Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
poate nasti RGE si il pui direct pe cantar ... dar celelalte masuratori, respectiv femurul , craniul cum sunt? Sunt la zi?? Sau si ele sunt mai mici.Poate te trezesti la nastere cu un bebeloi de vreo 4 kg si ceva
... si tu sa astepti doar 3 kg
Ank 38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RGE spune:
..femurul si craniul sunt si ele de 36 de saptamani...de la inceputul sarcinii a fost o diferenta intre masuratori si si mai mic decat saptamanile de sarcina date de UM...dar acum sunt ciudate rau masuratorile...acum doua saptamani avea 35 si 5 zile si acum 36 si 2 zile??..adica el a crescut doar cu 4 zile in 2 saptamani??...e cam aiurea ..
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
darleena spune:
Pai ideea e ca greutatea ti-o calculeaza ecograful in functie de lungimea organelor/oaselor, etc.
La mine femurul era aproape de varsta gestationala, capul si alte organe erau mai mici. Dar doctorita care a facut a doua ecografie a zis ca e compensat circulator, deci nu se poate vorbi de un retard de crestere.36+ si
baby Kara
AMR 4 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
buna fetele???
ce faceti???
noi am papat iarasi si am decis sa ascund cantarul pana dupa nastere....
de abia astept sa merg saptamana viitoare iarasi la eco. am impresia ca voi merge in fiecare saptamana pana voi naste...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
spunea cineva de durerea de spate, burta, la mine se trage pe picor de "tarai" picorul dupa mine ce tare doare.....asta ce inseamna????
jasmin, mie nu mi-a fost frica, ca nasc prematur, ci am avut atunci problema aceea cu lichidul de am ajuns la urgente la 28 de sapt!!!!
pussi, imi pare tare rau ca nu te simti bine si vomiti!!
si pt ca nu mai e nimeni iarasi...... ne retragem la patutz!!!! bagam o integrama (mai nou e ocupatia de baza...
) si dulciuri!!!
noapte buna!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
vali_delide spune:
Am mancat ca un purcel...cartofi prajiti cu snitel de pui...acum ma duc la o cioco
Am trebaluit toata ziua, am umplut congelatorul cu zarzavat si legume de iarna, mai am de pus muraturi dimineata si gata...dar ma doare fiecare oscior si fi-mea si-a proptit toate cele in ficatul meu
Roxana, nu te mai ingrijora, deja la varsta asta nu mai pot fi masuratori exacte...important ca George s-a dezvoltat f. bine pe parcursul sarcinii
Jasmina, bine ai revenit si ne bucuram ca sunteti bine...
Fetele, am uitat sa va zic ca am visat azi-noapte ca nascuse Anne Ma...dar nu mai stiu tot visul...voi stiti ceva de ea? Sunt multe fete care lipsesc de mult timp si care inainte erau f. active.
Anca_a...felicitari pt. bebelina grasunica...si a mea are esarfa de cordon, inca nu avea circulara, dar cu frigul asta...
Loub_erika, pe unde bantui?Si Dany 26?
Ellis, nu stiu daca si cand pot intra maine, asa ca iti spun anticipat "La multi anu!", sanatate multa si tie si bebelusei din burtica, sa ajungeti sanatoase la termen si sa aveti parte de multe bucurii impreuna si
Ancutz, vezi ca vine frigul si astia n-au dat drumul la caldura,asa ca strange picioarele si mai tine-o pe Mariuca la "garsonera"pup]
BB, eu am ascuns cantarul de mult timp, ca sa nu-l stric daca ma mai urc pe el...cand am fost la dr. de fam. alaltaieri mi-a zis sa slabesc inainte sa nasc
, asa ca am trecut pe cartofi prajiti, ciocolata
si, azi-noapte, pe la 12, eu pofteam la bere, asa ca tati a trebuit sa coboare, ca lesinam aici...
Ma duc sa ma intind, va pupam pe toate mamicile si toti bebeii, somnic pufos la toata lumea...sa ne "vedem" sanatoase maine!
Valentina 31+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
Victo spune:
pussi, eu vreau ser fiziologic in recipiente de plastic, sa nu risc sa cad vreun ciob in sticluta si astfel gasesc sub tot altfel de denumiri.36+
piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
pussi spune:
roxxy, dany va astept la sarmale.. n-am putut samananc v-am lasat voua!
rge nu fi suparata... ca nu ai motive, exact cum a zis si Ank..
bb parca sunt la inceputul gravidelii.. am inceput iar sa fiu sensibila la mirosuri.. + vomitat.. oi fi gravida??? mai sti???
victo ale mele toate sunt in recipient de plastic si o sa extrag serul cu o seringa!
jasminicilor.. deci aveti net! Bravoooooooooooooooo
ne bagam la nani... somnic usor si pufos!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
Ank83 spune:
pussi sa stii ca si eu am patit asa... mi s-a intors parca sensibilitatea la mirosuri acum in ultimul trimestru... si greturile
.
Eu zic sa iti iei un test sa vezi daca esti gravi
Ank 38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Raportam baietel sanatos de 2,8 kg :)
Sunt multumita ca totul e ok, a zis ca nu poate sa imi spuna daca o sa fie prea mare sa nasc normal pentru ca poate creste f mult sau nu pina la 40 de saptamini.
De asemenea mi-a zis ca nu cresc linear, asa ca sa nu va speriati daca in doua saptamini pun f mult si in alte doua sapt mai putin.
------------------------
Flory 35+
Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk