Gasca de Constanta (93)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
hihihi m-am emotionat toata citind...si eu fac 4 ani in perioada asta de la "eveniment"...hehe ce amintiri!!
Madamsadamy spune:
Salut, gasca!!!
Roxana, spondiloza cervicala. Bag seara supozitoare Ketonal dar tot duoare. Nu trece nici cu el nici cu pupici de pe mana, nu tine da sa pup sa treaca. Asa ca mor in continuare.
mihaela77O spune:
gabi,chiar ca nu imi vine sa cred ca nu se plateste nimic,si daca mai sunt si oameni cu suflet,cred ca am nimerit pe o alta planeta...am primit pm tau,dar al tau nu este activat,asa ca o sa iti trimit un email
roxana,da,ai retinut bine,despre madrid este vb,plecam in ianuarie,am zis ca facem sarbatorile cu parintii lui paul,apoi plecam,ne asteapta mama mea acolo...sa dea domnul sa fie bine!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
dadi_t spune:
Salutici sa nu ne uiti(gasca!)!
Am intrat pe fuga tare...maine decolez la Caciulata la un simpozion. Cand ma intorc va povestesc ce-am mai facut in ultimul timp!
Fisun, am tinut o raceala in frau la Bianca, doar cu Oscilo luat ca un antibiotic..3 doze intr-o zi , vit. C si antitermice...o singura zi mi-a vomitat si a facut noaptea 38,6, dar de a doua zi era fresh! La noi oscilo sta la loc de cinste...am cel putin 3 doze permanent in casa...Sanatate tuturor!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Dodo-pui spune:
Mihaela am primit e-mailul si am raspuns .Astept sa ma contactezi .Pupici la voinici.
Dana sincer imi pare rau ca nu cedeaza durerile.
Tania la noi la loc de cinste si nelipsita in aceasta perioada este echinaceea.
Alina pupici
pt iubaret si petrecere frumoasa sambata
.
Noapte buna tuturor si poate maine va fi o zi frumoasa.
Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)
roxanaz spune:
buna dimineata!
Dana lasa supozitoarele cu ketonal, ia ketoprofen SR (capsule de 200mg) doua pe zi, sunt mult mai eficiente in administrare sistemica. sanatate!
Tania drum bun si distractie placuta la Caciulata! pupici fetelor.
Mihaela asa deci, pana in ianuarie...mai e tare putin timp!
eu o sa am o perioada tare ocupata la servici pana in craciun...sper sa treaca totul cu bine.
pupici tuturor si o zi frumoasa!
Madamsadamy spune:
Te pup Roxana, fug la farmacie!!!!
De fapt am luat multe altele; Tania mi-a adus si midocalm, antinevralgic and soo and soo.
roxanaz spune:
mda si eu am vrut sa scriu prima data de mydocalm dar ketoprofen-ul sr e cam acelasi lucru si ai avantajul ca datorita formularii substanta activa se elibereaza constant si progresiv deci are efect mai lung.
Marilen spune:
Buna-ziua fetelor!
Am cam lipsit in ultima perioada,nu mai am internet la servici si seara cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai intai,intru din cand in cand pe DC,va citesc in viteza...si cam atat!
A murit cumnatul meu(ieri a fost inmormantarea), sufar enorm,eram f.apropiati si nu reusesc sa ma adun,nu reusesc sa trec peste,era un om extraordinar,a lasat un mare gol in inimile tuturor.N-am vazut in viata mea atatia barbati(colegi)plangand in hohote,atata lume l-a iubit si sunt convinsa ca n-a stiut lucrul acesta...ce pacat ca ne exteriorizam sentimentele de cele mai multe ori cand e prea tarziu...
Gata, nu vreau sa va intristez cu randurile mele.
Diana a avut o viroza uratica si acum am luat-o si eu(in ciuda faptului ca pompam la greu in noi Bronho-vaxom si IRS 18 dar probabil e ceva viral.
Roxana, te rog sa-mi spui si mie(ca am observat ca tu esti mama ranitilor pe aici
,am niste Erdomed in casa de vreo 2 ani,este in termenul de garantie dar scrie ca se pastreaza sub 25 grade si eu l-am tinut la temperatuta camerei si ma gandesc ca pe perioada verii a fost mai cald,oare mai pot sa iau?De fapt toate medicamentele le tin la temp.camerei, poate ar fi mai bine sa le bag la frigider? Pe majoritatea scrie ca se tin la loc uscat.
Mi-a spus fiica-mea ca i-a anuntat ieri la scoala ca le va da un vaccin sub forma de picaturi(este clasa aIIIa),probabil antipolio si le-a spus invatatoarea ca nu au voie nu stiu cat timp sa se loveasca la oase, m-a cam speriat,stiti ceva despre asta? Noi am mai tras chiulul la capitolul vaccinuri(cel de la 2 ani,era racita si apoi n-am mai fost sa-l facem.
Sanatate multa va doresc tuturor!
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
roxanaz spune:
Marilen, atata timp cat e in termenul de garantie il poti folosi linistita. dar nu e deschis si nefolosit de 2 ani, da? ca in acest caz nu prea mai e ok, substanta activa s-a degradat. toate medicamentele in afara de vaccinuri se pastreaza la temperatura camerei, NU la frigider (scrie pe ele intre 15-25 grade in ambalajul original).
cum adica ati chiulit de la vaccinul de 2 ani....de la ROR adica? si nu ti-a fost teama dupa aceea de oreion si celelalte?