Copii capricorn *5*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Anto, sa o stapineasca sanatoasa combina si multe succese si de acum inainte!
Cred ca si de schiuri se va bucura mult. Stie sa schieze, sau acum va merge sa invete?

Noi am lamurit pt moment pb Hamsterului. A inteles, desi a plins mult dupa el, ca momentan e greu in 2 camere, si, faptul ca nici prietena ei nu a primit inca "cei 2 iepurasi" pe care i-i avea promisi de ziua ei care a fost ieri, a mai linistit-o. Cu timpul, se va rezolva sper si pb unui animalutz de casa.

Nu, nu venim in tara acum. Daca nu se strica vremea, sau Bianca nu-si revine (ca acum tuseste rau de tot), plecam de sarbatori la niste prieteni. Daca nu, raminem cu sora mea si familia ei, aici.

As fi venit in tara, insa e complicat anul asta.............poate la anul, desi itzi spun sincer, pe iarna nu ma tenteaza deloc, ca, in afara de a sta la TV nu prea are ce sa faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Anto, ce fain ca ati reusit sa-i luati cadoul potrivit, de ziua ei si de Craciun !
Cristina isi va primi si ea, cercelusii de aur, fara sa stie. Am aflat ca una dintre perechile de nasi(fratele mai mare al sotului cu sotia lui) ii pregatesc cercelusii mult doriti. Ce incantata va fi, draga de ea !
Poezia aceea a invatat-o atunci, intr-o jumatate de ora. Dar a mai auzit-o la Patri, sapt. trecuta, cand a avut-o ea de invatat, desi, o stia de la gradi.
Andreia, mi-o inchipui pe scumpa de Bianca, cu obrajii plini de lacrimi, plangand dupa hamster. E atat de greu sa nu le implinim toate dorintele !
Vom avea Sarbatori magice, pline de zapada ! Nu iubesti zapada ?
O seara cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Incep petrecerile !

Maine, Andrada implineste 8 ani !
La multi ani, fluturasscump de Anto !
Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de minunatii tai parinti !
Sa ai o copilarie ca-n basme, de care mereu sa-ti amintesti cu zambetul pe fata !
Petrecere furmoasa si daruri pe masura !

Felicitari, Anto !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele !
Imbratisari si pupici, de la M-Ciuc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Andrada!

Multa sanatate, bucurii si noroc in viatza! Petrecere frumoasa, vacanta placuta, odihna multa si un Mos Craciun incarcat de daruri frumoase! Succe la schi!!!!

Anto, felicitari pt asa o fetitza mare, frumoasa si desteapta! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Mai e o jumatate de ora, si aic se intra in vacantza pt 3 sapt.[/bis]
Copii si invatatoare erau azi f. fericitzi!

Dupa amiaza merg sa o tund scurt pe Bianca, iar maine plecam pina in 27 la Paris! revelionul probabil ca-l vom petrece fie la München, fie cu sora mea si familia ei!

Probabil ca voi mai intra si de la Paris pe forum, insa, daca nu mai apuc, va dorim la totzi, copii capricornutzi si parintzi un Craciun Fericit, linistit, imbelsugat alaturi de cei dragi si un An Nou 2008 cu sanatate si impliniri!

La multi ani!

Mergi la inceput

WOW, Craciun la Paris ! Si o vacanta de 3 saptamani !
Aici, doar 2 sapt. e vacanta.
Un Craciun minunat, alaturi de cei dragi si un An Nou fericit !
Eu voi fi on-line, de Sarbatori, de acasa.

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Multumesc mult Nina si Andreia.
Abia asteptam cheful din seara asta. Maine sper sa reusesc sa pun si poze de la ziua Andradei. O sa aiba 11-12 invitati. Sper sa reuseasca petrecerea.
Pupici si Sarbatori fericite!
Distractie placuta la Paris Andreia.

Nina, de azi avem si noi net acasa, te-am ascultat pe tine

fulguletzul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi

Anto, sa o stapineasca sanatoasa combina si multe succese si de acum inainte!
Cred ca si de schiuri se va bucura mult. Stie sa schieze, sau acum va merge sa invete?

Noi am lamurit pt moment pb Hamsterului. A inteles, desi a plins mult dupa el, ca momentan e greu in 2 camere, si, faptul ca nici prietena ei nu a primit inca "cei 2 iepurasi" pe care i-i avea promisi de ziua ei care a fost ieri, a mai linistit-o. Cu timpul, se va rezolva sper si pb unui animalutz de casa.

Nu, nu venim in tara acum. Daca nu se strica vremea, sau Bianca nu-si revine (ca acum tuseste rau de tot), plecam de sarbatori la niste prieteni. Daca nu, raminem cu sora mea si familia ei, aici.

As fi venit in tara, insa e complicat anul asta.............poate la anul, desi itzi spun sincer, pe iarna nu ma tenteaza deloc, ca, in afara de a sta la TV nu prea are ce sa faca.

Andreia

Multumim Andreia.
Nu stie sa schieze, dar o sa invete....eu am inceput mult mai tarziu decat ea. Acum nu gasesc costum de ski, adica gasesc de firma, dar nu mai tine buzunarul si nici nu e cazul inca......oricum, pt Andrada luna decembrie e cu adevarat luna cadourilor

Referitor la animal in casa nici eu nu cedez. Cu orice sunt de acord dar locul animalelor e la curte. Fara suparare. Raspunsul Andradei: pai sa ne mutam la casa...n-ar fi rau, insa nu cred o sa reusim in aceasta viata.....

Sarbatori fericite Andreia&Bianca.

fulguletzul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anina_n

[font=Comic Sans MS][navy]Buna, fetelor !
Anto, ce fain ca ati reusit sa-i luati cadoul potrivit, de ziua ei si de Craciun !
Cristina isi va primi si ea, cercelusii de aur, fara sa stie. Am aflat ca una dintre perechile de nasi(fratele mai mare al sotului cu sotia lui) ii pregatesc cercelusii mult doriti. Ce incantata va fi, draga de ea !
Poezia aceea a invatat-o atunci, intr-o jumatate de ora. Dar a mai auzit-o la Patri, sapt. trecuta, cand a avut-o ea de invatat, desi, o stia de la gradi.

Da Nina, ma bucur ca am reusit sa-i luam cadoul acesta. Nu a fost usor dar pana la urma am razbit.
Cercelusi de aur a primit si Andrada anul trecut de ziua ei de la fratele meu, pana atunci avea cei de la botez. Anul acesta a primit si lantisor de aur de la bunici. Chiar a fost o luna plina pentru ea....si mai vine si mosu'cu schiurile....

Aseara a intrat pe adresa ei de mail (la indicatia noastra)si a gasit scrisoarea de la Mos Craciun. S-a bucurat foarte tare, o citea cu o emotie de ma furnica pe maini. Nu-i venea sa creada. Chiar ei sa-i trimita mosu' scrisoare? Si s-a bucurat tare mult de linkurile trimise de mos cu jocurile Barbie on-line .....atatea le-a mai imbracta si dezbracat pe papusile alea......

Ma bucur ca o sa primeasca Kiki cercelusii mult doriti.
Ce bucurie e pe noi, mamele, cand ne vedem copiii bucurosi si multumiti.Nimic nu-mi tihneste mai mult pe lumea asta decat sa-mi vad copilul fericit. Si asta e valabil pentru fiecare parinte ce-si iubeste copilul.

Sarbatori fericite Kiki, Nina & Cristi.
Sa gasiti sub brad tot ce va doriti

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Poze de la petrecere
8 anisori

fulguletzul meu

edit: mersi Carmen pt observatie....graba....si nu am verificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Sarbatori fericite tuturor si un An Nou numai cu sanatate si bucurii!
April nu pot sa vad pozele dar mai incerc. La multi ani cu intarziere Andradei !

Carmen(13+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput