Copii capricorn *5*
Raspunsuri - Pagina 6

april spune:
www.pupici.ro/felicitari/data/media/4/anul_nou_4.jpg" target="_blank">La multi ani! si un An Nou plin de bucurii!
fulguletzul meu

Anina_n spune:
La multi ani cu sanatate,
sa va dea Domnul, tot ce doriti,
zile senine si fericire,
la multi ani, sa traiti !
O felicitare pentru voi !
Va imbratisez si va pup pe toate si pe toti !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

april spune:
Azi isi serbeaza ziua 2 capricornutzi:
Victor (rosa)
Sebastian (adana)
Iar maine inca 3 capricornutzi dragi:
Bianca Elena (helbi)
Andy (Heidi)
Andy Daniel (dream)
Sa le uram de pe acum La multi ani!
sa cresca mari, sa fie sanatosi si cumintzi.
Andreia, heidi si dream, rosa, adana sa va traiasca puiutzii!
fulguletzul meu

helbi spune:
Anto, multumim pt urari si-i felicitam si noi pe capricornutzii aniversatzi in primele zile ale lui 2008!
Noi suntem inca linga München, la prietenii cu ai caror fete am fost ieri la un loc superb de joaca pt copii si am aniversat-o ca in povesti pe Bianca. Am rezervat cu o seara inainte si, cind am ajuns totul era frumos decorat, numele ei scris frumos si a fost intampinata cu un cadou. S-au dat cu barcute pe apa, au "inotat" intr-un vulcan,. s-au dat pe montagn Rouse, pe fel si fel de roti, labirinte, tobogane....au vazut teatru de papusi, au confectionat un om de zapada......au mincat, dansat la discoteca.....ce mai, a fost superb! Am stat de la 11-30 la 18:-) Seara, suflat in luminarele, taiat tort........Ne-am simtit minunat!
In afara de asta, in cele citeva zile petrecute aici am fost cu sania, apoi fetele al bazin, dupa care cu totii la patinuar (eu pe post de fotograf, ca nu am voie sa ma expun la pericole). Fetele s-au inteles minunat. Prietenii au 3, cu varste de 3, 4 ani jumate si 7 ani jumate si toate s-au inteles f bine cu Bianca, iar acum profita de ultimele minute petrecute impreuna. Pe seara ajungem acasa, iar Bianca mai are o sapt. de vacantza. Oricum, in vacantza asta a fost la Parois, apoi aici, deci numai s-a relaxat. Poate de luni incolo va mai face ceva la mate, ca in afara de a citi citeva carti,si alea pt ca ea a vrut, n-a facut nimic!

Anina_n spune:
La multi ani, Bianca !
Sa cresti sanatoasa si voioasa,
sa ai o copilarie ca-n basme,
alaturi de mami a ta cea minunata !
Andreia, felicitari !
Sa iti traiasca printesa si
sa-ti incante mereu sufletul cu ceea ce face
si prin felul ei de a fi !
La multi ani si celorlalti sarbatoriti din aceste prime zile ale lui ianuarie !
Nina, mami de

april spune:
La multi ani Kiki!
Sa cresti mare si frumoasa.
Felicitari Nina! Ai o printeza pe cinste. Sa va traiasca!
fulguletzul meu

helbi spune:
La multi ani fericiti, Kiki!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci numai bucurii celor dragi!
Nina, sa va traiasca minunea, sa aiba noroc in viata si sa va umple sufletele de fericire!

Anina_n spune:
Multumesc, Anto si Andreia !
Nu-mi vine sa cred ca am o fetita de 6 ani, ca au trecut deja atatia ani de la nasterea ei !
Diseara petrecem in familie cu pizza si prajituri, maine la gradi si sambata, acasa.
Cum voi avea pozele pe net, va dau de stire !
O seara cat mai faina, va doresc !
Nina, mami de

april spune:
Ce petrecere grozava Nina, auzi tu, 3 zile.....
Foarte reusite pozele. Ilustreaza foarte bine starea voastra de veselie, bucurie si bunatate. Sunteti superbi. Sa cresteti mari.
21.12.2007 - 8 anisori
fulguletzul meu