Gasca de Constanta (93)
Raspunsuri - Pagina 12
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by roxanazquote:
Originally posted by umflatel
roxana,este vacanta,dar in mod normal gradinitile nu sunt inchise,sunt p gramada de parinti care au servici,si nu isi pot lua concediu de cate ori sunt vacante,deci,daca nu vreti sa intrerupeti,mergeti in continuare la gradi!
asta e o noutate.....la noi se inchide gradinita, chiar spunea educatoarea cat de rau ii pare ca au asa pauza....
mai sunt gradinite de stat deschise?
Si la Alex este deschisa gradinita in vacanta, am inteles ca nu se fac activitatii, copii au program de voie, sunt supravegheati de o educatoare si ingrijitoare. Am inteles ca de regula sunt copii putini si aduna pe toti intr-o clasa.
Am si eu o problema, la Alex la gradi inca nu au dat drumul la caldura. Micutii se incalzesc la un radiator dus de un parinte. Aveti aceeasi problema la gradinitele unde merg copii vostrii?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
mav spune:
ziua buna!
cami, parca sotul tau era dumitru? sa-ti traiasca!
roxana, nici la noi nu se inchide gradinita, cei mici nu vor mai face "lectii" dimineata... doar se vor juca, intr-adevar, au "program de voie" in vacanta (prezenta nu e obligatorie), in rest... mananca, dorm, etc, ca de obicei.
cel putin asa e la gradinitele de stat cu program prelungit.... poate voi sunteti la program normal (scurt) si de aceea?!
va pup pe toate!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mihaela77O spune:
roxana,nici o gradinita de stat nu se inchide pe perioada acestor vacante scurte,dar mai sunt directoare de gradinite care fac legea lor,mai ales daca parintii nu cunosc acest lucru...iti spun din sursa sigura pt ca soacra mea este si directoare la o gradinita..au dreptate fetele,programul in aceasta perioada este unul de voie,nu se fac lectii,asa ca zic sa ii arati acestei doamne directoare ca stii despre ce este vb...dupa ce ca au aproape 3 luni pe an vacanta,mai vor sa profite si de aceste perioade scurte.....
tincutza,eu stau exact langa coaforul de care vb,la nicol ma tundeam si eu,aveam nr ei de mobil,dar l-am ratacit pe undeva,dar daca nu te grabesti,intr-o zi doua fac rost de el,si-ti trimit un pm....pana atunci toate cele bune fetelor,si sa aveti un week-end placut!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
ADINUTZA spune:
Salutare,
Cami, La multi ani lui Mitica, sa fie sanatos si mereu mandru de fetele lui!
Eu maine plec la Busteni, cu Andrada.
Tatiana, am vazut-o pe Bia si pe noul ei prieten, poate pui poze si cu ea tunsa si de la piscina. Va pupam!
noi
nastasie spune:
camelia, la razvan la cresa au caldura de luni.si stii cat se cunoaste.deja stau in tricou copiii.nici noi nu avem vacanta.
adriana&
razvan 01.11.2004
CRIXIA spune:
Salutare!
Am impresia ca v-am parasit involuntar! M-am saturat sa ma tot scuz, de treburi, lipsa de timp....
Eu la serviciu nu am internet, doar intranet, macar as fi tras cu ochiul zilnic, semnam condica. Cu greu reusesc de acasa sa va citesc, iar de raspuns... o fac virtual, nici macar atat, doar in gandul meu.
DespreCopila.... Alexia a fost la inot, dar a fost un esec, am abandonat! Prima sedinta a fost bine, promitator inceputul, a facut echipa cu Bogdan al Adinutzei, iar la urmatoarea a fost singura in sedinta, in ideea de a se ocupa doar de ea. Asta nu i-a placut, nu a cooperat deloc, a plans.. asa ca am plecat acasa. AM revenit peste o sapt, timp in care explicatii, convingeri... la fel, ba chiar nu a vrut sa intre in bazin. O sa mai treaca ceva vreme si vom relua, probabil in alt fel, sa fie ceva diferit.
La gradi e bine, vacanta sapt asta!
Aaa, nu v-am spus de ce pot scrie acum! .... pai nu-i acasa Stressul! E plecata cu bunicii un we la munte!
Despre mine ce sa spun.... am fost racita, de fapt m-a durut fff tare gatul, nu ma puteam odihni, am ajuns la antibiotic.
Va pupik pe toate!
Ontica Camelia spune:
Buna!
Multumim pentru urari, noi l-am sarbatorit pe Dumitru al nostru incepand de duminica trecuta
, deoarece o parte din invitati au fost plecati in delegatii saptamana asta.
Azi am avut ceva probleme cu Alex, dimineata acuza durere de gingie, in zona maselelor pe dreapa jos. Eu nu stiu, dar in perioada aceasta la 3,8 ani mai ies ceva maselute? Are gingiile umflate pe ambele parti jos. Acum 2 sapt. se plangea de parte stanga iar azi de dreapta.
Sper ca am fost coerenta. 
Adinutza drum bun si distractie placuta la munte! 
Cristina
Alexiei, las ca o sa mobilizeze din nou la inot.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
roxanaz spune:
neata neata!
am inteles treaba cu gadinita, oricum nu aveam de gand sa il duc la gradi in vacanta asta pentru ca vrea sa plece la Bucuresti...asa ca nu mai investighez nimic![]()
Adinutza distractie placuta la Busteni! cat stati?
Tatiana vazut gaza si mamica...si prietenii! niste scumpi sunteti!
Crix da nu iti mai tot cere scuze
. ca oricum cand scrii esti binevenita
. imi pare rau ca inotul nu a mers ok....data viitoare, oricum e mica Alexia. pupicei! unde e plecata la munte?
eu sunt fara voce de doua zile, spre distractia celor din jur....cred ca-s in culmea fericirii si se abtin tare de tot sa nu o arate
......dar imi revine mie..... ![]()
o saptamana usoara tuturor!
iulyp spune:
Salutare si de la noi.
Despre noi.........nik nou.
LMA sarbatoritilor din wk, de Sf. D-tru.
Dodo-pui spune:
Buna gasca,este al 3-lea mesaj pe care il sriu si cand sa-l trimit pica netul,cablul...
Inteleg ca eu sunt dupa o saptamana obositoare

si acum urmeaza
,dar netul??
Saptamana trecuta pana azi iclusiv am sarbatorit:
-6 ani de casatorie,
-Sf.Dumitru(sotul);
-Ziua lui Dodo.
Petrecerea lui Dodo :super el a fost fericit si s-a bucurat pt fiecare copil venit si pt orice fel de cadou a primit.Satisfactia cea mai mare si bucuria in acelasi timp a fost la sosirea tortului(o masina,inmatriculata ct-05-bog).
Pozici o sa postez dupa ce o sa am cablu de date
.
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)