Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ei pussi..nu am asa multe..numa-s nehotarata..si ma duc si ma intorc cu un produs sau doua..ca ba am vazut in alta parte mai ieftin..ba mai bun..dar e departe si nu mai am chef de schimbat autobuze..:)
si sa mai am si eu ocupatie si a doua zi, nu???

adinag..asta e pt tine..(ca eu nu pricep o iota in germana) lamureste-ma ..e sau nu acelasi lucru cu serul fiziologic?(Compozitie: Fiole de 10 ml continānd 0,09 g clorura de sodiu (9 mg/ml); solutie izotonica; sterila;, ce contine cāte 154 mEq/ l Na+ si respectiv Cl).acesta este serul fiziologic.)

http://www.meditrade.at/medipharm/de/produkte/nasenspuelung/rinophar_.php?PHPSESSID=0e794a75a079689848ebf3a6bff2528b

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

victo eu mi-am luat asa: CLORURA DE SODIU 0.9%(NA 3.54 g=154 mmol, Cr. 5.46 g= 154 mmol0 Osmolaritatea teoretica=308 mOsm/l) e flacon de 500ml... asta am primit de la farmacie cand am cerut ser fiziologic sa spla BB-ele pe fata!
Dar am si ser de la spital in alt flacon.. cu albastru.. cu din asta fac perfuziile si scrie exact acelasi lucru!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, tocmai am mancat jumatate de kg de budinca de ciocolata . Simt ca-mi plezneste burta. E clar ca nu sunt normala la cap. Parca vad ca peste o ora mi se face iar foame

Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boomitza spune:

Fetelor, tocmai m-am intors de la doctor!!!! pe 22 octombrie, la ora 07.00 ne internam; in functie de rezultatele analizelor nastem pe 22 sau 23!!!!!!!!!!!!!!!!

nu-mi vine sa cred ce putin mai avem pana sa o tinem pe bebelina in brate!!!

36+ cu bebelina Karina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by darleena

Pussi la mine durerea se duce mai mult spre spate, inspre oasele bazinului.
Pe picior nu ma doare, dar parca tot am tendinta sa-l tarasc.

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Ai grija!
Sau vrei sa nu vina Kara...inainte de data propusa de tine.

Dana 30+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Roxy am vazut ca ti-ai luat salam de sibiu...ai grija ca nu e indicat in sarcina. Si cu budinca...nu dai si pe la noi???

Eu am pofta de mamaliga cu smantana ,branzica si out.Stau cu ochii pe ceas sa vina tati mai repede...

Dana 30+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Dany pai grija am...ca nu prea mai fac nimic solicitant toata ziua. Deja simt ca innebunesc.

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

darleena - nici eu nu mai am rabdare,tu mai ai putin ...eu simt ca mai am o vesnicie.Bine ca poti sa stai,eu nu am stare,parca am ceva in ca astfel nu imi pot explica de unde am atata energie de a face tot timpul ceva.

Dana 30+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si mie mi-e foame.. iar pap si iar vomit.... si o astept pe vara-mea cu sarmale .. facute de soacra-sa: asta face sarmale cu costita, in fiecare sarma, in interiorul ei pune costita.. o bunaciune de-ti vine sa nu te saturi.. extraordinare pt. vomitatul meu! Dar mi-e pofta!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussiiiiiiiii pot sa vin si eu la tine???? sa iau o lingura mare sau polonicul ?

Dana 30+ Luca-Rares

Mergi la inceput