Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari Adhnana! Bebe Alexandru bun venit pe lume!

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Eu am plecat la plimbare ca nu se mai poate sta in casa. Ma duc la banca sa imi iau cardul pt alocatie, la farmacie dupa ceaiuri si mai dau o tura cu bebe sa ia aer.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Mi-am pregatit masina de cusut ca trebuie sa imi scurtez niste raiati, dar sunt in camera la bebe.

Adica tu nu intri la el in camera cat doarme?

Mergi la inceput

Felicitari, Andrruzza! Bun venit pe lume Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Felicitari noilor mamici Andruzza si Adhnana!

Felete care au fost la biserica pt molifta de 40 de zile, voi cum ati multumit preotului? Cu bani? Cam cu ce suma?

Andries, . Mi-ai dat foarte multe amanunte si asa constat cat de putin stiam eu. Nu stiu sigur decat ca Degetica a fost aruncata in lumea asta mai devreme pt ca nu era hranita corespunzator de placenta, fara ca la mine sa fie depistata vreo afectiune. N-am putut scoate prea multe explicatii de la medici. Am alfat ca bb e OK, desi arata exact cum spui tu: ca o mata jigarita. De altfel, la 1700g cat a avut nici nu se prea putea altfel.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Apropo de molifta, eu am fost cu bb la biserica si mi emi-a facut molifta si l-a miruit si pe el.

Noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile ptr. botez. Nu va vine sa credeti dar s-au strans aproape 100 de persoane...zici ca e nunta. Nu ma asteptam sa fie atat de multa lume dornica sa vina.
Nu stiu ce sa fac cu marturiile alea care se pun la masa....eu ma gandeam sa cumpar niste ursuleti mici si sa le pun o eticheta cu datele copilului. Ce ziceti? Ar mai fi o varianta sa iau botoseii din ceramica, dar parca mai frumosi sunt ursuletii din plus....nu am mai vazut la nimeni...ma gandesc ca e ceva inedit.
V-am zis ca invitatii le-am facut eu... au iesit super bine, toata lumea le-am apreciat, si am facut si o varinta de invitatie on-line, di am trimis-o pe mail la cunoscuti, si ei mi-au confirmat tot pe mail....noroc cu tehnologia.

In privinta zgomotului....pot sa dau si cu bormasina langa el, daca doarme, doarme....cred ca e obisnuit din burta, ca noi am renovat si tot auzea bormasini

Voi ce le mai dati la bb pentru colici...sunt dispusa sa incerc orice.

Copilul meu mananca la 2 ore jumate, si mult, dar tot nu reusesc sa-i mai raresc mesele...mamicile cu experienta, ce ziceti sa nu-i priasca laptele NAN1, poate sa schimb laptele?

Andrei (09.08.2007)

Mergi la inceput

La ce varsta incepe sa se schimbe culoarea ochilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza si de la noi !
Sim, si la mine vecinul de deasupra are un hobby foarte interesant: da gauri in pereti . Si de bine ce ma intinsesem si eu pe canapea, cu printzesa langa mine, i-am indesat pe tzitzi in gura si am zis ca atipesc un pic, mi se inchideau ochii. Si am atipit, da' am sarit ca arsa ca s-a apucat asta de dat gauri chiar in peretele de la sufragerie. Maria adormise si ea si ma gandeam unde s-o duc, patutul ei e la noi in dormitor, dar nu voiam s-o duc acolo pt ca acolo a fost exilat sotul meu cel racit. M-am gandit ca-i mut patutul la ea in camera si asta e, n-o sa mai dorm eu (acolo nu am unde sa dorm si eu, ca nu incapem amandoua in patutul ei ). Insa in momentul in care m-am dus sa fac treaba asta, am constatat ca si acolo se dadeau gauri
Asa ca am ramas in sufragerie, punandu-i mana la ureche la fiecare serie de bormasina . Culmea e ca a dormit in continuare. Dar somnul meu... adio si n-am cuvinte !
Roxana, nici eu nu m-am dus pt molifta. Eu nu prea sunt in tema cu obiceiurile astea bisericesti, daca n-ati spune voi habar n-as avea. Nici nu stiu pe unde e vreo biserica aproape de mine, cea mai apropiata pe care o stiu e la Eroii Revolutiei. Ma pot duce oricand sa-mi citeasca ?
carpatina, eu votez pt "dulceturi si papanasi" pt ca am o dulceata de fetita si sunt moarta dupa papanasi
Diseara mergem si noi la pediatru, sper sa ajunga sotul meu la timp ca s-o prindem si pe Roxana cu gasca de teroristi.
Felicitari, Andruzza ! Sa te bucuri de printzesa ta sanatoasa, cuminte si papacioasa !
Gabriela, si eu vreau sa vad poza ! Si pe mine tare ma bate gandul sa ma tund, a si inceput sa-mi cada parul, de altfel. Si oricum m-am plictisit de parul asta pe care nu am timp si pricepere sa-l aranjez, asa ca-l tin strans tot timpul.
Sim, poti sa-mi dai amanunte despre cardul de alocatie ? Ca si eu prefer sa mi-i transmita in cont, decat sa astept postasul in fiecare luna. Iti cer aia cont la o anumita banca ?
A, si mai voiam sa intreb ceva : ati luat banii de trusou ? Sotul a depus actele la inceputul lunii septembrie si a zis ca or sa ne sune ei cand trebuie sa mergem sa ridicam banii. Si nu a sunat nimeni inca.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari ANRRUZZA

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by bernix

Felicitari noilor mamici Andruzza si Adhnana!

Felete care au fost la biserica pt molifta de 40 de zile, voi cum ati multumit preotului? Cu bani? Cam cu ce suma?

Andries, . Mi-ai dat foarte multe amanunte si asa constat cat de putin stiam eu. Nu stiu sigur decat ca Degetica a fost aruncata in lumea asta mai devreme pt ca nu era hranita corespunzator de placenta, fara ca la mine sa fie depistata vreo afectiune. N-am putut scoate prea multe explicatii de la medici. Am alfat ca bb e OK, desi arata exact cum spui tu: ca o mata jigarita. De altfel, la 1700g cat a avut nici nu se prea putea altfel.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Important este sa fie ea sanatoasa si sa manance si nu vei avea nici o problema!

Eu m-am documentat mult pentru ca eu am pierdut mai multe sarcini si ajunsesem la disperare, mai ales cand alti medici imi spuneau ca ar fi cazul sa renunt la ideea de a avea un copil biologic al meu. Totusi nu am renuntat si uite ca acum il fac pe al doilea si sper din tot sufletul sa fie ok si sa nasc ok, fara alte probleme.

Placenta "necorespunzatoare" nu stiu din ce cauza apare, poate la bb2 nu o sa ai problema asta...si mai stiu si mentalitatea ginecologilor, daca au scos copilul ok si mama si-a revenit, nu-si mai bat capul sa gaseasca o cauza pe principiul ca "las' ca vedem data viitoare cum o fi", am auzit-o cu urechile mele.

Andries

Mergi la inceput