Copii capricorn *5*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si mie mi-au placut pozele- Pina la 2 noaptea m-am tot uitat la ele:-))

Si am mai remarcat cit de bine semeni cu sora ta! Era mama fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, mamici de capricornutzi !
Revin cu intarziere cu pozele de la petrecerile Cristinei. Am fost foarte aglomerata, iar duminica, dupa-masa si noaptea, Cristina facand un pic de temperatura, nu am mai avut timp de altceva, decat sa o supraveghez. Deocamdata, nu a primit decat Nurofen de la d-na. doctor. Cel putin, nu a mai facut temperatura. Nepotica mai mica este racita cobza si de la ea a luat si Cristina un pic de raceala. Sper, maine sa o pot duce la gradi, macar sa faca poza pt. felcitarea de 8 Martie si pt. un calendar 2008.
Pozele de la gradi si acasa, de la aniversarea Cristinei, le puteti viziona, aici.
Anto si Andreia, multumesc !
Intr-adevar, a fost o petrecere reusita, Kiki s-a distrat de minune si a primit si cadourile dorite, precum a zis chiar ea.
Andreia, da, Dorina, sora mea mai mare, este mama celor 2 nepotele. A fost acasa, intr-o mini vacanta.
Semanam bine, mai ales ca avem cam si acelasi par. Pe cand, surioara noastra, Laura, este mai blonda(inchis) si cu parul lins. Dar seamana bine la fata cu Dorina.
Va doresc o zi faina in continuare !
Imbratisari si pupici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce mai faceti fetelor? Cum mai merg prescolareii si scolareii?
Cu sanatatea? Nu ati "prins" vreun virus? Sper ca nu!

Noi asteptam vacanta sa plecam la bunici si la ski (2-3 zile), adica in we noi batranii
Pe aici a nins, e iarna veritabila. Asa-mi place
Azi noapte, pe la miezul noptii, priveam cum ninge in lumina felinarelor stradale....e de vis

....dimineata farmecul disparuse....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna...ne primiti si pe noi?

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Bun venit Slimatei!
Frumoasa e vacanta, nu? Distrati-va copii prescolari si scolari!
Andrada e innebunita dupa ski. Ii place tare mult si ma bucur enorm. Desi iar a racit, dar nu foarte tare, asa, mai usor. A cam transpirat de atat urcat la ski.....ca deh, mai are pana vine sus pe partie. Ar fi vrut s-o iau cu mine, insa mi-e teama, inca nu stie sa-si controloze f bine miscarile si n-am chef de pb. We asta mergem din nou. Abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim de primire...sa inteleg ca suntem cea mai mica cornitza?

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

ce mai faceti fetelor?
nimeni n-a mai scris nimic...ocupate rau?

Nina, multumim de poze....ce multe ati facut.....noi nici intr-un an nu facem cat voi intr-o luna
Cu Andreia ne mai intersectam la scolarei.
Carmen, Madalina, ce mai fac cei capricornutzii?
Pupici la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Buna fetelor!mai dau si eu pe aici.Ai mei sunt la cumparaturi si eu profit la maxim
Nina am vazut si eu pozele.Sunteti intr-adevar o familie frumoasa !Cristina e tare fotogenica si radioasa.V-ati chefuit nu gluma.Ce era cu zilele saptamanii pe culori?
Noi suntem bine,a fost ziua mea la inceputul lunii iar de de 8 Martie am mers la un botez.www.flickr.com/photos/12577492@N04/2221846935/in/photostream/" target="_blank"> De aici sunt cateva poze de la serbarea de 8 Martie si botez.

Nu in ultimul rand le urez bun venit noilor membre!Slimatei ti-am vazut "broscuta" care e o dulce si nu-mi vine sa cred cat de mici pot fi bblasii .

Carmen(24+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Paste fericit ! celor care-l sarbatoresc azi !

Carmen(26+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen, vine bb2? Pe cand? ce o sa fie? Cum te simti? Melania cum a primit vestea ca vine barza?
V-am vazut pozele...si burtica. Frumoase amandoua

Noi avem carnaval saptamana ce vine. Abia astept. Andrada o sa fie Scufita rosie. Vin si eu cu poze in curand ca de mult n-am mai facut.

Sarbatori fericite celor ce sarbatoresc Pastele!

Mergi la inceput