Copii capricorn *5*
Raspunsuri - Pagina 7
helbi spune:
Si mie mi-au placut pozele- Pina la 2 noaptea m-am tot uitat la ele:-))
Si am mai remarcat cit de bine semeni cu sora ta! Era mama fetelor?
Anina_n spune:
Buna, mamici de capricornutzi !
Revin cu intarziere cu pozele de la petrecerile Cristinei. Am fost foarte aglomerata, iar duminica, dupa-masa si noaptea, Cristina facand un pic de temperatura, nu am mai avut timp de altceva, decat sa o supraveghez. Deocamdata, nu a primit decat Nurofen de la d-na. doctor. Cel putin, nu a mai facut temperatura. Nepotica mai mica este racita cobza si de la ea a luat si Cristina un pic de raceala. Sper, maine sa o pot duce la gradi, macar sa faca poza pt. felcitarea de 8 Martie si pt. un calendar 2008.
Pozele de la gradi si acasa, de la aniversarea Cristinei, le puteti viziona, aici.
Anto si Andreia, multumesc ! 
Intr-adevar, a fost o petrecere reusita, Kiki s-a distrat de minune si a primit si cadourile dorite, precum a zis chiar ea. ![]()
Andreia, da, Dorina, sora mea mai mare, este mama celor 2 nepotele. A fost acasa, intr-o mini vacanta. ![]()
Semanam bine, mai ales ca avem cam si acelasi par. Pe cand, surioara noastra, Laura, este mai blonda(inchis) si cu parul lins. Dar seamana bine la fata cu Dorina. ![]()
Va doresc o zi faina in continuare !
Imbratisari si pupici ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
april spune:
Ce mai faceti fetelor? Cum mai merg prescolareii si scolareii?
Cu sanatatea? Nu ati "prins" vreun virus? Sper ca nu!
Noi asteptam vacanta sa plecam la bunici si la ski (2-3 zile), adica in we noi batranii![]()
Pe aici a nins, e iarna veritabila. Asa-mi place 

Azi noapte, pe la miezul noptii, priveam cum ninge in lumina felinarelor stradale....e de vis
....dimineata farmecul disparuse....
slimatei spune:
buna...ne primiti si pe noi?
avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
april spune:
Bun venit Slimatei! 
Frumoasa e vacanta, nu? Distrati-va copii prescolari si scolari!
Andrada e innebunita dupa ski. Ii place tare mult si ma bucur enorm. Desi iar a racit, dar nu foarte tare, asa, mai usor. A cam transpirat de atat urcat la ski.....ca deh, mai are pana vine sus pe partie. Ar fi vrut s-o iau cu mine, insa mi-e teama, inca nu stie sa-si controloze f bine miscarile si n-am chef de pb. We asta mergem din nou. Abia astept.
slimatei spune:
multumim de primire
...sa inteleg ca suntem cea mai mica cornitza?![]()
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita
...si o broscutza ![]()
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
april spune:
ce mai faceti fetelor?
nimeni n-a mai scris nimic...ocupate rau?
Nina, multumim de poze....ce multe ati facut.....noi nici intr-un an nu facem cat voi intr-o luna ![]()
Cu Andreia ne mai intersectam la scolarei.
Carmen, Madalina, ce mai fac cei capricornutzii?
Pupici la toti 
Melania 14 spune:
Buna fetelor!mai dau si eu pe aici.Ai mei sunt la cumparaturi si eu profit la maxim ![]()
Nina am vazut si eu pozele.Sunteti intr-adevar o familie frumoasa !Cristina e tare fotogenica si radioasa.V-ati chefuit nu gluma.Ce era cu zilele saptamanii pe culori?
Noi suntem bine,a fost ziua mea la inceputul lunii iar de de 8 Martie am mers la un botez.www.flickr.com/photos/12577492@N04/2221846935/in/photostream/" target="_blank"> De aici sunt cateva poze de la serbarea de 8 Martie si botez.
Nu in ultimul rand le urez bun venit noilor membre!Slimatei ti-am vazut "broscuta" care e o dulce si nu-mi vine sa cred cat de mici pot fi bblasii
.
Carmen
(24+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
Paste fericit ! celor care-l sarbatoresc azi !
Carmen
(26+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
april spune:
Carmen, vine bb2? Pe cand? ce o sa fie? Cum te simti? Melania cum a primit vestea ca vine barza?
V-am vazut pozele...si burtica. Frumoase amandoua 
Noi avem carnaval saptamana ce vine. Abia astept. Andrada o sa fie Scufita rosie. Vin si eu cu poze in curand ca de mult n-am mai facut.
Sarbatori fericite celor ce sarbatoresc Pastele!