Copii capricorn *5*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Carmen,

Bianca e deja in a 8-a sapt. de clasa a 3-a. Aici scoala a inceput pe 4 aug., iar de sapt. viitoare, din 3 se intra 2 sapt. in vacanta de toamna.
Ei ii place la scoala si nu-si imagineaza ce fac copii din RO 3 luni in vacanta de vara, caci ea are numai 6 sapt si, chiar si asa, dupa a 3-4 sapt. Vrea inapoi la scoala

In vacanta de toamna va avea o gramada de activitati la afetr school: excursie la aeroport, la muzeul de piele, la piscina, intr-un alt ora pe linga Frankfurt, in parc sa inalte zmei si totul va "culmina" cu "serbarea dovleacului" si innoptat in after school.

Acum e in plina perioada de testari. Au avut test la gramatica, mathe si cunoasterea mediului, dictare la germana si test la engleza. Vineri au iar dictare si luni alt test la mathe.

Melania cum se comporta cu Stefan? La gradi ii place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici de capriconutzi !
Andreia, am intrebat si noi invatatoarea la sedinta, de ce trebuie sa scrie copiii cu stiloul din prima ? Ni s-a zis ca e bine sa se invete cu el de la inceput, ca astfel isi vor forma un scris frumos, atent si ingrijit. Daca nu merge, vor trece la pixurile cu gel. Creionul aluneca prea usor pe foaie si mereu va exista tendinta de a sterge ce au gresit.
Ce vacanta frumoasa se anunta la Bianca ! Imi plac activitatile lor extrascolare.
Aici, copiii ar mai fi vrut vacanta, daca se putea.
Carmen, da, i-ar place Cristinei un bb in casa, dar ne oprim la ea, oricat de mult mi-ar place si mie, sa mai am un copilas. Ne bucuram, eu de nepoate, ea de verisoare si asa nu ne simtim singure, deocamdata. Nu vrem sa riscam sa fie si al 2-lea copilas cu diabet. Daca la Cristina a existat predispozitia genetica pt. asa ceva, nu e exclus sa existe si la urmatorul copilas.
Cu 3 ani in urma, cand a facut Cristina diabet, noi chiar lucram la bb 2. Dar nu s-a prins si poate ca....asa a vrut Dumnezeu. Necunoscute sunt caile Domnului. Parca asa se spune.
Ne bucuram de ce avem, desi, privesc cu jind la familiile cu mai multi copilasi.
Melania cum se descurca la gradi ?
Cristina n-a avut emotii, dupa spusele ei, desi glicemia ne aratase altceva(era mare), in acea zi. Era foarte nerabdatoare sa intre in clasa, sa se aseze in banca, sa-si primeasca Abecedarul si Matematica.
E tare cuminte si linistita la scoala, ca si la gradi. E numai ochi si urechi la d-na. invatatoare si asta e tare bine.
Am intrebat-o daca ii pare rau ca a inceput scoala, ca nu e tarziu sa o dam inapoi la gradi, ca nu are 7 ani, inca. Dar a zis ca nu, ce sa faca, acolo, ca se plictisea si anul trecut. Ii place la scoala, ii place sa ne uitam peste manuale, sa vada ce va invata.
S-a invatat si cu trezitul la ora 7, ea, care dormea pana la 10 in vacanta.
Deocamdata este bine. Sa vedem pe parcurs cum va merge.
Va doresc o zi cat mai faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mda Nina,am uitat de diabetul Cristinei.Dar oricum nu vroiam sa aflu motivul pt care nu are frate sau sora ci doar eram sincera cu ce am observat din poze.Parea tare fericita in preajma celei mici.
Andreia si mie-mi place mult programul extrascolar.Si aici s-ar putea face asa ceva daca parintii si-au educa copiii ca e important de stiut asemenea lucruri.La noi primeaza grija pt telefonul mobil,haine la moda,parintii ocupati sa faca bani(pt ca daca-i ai inseamna ca esti cineva)sau sunt prea saraci si incearca si atunci sa faca bani si nu-si pierd timpul cu prostii de genul celor de mai sus.

Serban e bine,creste si incepe sa se crizeze cand sora-sa ,din prea multa iubire,il streseaza cu pupicuri si jocuri.
Eu i-am schimbat gradinita Melaniei cu una mai aproape de noi,cu o curte mai mare si suntem, atat eu cat si ea ,foarte multumite de alegerea facuta.Chiar si modul de a invata si ce invata difera.Ii recompenseaza cu stelute si medalii pt harnicie,atentie si reusita la lectii,pe unele le duc acasa si le tin pana a doua zi.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Buna, dragi mamici !
Ce mai fac micutii capricorni ?
Se bucura de vacanta ?
Cristina e la padure cu tati, azi, care si el e in vacanta.
Se joaca toata ziulica, dar scrie si cateva randuri la romana sau o fisa la matematica, sa nu-si piarda indemanarea.
La revenirea din vacanta, vor incepe scrierea literelor. Si citirea !
Cred ca greul abia incepe !
O zi cat mai faina si astept vesti d ela voi, dragi mamici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Buna fetelor,

Carmen, e bine ca Melania nu e geloasa pe Serban. Cu pupici il sufocam si eu pe fratele meu cand era mic. Fugea de mine de atata pupat. Imi pare tare rau ca nu i-am facut Andradei o surioara sau un fratior cand era inca mica. Acum e mult prea tarziu, diferenta ar fi prea mare insa adevaratul motiv e varsta mea. Nu ma mai simt in stare sa o iau de la capat.

Nina, ce bine ca ii place Cristinei scoala. O ajuti la lectii sau le face singura?
Mai putin si vine luna cadourilor Imi tot bat capul ce sa-i iau. Oricum de la Mosu mi-a zis ca vrea o papusa sirena. Si mai are vreo 15 papusi .....facem colectie...cred.

De ziua ei chiar nu stiu ce sa-i luam. Poate role ca deja i s-au stricat.
Isi doreste un televizor in camera ei, eu nu sunt prea de acord dar si-a strans o gramada de bani si imi tot spune ca isi ia singura tv. Auzi independenta...

Sa va spun eu ce metoda are de a strange banii: saptamanal sau chiar mai des ne invita la expozitie de desene, picturi si musai sa cumparam (am un dulap intreg la serviciu), apoi culege ce gaseste prin camara si-si deschide magazin de unde musai sa cumparam sau sa servim acolo: suc, apa, covrigei, ciocolata....orice, ca ne trebe ca nu ...si uite asa se strang banii...

Dada

Mergi la inceput

www.4shared.com/file/74627097/d1980951/Mos_Nicolae.html" target="_blank">de Mos Nicolae...

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumim Nina
si voua va uram un mos darnic

tuturor va urez sa aveti parte de Sarbatori Fericite si pline de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani fericitzi, Andrada!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte num ai de bucrii in viatza! Vacantza placuta si cadouri muuuuuuulte!!!!!!!!!

Anto, sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!

Noi suntem in vacanta! asteptam Craciunul! Dar, pina atunci, Bianca va merge cu colindul si apoi, vom merge si la opera la un concert pt copii!
In rest, raminem aici......vrem sa ne odihnim!

Vacantza placuta tuturor! Si......Craciun Fericit cu multa sanatate si cadouri frumoase de la Mos!

Mergi la inceput

La multi ani, Andrada !
Sa ai o copilarie ca-n basme, alaturi de minunatii tai parinti !
Sa le luminezi viata asa cum ai facut-o din prima clipa de viata !
Petrecere furmoasa si daruri pe masura !
Anto, felicitari !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, pretioasa voastra comoara !
Va pup cu drag !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Ioana
Robert
Rayan
Bianca
Stefania

Felicitari, Rufus !
Susman Mihaela
Crinuta
ioana_du
slimatei
Sa va traiasca sanatosi si voiosi !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput