesc. Nici la darius n-am facut-o pana pe la 16 sapt pt k nu voiam sa fac nimic din ceea ce este considerat un risc(chier si nedovedit).ma gandeam k dc doamne fereste se naste bb cu vreo problmea( am inteles ca cele de vedere ar fi cauzate de vopsitul in timpul sarcinii) nu voiam sa traiasc toata viata cu sentimentul de vinovatie. Mi-am tot repetat k mai important e sa fie bb sanatos decat eu frumoasa....Dupa 16 sapt mi-am cumparat o vopsea naturista din farmaciile Catena( vezi situl lor)si totul a fost ok.
Acum as vrea sa ma vopsesc pt k parca am mai prin s curaj si mai am si 2 botezuri la care nu prea pot merge in halul in care arat acum..dar iar stau in dubii... Totusi nu cred k o voi face...
Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
SITE FULGULETI,
ina78 spune:
Buna ziua fetelor.
Imi pare rau ca intru rar, insa cu timpul stau mai rau. In mare parte ca am o importanta ocupatie: dorm si maninc ... mult...
Ma bucur cind vad ca discutiile despre greturi incep sa se rareasca, intram in curind in trimestrul 2 si pa-pa ... greturi.
Imi cer cuze c n=-am apucat sa citesc tot din urma.
Dana... am inteles bine? Esti buna de felicitat.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
Adidana13 spune:
Buna ziua, dragelor!
Azi noaptea am reusit performanta de a merge de 4 ori la baie, plus doua cosmaruri = noapte ratata. Azi sunt rupta de somn si se anunta o zi mai mult decat incarcata. Nu stiu ce osa ma fac, dar sunt sigura ca la ora 8 (20) am sa adorm...
O zi buna voua!
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
madaluta spune:
andrutzac: imi pare rau de marea pierdere, dar eu nu te sfatuiesc sa te pui pe plans pe disperat, pe innebunit..E cea mai mare greseala pe care o poti face.Bucura-te k ai ramas o data insarcinata , deci cu siguranta se va mai repeta. Eu am pierdut 2 sarcini si am fost innebunita pt k si ramaneam foarte foarte greu, dar atat timp cat m-am stresat nu am rezolvat nimic.cand aproape nu mai speram nimic, s-a intamplat minunea cu darius...Acum vad k minunea se repeta, chiar daca nu ne mmai propusesem asta deocamdata.
parerea mea este sa-ti faci un set de analize complet, mai ales cele infectioase, sa gasesti o eventuala cauza, sa o tratezi si sa o iei de la capat.Tutunaru spune k daca totul e in regula e suficient sa treaca si doar un CM. dar cred k oricum nu vei reusi sa faci toate analizele intr-o luna, asa k imediat ce esti in regula te apuci din nou de bb....Multa bafta!
Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
SITE FULGULETI,
tera spune:
Buna tuturor nu am mai scris de mult de cand am pierdut prima sarcina in luna iunie a acestui an.Am ramas din nou insarcinata ,am acum 5 saptamani si 3 zile,si sper ca totul va fi ok ,cei drep stau cu team sa nu o pierd si pe asta ca nu stiu cum voi reactiona.
ANDRUTZAC i-mi pare nespus de rau pentru tine stiu prin ceai trecut ,trebuie sa mergi in nainte cu multa speranta ca va veni si momentul mult asteptat .Fi linistita si gandeste pozitiv te va ajuta foarte mult,multe bafta iti tin pumni.
aldaesme spune:
Buna fetelor,
eu asa de felul meu sunt o gurmanda deci ma cam omoara lista interziselor. Ce ma "unge" la suflet e ca se pare ca lista de pe prima pagina e mai serioasa decat lista pe care am primit-o eu si de la medicul de familie si de la ginecolog.
Cafea (si implicit cofeina) am voie, cu masura...nu 2l pe zii ca pana acum, dar pana la trei cescute fara probleme;
Ciocolata am voie cata vreau cu remarca "dar daca e in cantitati mari sigur te vei ingrasa!"
Lapte am voie de care vreau cu remarca fiert, pasteurizat sau UHT...fara nici o legatura cu ce grasimi are.
Margarina ar trebui sa o evit, dar cu asta nu am nici o problema fiindca nu o mananc.
Si o remareca pentru voi:
Frisca, in mod normal, nu se face cu albusuri de oua. Frisca se face din lapte si ...cam atat! Cu albusuri de oua se poate sa mai fie prin diferite cofetarii care inca se mai cred pe vremuri de mult apuse, fiindca introducerea albusurilor batute in frisca a fost o inventie de pe vremea cand nu prea se gasea smantana pentru frisca, pentru a dubla cantitatea de frisca. Daca o faceti acasa din smantana dulce (care e uht sau pasteurizata) nu contine nici o urma de albus.
Majoritatea branzeturilor "fine" Camambert, brie, roquefourt, feta, de cumparat prin supermarketuri sunt facute din lapte uht sau pasteurizat. cele din pietele femierilor (cel putin aici) la fel, cele cumparate direct de la taran de acasa nu...
Pestii sunt aboslut recomùandati la mine, atat vreme cat sunt bine gatiti...doar ca eu nu mananc nimic din ce traieste prin apa :)
Carne am voie orice atat vreme cat am trecut-o prin fierbere, prajire sau rotisare, peste punctul de "in sange", asa ca medium am voie sa mananc orice. Aici am o micuta problema fiindca in general le mananc in sange.
Ei cam astea sunt recomandarile pe care le-am primit eu...si astea sunt foarte severe, se pot reduce drastic daca din analizele sangelui reiese ca am imunitatile necesare (pe care chiar sper sa le am) :)
o zi buna,
esme
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Am fost si eu de dimineata la analize - mi-au luat singe (vreo 5 eprubete...!) si mi-au recoltat si vaginal - rezultatul peste doua saptamini! Diseara ma duc la ecografie - am asa niste emotii de nu va spun - ar trebui sa vad inimioara si evident pe bb ca e destul de maricel acum...revin miine dimineata cu vesti, sper eu, bune!
La mine greturile s-au instalat ca la ele acasa - in fiecare dimineata cum ma trezesc dau fuga la baie - noroc ca nu vomit si in timpul zilei, dar senzatia de greata persista toata ziua...
Vad ca iar au fost multe vesti triste de la fete...imi pare tare rau si inteleg perfect prin ce treceti...sper ca DD ca va dea putere sa treceti peste acest moment!
Bun venit fetelor noi - sarcina usoara si bb sanatosi!
Ana-Maria - eu nu am inteles foarte bine ce s-a intimplat cu analiza ta, dar eu zic ca ai facut-o prea repede - oricum daca nu ti-a venit CM-ul, repeta testul de sarcina cu uriona de dimineata - eu mi-am facut un test din ala ieftin, Barza - si mi-a iesit foarte pozitiv... Vreau sa te complimentez si eu - esti foarte frumoasa (si provocatoare as putea spune! ) - ai sa fii o mamica super-frumoasa!
8+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
criscris spune:
quote:
Originally posted by danangiequote:
Originally posted by criscris
Buna ziua
Incerc si eu o intrare timida, asa sunt si eu, mai timida de fel. Ultima menstruatie 31 august, as fi deja in 6 saptamani. N-am anuntat prea multa lume din jur din cauza unei nefericite pierderi de sarcina la 8 saptamani anul acesta, in martie. De aceea sunt convinsa ca imi va folosi sprijinul si compania voastra. Toate sunteti foarte dragutze si iubitoare, devorez demult mesajele voastre, imi doresc sa fac si eu parte din clubul vostru si totul sa fie bine.
O duminica placuta in continuare!
Felicitari multe!! Sa ai o usoara si la termen! Ai fost la doctor deja? Daca vrei pe listutza.....da-ne ceva date....numai bine!!
Dana
mult asteptat
Multumesc de primirea calduroasa!!!!
Da, am fost la doctor, de fapt la doctorita mea ma tot duc de cand am pierdut saricna in primavara.
Si ca sa ii raspund andrutzac-ei... Da, andrutzac, multe suntem nefericite care am trecut printr-o asemenea experienta. Nici docotorii nu pot stii exact ce se intampla, doar incearca sa intervina urmatoarele dati cu tot felul de tratamente.
Mie doctorita mi-a dat tratament cu duphaston, inainte de a ramane insarcinata, pentru reglarea menstruatiei, sa si ajute la implantarea unei eventuale sarcini.
Imediat ce mi s-a pozitivat testul mi-a dat sa iau Utrogestan+Nos-pa+Elevit si le iau si acum. Am fost la ea joi care a trecut, am vazut sarcina, urmeaza sa o analizam mai in amanunt peste vreo 2 saptamani.
Mult noroc si bafta, speranta moare ultima. Pacat ca trebuie sa fim si triste, dar undeva acolo, gasim noi si alinarea.
O zi si o saptamana excelenta!!!
P.S. Pentru listuza: U.M. 31.08.2007, D.P.N. 06.06.2008
cris
danangie spune:
quote:
Originally posted by tera
Buna tuturor nu am mai scris de mult de cand am pierdut prima sarcina in luna iunie a acestui an.Am ramas din nou insarcinata ,am acum 5 saptamani si 3 zile,si sper ca totul va fi ok ,cei drep stau cu team sa nu o pierd si pe asta ca nu stiu cum voi reactiona.
ANDRUTZAC i-mi pare nespus de rau pentru tine stiu prin ceai trecut ,trebuie sa mergi in nainte cu multa speranta ca va veni si momentul mult asteptat .Fi linistita si gandeste pozitiv te va ajuta foarte mult,multe bafta iti tin pumni.
Felicitari!!! Aceeasi frica o am si eu.....eu am 4 saptamani si 4 zile.....iti doresc multa sanatate si sa decurga totul binee!
Dana
mult asteptat