Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
moldoveanca spune:
Mai fetelor si buricul lui bebe tot nu a picat e foarte uscat se tine doar putin si se incapataneaza sa cada azi are 15 zile il tot spal partial cu musetel dar vrem si noi sa-i facem baitza ca ne-am saturat,nu stiu ce sa mai zic
teo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
moldoveanca spune:
Nu am pe nimeni adica sotul e la servici pana la 6 si cand vine el culmea doarme linistit,dar eu ma ingrijorez ca nu se odihneste micutul de el si sa nu slabeasca .
teo
Gabriela77 spune:
I-am dat, cum sa nu,mance-o mama. Intr-un final a adormit si ea! sa vedem cat o tine!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Moldoveanca, o sa cada buricul ala, nu il forta. Asa a stat si la Andrei intr-un coltisor. O sa te saturi de baite de acum incolo, o sa vrei si o seara fara baita. Iar cu colicii...da-i picaturi, oricum nu au efect imediat. Plimbare in brate, pus pe burtica. Daca plange...eu l-as lasa sa se mai consume. Si dupa portia de plans adoarme. Asa face al meu. Dar nu mai zic ca ma bat fetele si cheama protectia sociala la mine.
Oricum Andrei e tare cumintel. Mananca, doarme si gangureste la obiecte. Sper sa il tina asa. Azi va fi cam agitat cu plecarea la doctor la ora lui de somn, plus masa exact la ora la care suntem programati. Daca ajung in ultimul moment nu mai apuc sa il hranesc decat dupa. Nici nu stiu cum e mai bine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
moldoveanca spune:
Off Rox,cum ma linistesti tu pe mine tot timpul, multumesc si multi pupici de la mine si de la bebe, sa stii ca si eu m-am hotarat sa-l mai las sa si planga,dar sa nu ma spunetzi lui tati ca ma cearta
teo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Daaa, si al meu ma cearta pana trebuie sa stea el cu bb. Atunci i se pare brusc mai bine sa il lasam sa mai si planga. Aseara am trecut la obisnuirea lui Andrei sa adoarma in patut si nu in brate. De regula il adormeam zdravan in brate si il puneam in pat. Acum il pun semi adormit sa adoarma singur. Facem progrese. Dar a trebuit sa ii dau sms lui tati sa nu intre la el cand vvine daca il aude matzaind.
Gata nu mai zic de stilul spartan de la noi ca ma ia lumea la rosii.
Moldoveanca, daca mai ai nevoie de suport da un sms ca am pierdut nr tau si in 15 min ies pe usa spre doctor. Dar te sun de pe drum. Pupic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
urmychance spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Off Rox,cum ma linistesti tu pe mine tot timpul, multumesc si multi pupici de la mine si de la bebe, sa stii ca si eu m-am hotarat sa-l mai las sa si planga,dar sa nu ma spunetzi lui tati ca ma cearta
teo
eu nu il las deloc pe Tudor sa planga. Mi-e mila de el, e ca un pisoi mititel si imi tot repet ca nu are decat 3 sapt de viata, nu e cazul sa il educ acum. Si daca o fi sa fie rasfatat, asta e, o copilarie are baiatul meu. Are timp sa se lupte cu viata.
repet:molifta e obligatorie?
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
sim_stoian spune:
Carpatina, incerc sa nu intru pt ca avem parchet de lemn masiv vechi si scartaie...
Luy, mi-am facut card la Transilvania. Aveau o lista de banci, dar nu ne-am nimerit sa avem la nicu una din alea. Noua ne-au dat un nr de tel la care sa sunam pt banii de trusou. Au venit, dar nu are cine sa se duca sa ii ridice
Teo, de cand alaptez am mancat si salata de rosii cu ceapa, si icre cu ceapa fara pb. Ba chiar si usturoi. Daca mananci in timpul sarcinii bb e invatat cu gustul si nu face figuri. Bine, la cat de haplea e al meu...
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
isabeluta spune:
Sim si care sunt banciile alea ca eu am intrebat de BCR si au zis ca e ok, doar ca vor extras de cont semnat si parafat de banca.
Bun venit pe lume noilor bebelaci si felicitari mamicilor lor!!!!!!
Sabinaparca tu ai zis ca merge lapticul de mami dupa ser fiziologic pe fetisoara daca apar ceva iritatii?
Noi dormim dupa o dimineata alandala complet si ma rog sa mai doarma macar 5 minutele sa intind si eu rufele...ca apoi s-a terminat cu "leneveala". Al meu pui e tare lenes la papa. Asa ca masa lui se intinde lejer pe o ora. Nush cum sa-l dezvat. De fapt mi-e mila de el sa-l las nesatul si asa ajung la mese din astea lungi... Ma duc ca da semne de trezire...si rufelelele...
isabeluta si Vlad Matei
feciorasu`mamei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
apuc si eu sa scriu azi ceva:)
Suntem bine, a fost pediatra la noi, bb nu are nimica, e fiziologic la el tremuratul, imaturitate neurologica se numeste, si ne-a dat calciu, 5 ml pe zi.
Isabeluta, eu am zis de laptic de mama la bu=ricutz.mai merge si la ochisori, cunosc multi bebei care s-au vindecat de conjunctivita asa.
Sim, la noi mereu repara unii cate ceva...in general dela 2 la 6 asa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo