Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
eu azi imi sarbatoresc copiii:)
Sofia are 5 ani si luna, iar Gheorghe o luna si 5 zile
cat despre lasat bebe sa planga, nici eu nu il las pe al meu, dar totusi, daca eu mananc si mai am 10 inghitiuri,daca mi-e sete sau daca vreau pipi, il las sa planga putin, pt ca stiu ca nu i se intampla nimic daca plange 2 minute.
Alteori, bebelusii plang neconsolat doar pt a se descarca de "necazurile" de peste zi :), il mai las si atunci pana in 5 minute si dupa aia cand il consolez e mult mai cun efect.Dar asta la noi se intampla f rar.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Isabeluta, i-au aratat sotului o lista cu bancile agreate. Nu stiu care erau toate.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
slippers76 spune:
Hai ca mai apuc si eu sa intru pe fuga. Am avut doua zile de cosmar. Bebe n-a dormit si a obosit peste masura. Si e foarte agitat si plange intr-una. Ieri seara pe la 11 faceam ture cu masina ca sa il adormim. A adormit in masina, dar cum am intrat in casa a inceput din nou circul. Asta e... mai sunt si zile rele. Sabina, sa-ti traiasca sarbatoritii!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
piccaflor spune:
Salutare si de noi
Bebe tot colicos si urlator...de rasfat nu mai vorbesc...doarme putin si doar in brate sau in pat la noi,lipit de mine...cum ma misc si nu ma mai simte incepe concertul...
Eu zombie la maxim,dar in culmea fericirii...
Ana si noi dam ture cu masina cind nu se mai poate...insa cind s-a oprit masina,dupa maxim 5 min Matteo plinge...
Sabina sa-ti traiasca sarbatoritii
Roxana ce bine ca Andreiul tau e cumintel
Pup toata lumea si felicit fetele care au nascut intre timp
bernix spune:
Sa-ti traiasca copiii, Sabina!
Sim, zisi mie rogu-te cat ai dat parintelui pt molifta? Ca nu pot crede ca e gratis.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
mandarinutza spune:
Bernix, eu am dat 30 ron, dar atat am vrut eu sa dau pt ca m-am dus la Biserica la care m-am casatorit.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bernix spune:
Andries, biata de tine, prin cate a trebuit sa treci . Bravo ca esti curajoas, luptatoare, optimista.
Pe mine m-a speriat rau retardul asta de crestere, mai ales ca io n-am avut niciodata nici o problema, am ramas gravida fara efort si m-am simtit foarte bine in timpul sarcinii. Acu', dupa intamplarea asta, nici nu indraznesc sa ma gandesc la bb2, desi mi-am dorit totdeauna mai multi copii. Am o multime de intrebari fara raspuns, dar vad ca stii foarte bine cum sunt medicii. Io ma gandesc sa merg la alt medic de acum in colo. Nu reusesc sa inteleg cum n-a putut sa vada si el ca nu era OK bb, mai ales ca la ultimul control a verificat colul ecografic.
Iti doresc multa sanatate si duci cu bine sarcina la termen si bb sa fie sanatos, optimist si puternic ca mami a lui!
Poate te mai intreb una alta pe viitor, sper sa ma poti ajuta. Pana acu de la tine am obtinut cele mai multe informatii, nu de la medici, de parca n-as fi platit consultatii si analize atatea luni.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
mandarinutza spune:
Sabina, sa porti sanatoasa pantalonii si la multi ani pentru cei mici!
Eu astept sa se trezeasza bebelina ca sa-i dau sa pape si sa-i fac baita. Scumpa mea a inceput sa fie tare cumintica, gangureste, se joaca cu mami, mai si plangem uneori cand nu putem sa adormim.Ea adorme fie la mine in brate, pe burtica, piept plimbata prin casa sau leganata sau direct la tzizi.
Azi a fost tare frumos afara asa ca am profitat din plin de plimbare, dar am inteles ca de sambata se strica vremea.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Bernixule..eu nu stiu ce sa spun.La noi a fost clar, copila nu mai avea unde sa creasca, din cauza lipsei de lichid....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo