Gasca de Constanta (93)
Raspunsuri - Pagina 11
Marilen spune:
Roxana,
da,Erdomedul e nedesfacut,sunt capsule.
Nici nu mai stiu daca ROR, este ultimul vaccin care se face(pana la intrarea la scoala)Vorba vine ca am chiulit.Noi am avut-o pe d-na dr. Davidescu,Diana era racita si s-a amanat vaccinul apoi dr. a murit,a preluat-o dr Munteanu mai tarziu, eu i-am tot zis ca n-a facut vaccinul de fiecare data imi spunea ca o sa-l facem, o sa-l facem si nu l-am mai facut(nici eu n-am fost prea insistenta). Nu a facut nici una din bolile copilariei.
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
roxanaz spune:
a, daca-s capsule e si mai bine, deci nu au fost desfacute. ROR-ul se face intre 12-20 de luni si e ultimul vaccin al copilariei. oricum se poate face si dupa aceea. nu-i timpul trecut si daca nu face rubeola pana ramane insarcinata, mai ales daca e fata....eu una as sta cu frica in san.
roxanaz spune:
buna dimineata!
pe unde umblati mandrelor??? hai, la apel, ca azi e vineri
si mai e si ultima zi de gradi inainte de vacanta.
eu una nu aveam nici un chef de vacanta asta, dupa o saptamana iar o sa inceapa distractia de dimineata ca el nu vrea la gradi.... asa ca mai bine ramaneau asa.
o zi buna tuturor!
Ontica Camelia spune:
'neatza!
Prezent sa traitzi! ![]()

La multi ani celor ce poarta numele Dumitru/Dumitra, sa fie sanatosi, voiosi, voinici!

Roxana am facut negresa si pandispanul cu fructe au iesit super.
Dana multa sananate! Se pare ca vremea nu tzine cu tine, e mai tot timpul innourat, iar "romantismul" (reumatismul
)e in floare. 
Week-end placut si distractie placuta.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia [/b]
(5 aug 2007)
roxanaz spune:
Camelia ce bine imi pare, bravo!!! sa le mancati sanatosi!
si la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!! 

mihaela77O spune:
roxana,este vacanta,dar in mod normal gradinitile nu sunt inchise,sunt p gramada de parinti care au servici,si nu isi pot lua concediu de cate ori sunt vacante,deci,daca nu vreti sa intrerupeti,mergeti in continuare la gradi!
la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!si week-end placut!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
jone spune:
cei si cele care isi sarbatoresc ziua numelui azi...sa traiti frumos!
plus un weekend placut
pupici
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Dodo-pui spune:
La multi ani,tuturor sarbatorilor de azi si maine.
Multa sanatate si tot ce-si doresc

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by umflatel
roxana,este vacanta,dar in mod normal gradinitile nu sunt inchise,sunt p gramada de parinti care au servici,si nu isi pot lua concediu de cate ori sunt vacante,deci,daca nu vreti sa intrerupeti,mergeti in continuare la gradi!
asta e o noutate.....la noi se inchide gradinita, chiar spunea educatoarea cat de rau ii pare ca au asa pauza....
mai sunt gradinite de stat deschise?
tinkutza spune:
Buna fetelor,
Nu sunt un membru activ pe forumuri in general.. dar am si eu nevoie de putin ajutor..
Caut o fata, coafeza, o cheama Nicol .. lucra pe Dezrobirii colt cu Solidaritatii, la "Eden". Acolo acum e agentie imobiliara.. Imi placea tare mult cum ma tundea.. Ieri am fost la un coafor si nu ma pot impaca deloc cu noul meu bretonas :D.. poate pana data viitoare cand ma mai tund o gasesc pe fata asta..
Ce ziceti?