Gasca de Constanta (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Dodo!

Sper ca nu ne-ati uitat . Sunt interesata de cursuri/carti de organizare, ca sunt la pamant. Bine, asta ar presupune sa imi fac si timp de studiu . Oricum, daca aveti ceva sfaturi, sunt receptiva. Nu imi mai ajunge timpul absolut de loc. In fianal nu reusesc sa duc nimic la capat si e haos in jurul meu. Heeelp!

Cam atat, ca ma grabesc .

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
am uitat ieri de ziua lui Bogdan asa ca urez azi din tot sufletul la multi ani fericiti si plini de bucurii si sanatate cu carul!!
Cornelia ufff daca s-ar gasi asa manual....tare bine ar fi! succes la organizare si te asteptam cu vesti despre Maria si Stefan!
Tatiana sanatate Biancai, ii sta bine cu frizura asta!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Bogdanel, sa cresti mare, frumos si cel mai improtant sa fi sanantos .
Tatiana am vazut si noi pozele cu frizura cea nou a Biei, ii vine foarte bine.
Cornelia multa sanatate, sa le poti duce pe toate.
Roxana ti-a revenit vocea? Cum te mai simti?

Noi suntem bine, Alex este la bunici, de fapt la parintii mei la cateva blocuri distanta de noi, dar se cheama ca este la bunici, nu? Maine o ducem si la socrii, ca sa simta copilul ca a fost in vacanata . Teodora este bine, de o luna tot sunam la dispensar sa-i faca vaccinul de 2 luni, dar nu-l au, mi-au spus ca maine va fi ziua cu intepatura. In concluzie vaccinul de la 2 luni il va face la aproape 3 luni .

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Eu traiesc pe alta planeta, stiu zilele saptamanii dar nu stiu datele
So.......

La multi ani Bogdanel sa ai parte numai de fericire. Mai ce super masinuta inmatriculata ai avut tu mai, super.

Pupici la toata gasca ca eu ma duc in galaxia mea inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Bogdan!!!!!!

Si noi pe aici...va citesc...nu prea am timp de scris...
Ne pregatim intens pentru venirea in Ro...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Bogdan!!!!!!

Si noi pe aici...va citesc...nu prea am timp de scris...
Ne pregatim intens pentru venirea in Ro...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumim,multumimtuturor pt urari.
La multi ani Paul-Sebastian(babyyy),petrecere frumoasa si tot ce iti doresti.

Gabi mami de Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Salut gasca !!!!
La mult ani sarbatoritilor!!!!!!

Dodo, eu chiar sant datoare fata de tine, imi cer mii e scuze ca nu a mai listat sa vad cine urmeaza la sarbatoriti.

Fetelor nu vrea nimeni sa ne intalnim acum in vacanta?
Eu nu ma pot auda ca ma simt mai bine sau mai rau cred ca am ramas intr-o pozitie de nici prea prea nici prea naspa.Oricum dupa toate recomandarile ar trebui sa ma simt bine dupa ce termin proceduril dupa atatea zile cate proceduri am facut. Deci daca am facut 10 sedinte de procedur dupa 10 zile de la finish ma voi simtii bine, sper.
Pana atunci vrea cineva sa ne vedem oriude, in zilele cu sot?

Sanzi, elucideaza-ma si pe mine; de fapt help me!!!
Vreau sa trimet un pachet n state sincer sa contina alcool proaspat adica vin romanesc se poate?

Fetelor romanii din state isi doresc eugenii si vin de casa.
Avem niste vechi prieteni in state de vreo 7 ani care n-au cautat si abia ne-au gasit si nu-si doresc altceva decat ce v-am zis mai sus .
Sanzii help!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
sunt ingropata in munca la servici asa ca de abia apuc sa zic ceva de dimineata.
Sanzi calatorie placuta!
Dana, copchilu' meu e la bucuresti....asa ca eu profit si ma duc la coafor, cosmetica, etc (plus bucatareli pe acasa). cum mai esti cu mana?
Camelia saru mana de intrebare, is mai bine cu gatul...adica macar vorbesc. dar am o tuse seaca oribila. ce mai face Lucia? papa bine, doarme bine?
Aura hihihi hai inapoi de pe galaxia ta sa mai stam nitel de vorba. ce fac piticeii? totul ok?
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

La multi ani Paul Sebastian sa fi fericit si sanatos.

Roxa hi hi hi in galaxia mea e ok, piticii carcotasi ca de obicei, fi-mea stie care e dreapta si care e stanga dar culorile.
Bebe mai tuseste, e o tuse nici nu stiu cum sa o caracterizez, iritativa, coapta, tuseste uneori de varsa dar nu des. Nu stiu ce sa cred, e vioi, nu face febra, mucii sunt in limite(adik sunt prezenti si totusi absenti). Ma gandeam sa ajung pe la dr. sa-l asculte la plamani sa nu aiba ceva ca la stetoscopu meu totul e ok. Dar cum io nu-s dr. ci am doar pregatire de as. med.....mai am dubii.
Pupici din ceata de aici de la mine.

Mergi la inceput