Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

eu am fost luni la doctor,am un col lung si inchis,ca si la matei ,asa a ramas pana la 42 saptamani cand am facut cezariana.

37+ Anya si Matei

AMR 2 SAPTAMANI (26.10.2007 programare cezariana)

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

olala Oana..42 de saptam..brrr..

fetelot eu am cam terminat cu produsele faramceutice.
azi ma rog de sotu' sa ma care cu titi-ul sa cumpar ultimele cosmetice de bebe...
mai..ma apropii...aoileu..ce ma fac...

asa..o farmacista mi-a spus ca solutia salina e totuna cu serul fiziologic...no, m-a bagat in ceata...

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, pe mine m-o luat tati pe sus cu liste cu tot si ne-am dus la farmacie, cora, central sa cumparam ce aveam de cumparat ca si eu ma tot duceam si tot mai era de cumparat.. :))
Nu mai stiu daca v-am zis ca m-o intrebat tipa de la farmacie pentru ce imi trebuie toate alea, pt cabinet ginecologic? :))
Si acuma le am toate in afara de patutz si lenjerie

------------------------
Flory 35+ Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

OANA ar fi super sa trecem programarile la cezariana asa o sa stim cui si cand sa facem galerie!!
FETELE care nu au trimis nr de telefon pe mailul comun...HAIDETI!! ca se apropie ziua "Z"!!!
OANA sa sti ca si mie mi-e frica ca o sa ajung pana la urma la cutit ca prea sunt si eu cu colul lung si inchis..eu ma bag la baica sa ma pregatesc de eco.....macar daca fac cezariana sa am un bebe mare ca sa nu-mi para rau

ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Acum ne-am intors si noi acasa. Am fost la ai mei si mi-am umplut burtica de sarmale. Bineinteles ca am luat si la pachet . In drum spre casa mi s-a facut pofta de branza de oaie (din aia tare si sarata pe care inainte nici nu suportam sa o vad in fata ochilor). Bineinteles ca mi-am cumparat, plus salam de Sibiu si budinca de cioco (pe care ma apuc acum sa o prepar). Nu ma mai opresc dintr-un mancat. Cred ca ma gaseste barbate-meu cu inca 5 kilograme peste cele 15-16 pe care deja le am in plus .

Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

OANA cat o sa ai mai exact cand faci cezariana..38 de sapt si cateva zile??

ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Parca sunt o baba...de aseara m-a luat o durere de sold pe partea stanga, si abia mai merg. Practic imi tarasc piciorul

Doamne abia astept sa nasc!!!!

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Curaj fetelor ...totul va fi bine
sau preferati faza
Curaj gaina ca te tai

Ank 38+

Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu iar vomit si sapt. asta n-am pus niciun kg.! si mai fac si perfuzii cu venofer!

oana chiar ca rar intri! dar bine ca e totul ok!
rge nu-l tot stresa pe George cu iesitul... stie baiatul ce face, ca acum e mare!
ancuta D nu te mai stresa... bagajul pregatit si asteapta!
darleena.. eu am facut o intindere de ligament inghinal dreapta, de abia pot sa pasesc... am tot citit si cica unele fac hernie.. m-am pipait si umflatura n-am!
roxxy si eu primesc sarmale... dar mi-e frica sa nu le vomit! sau... oricum vad ca-i sport pt. mine, pap ce mi-e pofta si ramane ce poate!
victo ce cosmetice ai asa multe de cumparat? ca eu am terminat intr-o seara tot? si apropos de "titiu" ne-am dat si noi azi cu masina, prin cartier... trebuia s-o scot din curte ... sim-am dat o tura, m-am simtit asa de bine la volan.. deji nu mi-am reglat scaunul si de abia stateam de burtan!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pussi la mine durerea se duce mai mult spre spate, inspre oasele bazinului.
Pe picior nu ma doare, dar parca tot am tendinta sa-l tarasc.

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput