Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
Mihuta eu stiam ca daca iti iasa glucoza in urina inseamna ca ti-e marita glicemia din sange... dar la tine e normal....deci habar nu am.
Noi ne-am facut bagajul din spatamana 36 sa fim siguri ca nu ajungem in funduletul gol la spital .mai am si eu de calcat azi vreo 8 perechi de pantalonasi.. dar mi-e o leneeeee
Anca ma bucur ca esti bine... o sa vezi ca mai sta bb acolo ... si cand ai vrea tu sa iasa parca iti fac in ciuda si se incapataneaza sa mai stea la caldurica
... si apropo vezi ca eu sunt prima pe lista la nascut deci ....te rog frumos... la rand va rog
Ank 38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihuta spune:
M-am lamurit un pic, ca am citit pe net ca apare frecvent la gravide in ultimele luni. Probabil ca ar trebui sa repet analiza dar mi-e o leneeee (da, exista pana si lene de a face pipi in pahar ....) 34s +
Sophia
alfa_anca spune:
Gata burtici, m-am intors de la Iosup. Bebelina e f bine si e maaaaaaare. Are la aproape 37 de sapt dupa UM 3063gr + sau - 447gr, dar e dezvoltata cica de 36s1z. Dar asta nu e o pb, depinde de masuratori.
Oricum colul meu e luuuuung (4cm) si inchis, deci nici o sansa in viitorul apropiat sa imi vad pitica. E tot cu capul in jos si are circulara si esarfa de cordon. La 33 de sapt avea numai esarfa, acuma si-a mai facut si o circulara, s-o fi gandit mititica ca e frig afara si isi protejeaza coardele vocale .
Anca 36+
Elena
poze
alfa_anca spune:
Mihuta cred ca lenea la tine nu e de a face pipi in pahar ci de a merge cu paharul la analize si apoi inca o data dupa rezultate. Asa sunt si eu.....bine ca am scapat deocamdata de analize.
AAAAAAA, mi-am adus aminte, ne-a dat Iosup o poza cu labiile fetei, Doamne ce clar se vede.....a prins o poza super pe care a marcat cu sageti si a scris LABII :). Abia astept sa vina tati sa vada, ca si asa e innebunit dupa bebelina. Cred ca o sa fie fetitza lu' tati.
Anca 36+
Elena
poze
Ank83 spune:
ce bine ca e bebelina sanatoasa
...
Tu nasti prin cezariana din cauza cordonului??
Ank 38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
alfa_anca spune:
Ank eu nu vreau sa nasc prin cezariana (nu mai vreau) si Iosup a zis ca nu e nici o pb, doar sa stie dr meu in caz de travaliu prelungit.... Acuma si eu stiu la fel ca la o singura circulara de cordon nu te baga la cezariana. Sa vedem ce va spune si Tutunaru sapt viitoare cand voi merge la el.
Anca 36+
Elena
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetelor va multumim ptr sustinere si ptr incurajari.
Ank execut ordinul si stau la rand
Anca felicitari ptr bebelina
anca 36+
Maria
poze
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!!!!!!!
alfa_anca spune:
AncaD multumim. Ai grija si tu de tine si stai in pat ca sa mai stea Mariuca la caldurica ca e mai bine pt ea. Eu intr-un fel ma bucur ca nu am nici un fel de semn de nascare ca sa mai stea Elena la garsoniera sa se dospeasca mai bine , desi pe de alta parte mi-as fi dorit sa nasc mai repede ca parca nu mai pot.......mi-e din ce in ce mai greu cu burtica si oasele....
Anca 36+
Elena
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Anca si eu zic la fel, sa mai stea dar parca nu imi pare rau ca poate sa iasa in orice moment,ma dor toate alea si ma simt grasa rau ,abia ma misc.
Pun niste poze de sambata pe mail-ul comun sa vedeti enormitate de om
anca 36+
Maria
poze
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!!!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Eu sunt suparata ca la ultimul control nu mi-a masurat colul.Luna trecuta a fost de 3,3,a scazut de la 4,75...Oricum am niste crampe jos si niste intepaturi...Oricum sper ca pana duminica sa nu se intample nimic,ca doctorita e plecata la un congres...
Eu mi-am luat detergent pentru bebe de la Amway.A fost cam scump,700 mii,e de 2,5 kg,dar e foarte concentrat si se pune foarte putin.Nu stiu daca folositi produse Amway,eu folosesc detergent de vase,si e ff bun.Si te tine mult.Cica sunt ecologice.Detergentul nu are miros,de spalat nu-mi dau seama cum spala,ca au fost curate hainutele...Oi vedea mai incolo.Aaaa,si mi le-a spalat si calcat mami!!!Ca ea are curte si s-au uscat afara.Asta cand eara mai cald.Eu doar le-am impaturat si le-am pus in sertare...Mai am ceva paturici de adus.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+
Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani