Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )
Raspunsuri - Pagina 4
adinag spune:
Nu face nimic, Flory, nu trebuie sa te scuzi, dar incepusem sa cred si eu ;-)
Ce harnicuta sunt!!! Iarasi pe net :-((
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
alfa_anca spune:
Neata burtici!
Nu imi vine sa cred ca sunt prima pe ziua de azi la 9.30. Dar ce s-a intamplat cu voi?? Pe unde sunteti?
Eu ieri m-am apucat de calcat lucruri pt bebelina, dar hainute inca nu am apucat, de azi incep, sper sa si termin. Am ceva pe creier ca nu am bagajul facut si vreau sa il fac cat mai repede, adica totul e cumparat si etc dar nu sunt puse in geanta....
Peste o ora plec la eco la Iosup, ca nu am mai avut rabdare pana peste o sapt cand am control la dr meu. Abia astept.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
Anca 36+ Elena
poze
slimatei spune:
neata!pai cu vremea asta mohorata(pp ca si in rom.e urat si chiar ploua...)fetele dorm... nici cafea nu le dau azi dim...eu am dormit pana acum..nu-mi vine sa cred...eu care ma trezesc cu noaptea-n cap...dar cand mie somn, mie somn...parca as avea simtome de gravidutza
Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
ok adina multumesc oricum!
Stefania X 2 31+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
ancadragoman spune:
Neata
Mai fetelor dupa ce ca sunt vai de mama mea imi mai luati si din salariu ptr neprezentare?
Nu am intrat ieri deloc ptr ca am ajuns dimineata la spital cu dureri mari de burta si de spate,nu era de nastere dar erau nasoale rau.
Asa ca mi-a facut control si a zis ca aproape nu mai am col si mi-a dat injectii cu no-spa si cobutil(no-spa pastile sunt frectie la picior de lemn)si speram cu totii sa o mai ducem macar o saptamana.
Azi facem si noi 36 de saptamani si se pare ca pericolul a cam trecut .
Citesc din urma si revin.
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
dany2007 spune:
Helloooooooooo e cineva pe aici????
Vai ce burticute puturoase in dimineata asta...,eu m-am saturat de treaba pana acum. Am o masina, le-am,o pregatesc si pe a doua ... sper sa nu ma fortez prea rau azi si diseara sa cad lata .
Dana 30+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy80 spune:
Neata si de la doi mari puturosi. Suntem foarte lenesi in dimineata asta. Mi se pare ca si Matei se misca in reluare . Raportam o noapte in care am dormit fara intrerupere:nici pipi, nici un baietel miscacios in burtica.
Am mancat, dar vand ca nu ne ofera nimeni nici o cafeluta. Ce zgarcita s-a facut Stefania asta . Peste o ora plecam la ai mei. ne-au facut sarmalute in varza acra. De 2 zile astept momentul. Mor de pofta.
Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
alfa_anca spune:
ok, atunci le lasam pe fete sa doarma. Eu plec la dr, vb mai tarziu.
Anca 36+ Elena
poze
slimatei spune:
quote:bafta!
Originally posted by alfa_anca
ok, atunci le lasam pe fete sa doarma. Eu plec la dr, vb mai tarziu.
Anca 36+ Elena
poze
Stefania X 2 31+
vali_delide spune:
'Neata la burtici somnoroase...va dau eu , ca am reusit sa fac ochi si bantui pe aici...sa aveti o zi frumoasa, chiar daca vremea de afara e mohorata.
Alfa_anca, bafta la eco...abia astept sa ne spui ce zice dr.
Pup toate fetele!
Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa