Copii capricorn *5*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

WOW!!!!!! Bine ai venit bb Berban! Sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii si noroc! Ce dulce e!!!!!!!

Carmen, sa va traiasca flacaul, sa creasca mare si sa va aduca, alaturi de surioara lui mai mare, numai bucurii! FELICITARI!!!!!!!!

Bianca a venit azi cu Zeugnisul cu 5 note de 1 (printre care Mathe si Deutsch) si 4 note de 2 (sport. muzica, sachunterricht si engleza -a ici toata clasa a avut 2). Asa ca, nu pot decat sa fiu f multumita ca la materiile importante a mers f bine. Maine plecam la Dortmund si duminica ajungem in Bucuresti! Abia asteptam!

Vacanta frumoasa tuturor!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Felicitari Carmen! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Se vede pe Meli ca e fericita de fratior.

Mergi la inceput

Nina, v-ati intors din Irlanda? Foarte frumoase locurile pe care le-ati vizitat, si pozele sunt superbe. Cum s-a simtit Kiki? Toti ati fost? La fratele tau?

Carmen ce face Serban? Dar Meli? Te ajuta? Cred ca se simte bine ca ea e mai mare si poate avea grija de fratior.

Andreia cum se simte Bianca la bunici?

Andrada se joaca cu catelul la socrii. O luna a stat la ai mei unde in afara de canr nu a avut niciun anumal, dar a avut loc de zburdat in gradina.
Saptamana viitoare plecam la mare pt o saptamana. Speram sa prindem timp frumos.
Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Anto, Bianca din pacate nu mai are decat 2 bunice, dar numai la mama a stat si s-a sijmtit f bine. Are copii de varsta ei si s-a jucat frumos! Acum suntem la verisoara ei si maine plecam acasa. Au trecut repede 4 sapt si mai avem 2 si reincepem scoala. Cind ajung acasa ma uit la pozele Ninei!

Salutari tuturor si concediu placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Buna fetelor,
Vad ca suntem pe pagina 6 ,si eu care credeam ca doar eu am ramas in urma cu scrisul.
Ce mai faceti?sunteti ocupate cu scolile si gradinitele?

Melania de abia asteapta sa inceapa gradi in 15.Sincer...si eu .Mi se urca in cap cand nu mai are ,vorba vine,ce sa faca.
Serban creste,e cuminte si a inceput sa simta ca are o sora mai mare.Azi chiar ma jucam cu Mela si ea tot radea si la un moment dat l-am auzit si pe el ca rade in brate la maica-mea.Se uita la noi.

Noi am facut Botezul si am pus cateva poze AICI

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Felicitari pentru Serban. Sa-ti traiasca copilasii.
Pozele sunt superbe, voi sunteti superbi. Ai o familie minunata.

Si inca ceva, imi place tare mult rochia ta.

Mergi la inceput

A inceput scoala pentru unii capricornicutzi, pentru altii gradi, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Carmen, felicitari pentru micul crestin ! Parca ar fi o papusa. Sunteti tare frumosi, toti 4 !
Si eu, ca Anto, ti-am admirat rochia !
Anto, multumim, Cristina e bobocel de cl. I. Gasiti pozele, aici. La fel si cele din minunata vacanta din Irlanda.
Stiu ca, "capricornutzi" sunt studiosi, mi-o confirma si Andrada si Bianca, scolaritele noastre de la acest subiect.
Deocamdata, la Cristina doar se deseneaza si se fac fise pentru evaluarea copiilor. De sapt. viitoare incep si ei, cu scrisul, cu stilou, direct.
Astfel ca, boboaca mea spune ca e usor, ca la gradi !
Mult succes, gradinarilor si scolareilor capricornutzi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina, la noi inca nu se scrie cu stilou. daca vor ei, ok. Dar nu e obligatoriu. Si, in nici un caz la mathe. Pe la germana a mai scris si ea putin cu el.........Aici ii incurajeaza mult sa scrie uc creionul si sa taie unde au gresit, nu sa stea sa steaga.

Si mie mi-au placut pozele de la botez, Carmen! Sa fiti fericiti toti 4! Sunteti f. frumosi!

Restul pe unde sunt?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Multumim pt complimente fetelor.

Nina frumoase poze.Cristina cred ca ar fi incantata de o surioara sau un fratior dupa cat de grijulie era cu verisoara ei.A avut emotii la scoala?parea tare relaxata.Are vreo prietena de pe la gradi cu care e in clasa? Ce bine semanati:tu ,Cristina si bunica.
Andreia e un lucru tare bun faptul ca la scoala nu-i lasa sa stearga daca gresesc.Bianca cum a regasit scoala?
Anto ce mai zice Andrara?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput