Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
dany2007 spune:
Fetelor am vb cu mamica unui baietel de cateva luni si mi-a dat cateva sfaturi.Mi-a zis ca in primele luni sa nu schimbam sub nici o forma firma de pampersi,daca incepem cu Happy de ex. sa nu trecem pe Libero sau Pampers,pt ca pielea bebelului este f finuta si risca sa se irite.
Mi-a mai dat un pont cu privire la biberoane. Mi-a spus ca are acasa o colectie (avent,nuk ...) ,dar este f multumita de cele de la BabyBFree si numai pe acestea le foloseste.Si mi-a spus ca le-a achizitionat dupa net(se gasesc f greu si numai in unele farmacii).
Am dat o cautare pe net si le-am gasit www.babybfree.ro, mi se par interesante mai ales ca au ventil cu senzor de temperatura.
Va las sa le studiati si voi.
Dana 30+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adinag spune:
Buna dimineata!
Ancuta, ai grija de tine! Sigur mai sta Maria un picut la caldurica, ca daca-i asa urat sigur nu vrea sa iasa! :-))
Ah, tot uit sa va spun (sau am spus?), cand am fost ultima oara la dr., surpriza: bb s-a intors cu picioarele in jos. Inainte era mereu cu capul in jos :-(( Stiu ca inca sunt sanse sa se intoarca, mai ales ca sunt la a doua sarcina si are deci mai mult loc. Insa se spune ca daca pana la 33s nu se intoarce, scad sansele la 10%. Ceea ce ar insemna ori cezariana ori risc nastere naturala asa
. Deci oricum, nu-i bine...
Acum stiu de niste exercitii care sa-l ajute sa se intoarca, trebuie sa-mi caut unde le aveam si sa incep, ca n-am chef sa ajung la cutit, si nici n-as vrea sa ma risc. Si o intoarcere in timpul nasterii tot nu vreau (il trag de cordon sa-l determine sa se intoarca - da eu ce-s dom'le, vaca? ca si la ele se mai face asa...)
Sa fiu sincera, pentru mine ar fi groaznic sa trebuiasca sa fac cezariana. Pana acum nu cred ca sa-a intors cum cu capul in jos, simt presiunea mare sus, si am citit ca atunci de obicei bb e cu picioarele in jos. Nu stiu... Mai este cineva pe aici unde bb sta "aiurea"?
Acum m-a apucat si pe mine harnicia si vreau sa ma duc maine la gimnastica, numai ca e la 9.30 dimineata, si asta a fost ce m-a oprit pana acum (nu sunt deloc matinala, plus ca imi duc intai fata la gradi si nemancata nu pot sa fac gimnastica, deci as trebui sa ma trezesc cu noaptea-n cap). Ei nu au decat dimineata sau seara, iar seara nu pot ca n-am cu cine lasa fata! Offf...
In plus, azi este sedinta cu parintii la gradi, vroia mama sa vina sa stea cu Jasminuca, dar acumm-a sunat si e racita cobza. Ea ar veni si asa, daca insist, dar nu vreau, nici sa ma molipsesc, nici pentru ea nu e bine. Ar veni tata, dar cu el eu mereu ma cert, intra in casa si incepe critica. Mereu are ceva de comentat! Eu n-am soacra (adica n-o cunosc), iar cu fosta ma impacam (si inca impac) de minune. Mie nu mi-a trebuit soacra rea, il am pe tata care comenteaza fara pauza! :-)) Probabil din dragoste
Ok, v-am plictisit destul, ma retrag.
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Noi ne-am trezit fara chef,ametite si cu dureri usoare de burtica.
Ancut ma bucur ca esti bine!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+
Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani
gabitz78 spune:
buna tuturor.
mai apar si eu din cand in cand, ca tot nu am net...si ma enerveaza la culme!
gaza e destul de agitata, sper sa mai stea pana pe 29 cand suntem progamate la cutit!
eu stau in casa, inca nu merge liftul, asa ca am primit restrictie la iesit si ma plictisesc de nu mai stiu de mine.
in rest, toate bune...
va pup dulce si sa auzim numai de bine!
Victo spune:
gata o tura de rufe..
uff..tot frig e..
dar ma imbrac serios si plec pana in oras, ca anchilozez de tot.36+
piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
mihuta spune:
Buna fetele
am si eu o intrebare : a mai iesit cuiva glucoza in urina la analiza de sumar ? Ca mie mi-a aparut, desi glicemia din sange e mica (79). 34s +
Sophia
Ank83 spune:
'Neata ... merg si eu sa citesc din spate si revin... sper sa pot tine ochii deschisi de somnul ce il am
Ank 38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
adinag spune:
Gabitz, dar la ce etaj stai?
Mihuta, nu stiu ce-i asta.
Chiar asa de frig e in Romania? Si noi pe la 9 am avut 8-9°.
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
gabitz78 spune:
adina - la 8!
mihuta - mai bine repeta analiza....
sanatate multa tuturor.
gaby 36 cu eliza
pussi spune:
victo tocmai am primit si eu detergentul... SANO si inca unul pt. BB (n-am retinut numele)...dar nu ma apuc eu.. o las pe mama!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)