Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, eu nu am fost asa de drastica cu alimentatia. Am mancat din toate insa in cantitati normale. Desi se spune ca ficatul nu este ok, la ultima vizita la ginecolog, aceasta mi-a recomandat sa mananc din cand in cand pentru ca am lipsa de fier. Eu cred ca poti manca aproape orice, insa nu exagerat. Dupa parerea mea, ceea ce ar trebui evitat este fast-food-ul (eu am mancat de cateva ori in timpul sarcinii), cola, cafea, tigari, alcool, medicamente (cu exceptia celor indicate de doctor).
Te astept la o portie de budinca

quote:
Originally posted by dany2007

Roxy am vazut ca ti-ai luat salam de sibiu...ai grija ca nu e indicat in sarcina. Si cu budinca...nu dai si pe la noi???

Eu am pofta de mamaliga cu smantana ,branzica si out.Stau cu ochii pe ceas sa vina tati mai repede...

Dana 30+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Roxxy80 nu vrei sa mergem la Pussi dupa sarmale ?
aaaa ,dar parca si tu ai la pachet ,nu??

Dana 30+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, te astept sa vii pe la mine la o portie de sarmale cu budinca de ciocolata. Ce zici?

quote:
Originally posted by dany2007

Roxxy80 nu vrei sa mergem la Pussi dupa sarmale ?
aaaa ,dar parca si tu ai la pachet ,nu??

Dana 30+ Luca-Rares

Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by RGE

OANA cat o sa ai mai exact cand faci cezariana..38 de sapt si cateva zile??

ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

pe 25 a-si face 39 saptamani si a doa zi a-si face cezariana,asta in cazul in care saptamana viitoare nu ma apuca nimic.

37+ Anya si Matei

AMR 2 SAPTAMANI (26.10.2007 programare cezariana)

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Doamne deci eu nu mai inteleg nimic..cred ca am gasit cel mai prost ecograf sau aia care a citit e idioata..cica bebe are doar 3 kg..si varsta gestationala e de 36 sapt si 2 zile si ar trebui sa nasc pe 6 noiembrie.. ..si acum 2 saptamani la ultima ecografie varsta gestationala era de 35 de saptamani si 5 zile..adica in 2 saptamani el a crescut doar de 4 zile???..si greutatea atunci era de 2.900 grame...oricum fi'miu e un frumos si mi-a tras un cascat de m-a dat pe spate

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutze dragi. Am reusit si noi sa ne conectam, in sfirrsit...Tocmai ma gindeam ca s=ar putea sa inceapa nasterile la noi, ma gindeam la fetele mai inaintate...nicidecum la Annitha-cl, cu Briana. Sa fie insa intr-un ceas bun, sa-i traiasca fetita! Sper ca atit mama cit si fetita sa fie bine.
Noi am intrat deja in saptamina 33, dar uneori am impresia ca nu o sa ajung pina la saptamina 40...nu stiu de ce...presimt eu...dupa cite nazbitii face Lucas!

Cami a aparut?

Ana, cum a fost intilnirea cu tati al vostru? Au iesit multe scintei?

Adina, Jasmina mai e agitata?

Pussi, ce fac bebelicile?

Roxana, cred ca tu esti deja pregatita in orice moment...cum te simti?

BB, mai esti speriata? Vezi ca n-ai nascut prematur?

Erika, ma tot gindesc la tortul ala al tau, cu ciocolata si visine....

Sheri, Victo, ati terminat cu lucrarile?

Mirela {Calatoarea}, ce mai face puiul tau?

Ellis, cum te simti? Sper sa fii bine...

Doamne, vreau sa stiu de toate dintre voi, sper sa am timp sa citesc si sa nu=mi dispara netul...ma apuc de citit...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin32+ Lucas Daniel

AMR 9 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Roxana poate George stagneaza ca si Kara... nu stiu ce sa zic.
Si la mine totul a fost normal pana in sapt 32 iar acum imi spun ca intr-o luna s-a dezvoltat cat pentru 2 saptamani si ceva.

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Jasmin ma bucur ca ne mai dai si noua de veste si ca sunteti bine.

bb eu azi am facut eco la alt dr , nu la dr meu ca e plecat din tara. Sapt viitoare vineri voi merge la dr meu si atunci cred ca voi beneficia si de un control pe masa, ceea ce nu am avut pana acuma. Apoi vom vedea cand si dc mai mergem pana la nastere.

Anca 36+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Noi acum ne-am intors de la o scurta zi de nastere.Adica ...imediat ce am terminat de papat, am plecat ... frumos ne sta .
RGE, darleena ...eu zic ca pana nu il vedeti voi pe bb in brate si este sub ochii vostri pe cantar.. sa nu va faceti atatea griji. Eu deja am auzit prea multe cazuri in care bb inainte cu o zi sa iasa avea dupa masuratori ecografice cu pana la un kilogram mai putin decat s-a nascut .
Si doctorii recunosc ca e foarte greu pe ultima suta de metri sa apreciezi corect greutatea... copilului.Ar trebui prins tot timpul in aceeasi pozitie sa aiba o exactitate cat mai mare.

Ank 38+

Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANKA 83..sa sti ca ai dreptate..stiu si eu mai multe cazuri de cezariana ca e bebe prea mare si la nastere a avut mult mai putin...oricum o sa refac zilele astea ecografia undeva mai performant sa nu cumva sa aiba retard de crestere.
JASMIN....noi suntem ok, CAMI tot nu a aparut..tu ce faci..rezolva cu netul ala sa mai stai si cu noi..te pupam dulce!!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput