Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )
Raspunsuri - Pagina 5
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata
Mai fetelor dupa ce ca sunt vai de mama mea imi mai luati si din salariu ptr neprezentare?
Nu am intrat ieri deloc ptr ca am ajuns dimineata la spital cu dureri mari de burta si de spate,nu era de nastere dar erau nasoale rau.
Asa ca mi-a facut control si a zis ca aproape nu mai am col si mi-a dat injectii cu no-spa si cobutil(no-spa pastile sunt frectie la picior de lemn)si speram cu totii sa o mai ducem macar o saptamana.
Azi facem si noi 36 de saptamani si se pare ca pericolul a cam trecut .
Citesc din urma si revin.
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Ancutz, acum cum te simti? Incearca sa stai in patut linistita
Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
vali_delide spune:
Dany2007, ai grija cu efortul, sa nu te ia vreo durere,Doamne-fereste!
Stefania, chiar ca ai dormit ca o graviduta...cam tarziu pt. tine la ora asta!
noi doi
printesa
ancadragoman spune:
Vali acum am facut deja 2 injectii si parca imi este mai bine,dar tot ma dor toate alea.
anca 36+
Maria
poze
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!!!!!!!
dany2007 spune:
vali_delide- profit si eu acum ca sunt singura acasa si vreau sa termin cu treaba (daca e tati acasa nu ne lasa facem nimic). Vreau sa termin pana la ora 12 si apoi in patut la.
Anca- succes la eco sa aduci vesti bune.
Dana 30+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
RGE spune:
'NEATZA si de la noi..puturosi si zbarliti de frig...brrrr...mi-am scos codita din pat , am inghetat si m-am bagat inapoi in paturica..am dat drumul la aer ca e frig rau...mi-e si fomika mareee..
ANCUTZA ce faci mama??...pei asa ne fu vorba??...stai cuminte in patut..cat ai 36 de sapt??..mai stai 2 zile cuminte ca sa ai 37..lasa copilul in pace ca e frig afara...sunt sigura ca Maria mai sta...hai baga-te la patut cumintica si mai semnezi condica din cand in cand ca sa nu-ti luam tot salariu ..pupici ai grija de tine!!
ANCA succes la eco!!
..astazi dupa-amiaza am si eu programamre la eco..ultima pe care o mai fac ..ajung atatea ecografii..lui tati nici nu i-am spus ca ii spusesem mai demult ca aia e ultima..ce vreti nu ma pot abtine..sunt maniaca ecografiilor...
..ma duc sa ma imbrac si fug pe la piata sa-mi iau peste si ma opresc si la Doamne Doamne...papam cand vin..
..voi ati si terminat cu bagajul??...eu nici nu m-am apucat de el plus ca tot zic ca ma apuc de calcat hainutele lui bebe dar sunt o putoare extraordinara..recunosc.
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Vasari spune:
Buna dimineata tuturor!
Ancuta, cat pe ce sa-ti dau un sms. Vineri ma duceam sa-mi iau rez la anlize de la Giulesti. Eu sper sa mai rezisti o saptamana, dar si in conditii mai usurele, nu asa cu emotii si injectii.
Eu am ceva de lucru, dar efectiv dorm pe birou. Din pacate trebuie sa si termin. :( Ieri am spalat geamuri, perdele, draperii, hainute, azi bag tot in bagaj. Am facut si un pachetel cu hainute pt scos bb din spital!
36+
vali_delide spune:
'Neata Roxana si Vasari!
Roxana, bafta la eco, sa ne spui ce face George
Vasari, Dany2007...ce fete
noi doi
printesa
pussi spune:
buna dimineata......tot o somnoroasa, asa ca stefania stai linistita.. asa sunt si eu dorm de rup!
ancuta D oricum ati iesit din perioada critica.. cand vine Maria e bine venita! Sanatoase sa fiti amandoua!
alfa anca bafta la dr.! te asteptam cu vesti bune!
rge bafta si voua la eco ... sa ne spui cate kg. are George!
vasari tot respectul.. eu nu m-as mai putea concentra deloc!
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
Si nu stiu cum de-am uitat, dar azi am intrat in saptamana 38!! Eu sper sa mai stau cel putin o saptamana.
Of, dimineata sunt o fricoasa. :):)
37+
Victo spune:
neata..
vad ca pe noi astea ajunse la 36+ ne-a apucat febra bagajului.
care mai spalati cu sano..eu am urmat indicatiile..ma rog, aproximativ..acolo zice ca la 5 kg rufe pui 60! ml detergent...bine, eu nu am pus 5 kg de rufe..si totusi nu e prea putin?pai ariel compactat pun 150 ml...
deci..m-am pus pe spalat hainute..acu sper sa am si unde le usca. iar sambata e zi de calcat.sotu imi pleaca la tara in recuperare de socri..
uff..azi vroiam sa ies in oras sa mai iau una alta..dar e urat si frig...
eu am in casa 17-18 grade acum, dar ma gandesc ca pt bebelas ar cam trebui cel putin 19..20..o sa umblu in tricou si pant scurti atunci..;)
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT