Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi

Ebonee doarme dusa si eu fac treaba prin casa ca ma plictisesc.
cam pe cand sa ma astept la colici mai fetelor sa ma pregatesc

danuta,gabriela,roxali
annisia eu cred ca te-a deocheat de frumoasa ce esti si de ce bine arati.
la faza ca nu mai fac nici un bebelin cred ca a fost de moment ca eram super obosita si extenuata si 2 zile de travaliu de imi venea sa ma dau cu capul de pereti din cauza contractiilor.dar acu cand m-am gandit mai bine cred ca mai vreau 2 bebelushi,inca o fata si apoi un baiat.mi s-a rupt inima cand am vazut privirea sotului meu cum se uita la Ebonee si cand i-am zis ca altul nu mai vede.era asa fascinat de ea...

adhnana felicitari mamico !!!!!!

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

'Neata!

Roxana inca nu m-am uitat,dar am dat colacul la o parte,nu mai stau pe el,si vad ca mi-e mai bine...La noi a fost preotul acasa alaltaieri si ne-a citit pentru 8 zile,n-a mai zis nimic de molifta la 40 zile.A zis ca ar fi bine sa botezam fetita pana in post,dar cred ca amanam pt. dupa,caci noi vrem sa facem si cununia religioasa,odata cu botezul..

Gabi o sa ies cat de curand,numai sa ma simt mai bine,caci m-am saturat si de stat in casa atatea zile..

Despre kilograme pot sa spun ca am dat doar 7 jos,am ajuns la 70.Mai trebuie sa dau inca vreo 13,ca sa revin la formele initiale..is mare rau.

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by luy

[Emma, dar de ce n-ai dormit noaptea ? Sper ca nu din cauza vecinilor ! Nu poti sa "furi" o ora-doua in timpul zilei ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Nu din cauza vecinilor. Astia sunt permanenti.
NU doarme bebe. Am fost ieri la pediatra si ne-a zis ca e sanatos dar sa incercam sa-i facem program de supt ca el statea numai la san. Mi-a zis sa-l tin la fiecare san cate 10-15 minute apoi sa-l tinem asa 2 ore (chiar daca tipa) ca sa i se faca foame si sa nu amestece laptele nou cu calptele vechi ca il doare si burtica de aia. Asa ca ne dam silinta desi somn mai deloc.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teo, daca te-ai indragostit de burtica, e simplu, mai faci unul. Asa, il ai pe Mihnutzu la lumina si ramai si cu burtica . Vreau si eu hainute de la C&A si H&M Legat de vizite nedorite, e simplu: pur si simplu le spui ca deocamdata aveti nevoie de perioada de acomodare voi trei si ca ii anunti tu cand v-ati intrat in rutina si se pot face vizite. Eu asa le-am spus si a fost OK. A incercat bunica-mea sa se bage putin in seama, stii ca povesteam eu pe aici, dar a inteles si ea pana la urma sa ma lase in pace. Mi-a zis ceva de genul: asa cum am crescut atatia nepoti, il cresteam si pe Stefan, la care eu i-am si taiat-o (cu o usoara tendinta de pitbul )
Gabriela, poate a reactionat la noua tunsoare. Si eu mi-am pus ochelarii odata si a facut bebe niste ochi maaaaari si se pregatea de plans. Am inceput sa ii vorbesc repejor si s-a calmat
Roxana, am facut molifta duminica, am fost la biserica cu bebe si l-a miruit si pe el si l-a binecuvantat.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by bernix

Andries, tu ai zis de retard de crestere fetala? Am retinut bine? Sarcina de 34 sapt cu bb dezvoltat ca pentru sapt. 31? Si te lasa sa duci sarcina la termen? Nu te sperie cu moartea fetala, hipoxie, posibil handicap psihic? Nu te preseaza sa scoti copilul inainte de termen ca va creste mai bine in afara uterului? La mine asa s-a intamplat.
Cine-i doctorul tau?

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Nu este un retard propriu zis a bebelusului ci o intarziere in cresterea intrauterina datorata unei boli a mamei (eu am o anemie congenitala). Daca nu as fi stiut exact despre ce e vorba as fi fost si eu extrem de ingrijorata, dar in cazul meu exact asa se procedeaza, se trage de sarcina pana la termen, cat de mult posibil, bineinteles monitorizata. Afectiunea de care sufar eu este endemica in Ialia, Cipru, parte din Israel si la clinicile de acolo tot asa se procedeaza.

Si la primul copil am avut aceeasi problema si l-am nascut in saptamana 40, atat doar ca arata ca o pisica jigarita, in rest sanatos tun.

Exista doua feluri de intarziere in crestere: simetrica (toate segmentele copilului sunt in urma si este cea mai nasoala pentru ca ea indica o problema a copilului) si asimetrica (care apre cam dupa sapt 24 de sarcina si in care capul o ia inainte, femurul ramane mai mic, etc...asta indica de obicei o problema a mamei si faptul ca organismul copilului foloseste ceea ce i se ofera in special pentru cap si pentru organele interne, iar membrele raman mai mici). Intarzierea asimetrica o gasim si la gemeni si la tripleti, cand ei nu au resurse suficiente.

Nu pot sa spun ca sunt linistita 100%, dar daca am intrat in hora trebuie sa joc.

Andries

Mergi la inceput

Bebe a adormit pe la 9 si acum a inceput un dement de vecin sa dea gauri cu bormasina. Ufff, sper sa nu se trezeasca, desi ma cam indoiesc.
Mi-am pregatit masina de cusut ca trebuie sa imi scurtez niste raiati, dar sunt in camera la bebe.
Na! Ca s-a trezit, fir-ar sa fie de vecini .... Abia astept sa ne mutam la casa.
Macar am luat raiatii de acolo, dar acum cine mai poate sa coase la masina cand bebe urla cat il tin plamanii??????

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata' fetelor, o zi buna sa aveti!!

Aannisia si eu ma deochi de mama focului, dar mie pana nu-mi zice cineva ceva nu-mi trece!! Imi amintesc cand am fost nasa la o nunta de 280 de persoane... doamne eu picam pe jos pe acolo... noroc de-o baba care m-a ajutat!! auzi... si ce daca esti mai grasa? Ca barbatii au gusturi diferite...si le mai schimba cu varsta.

Simona crezi ca la casa o sa fie mai liniste? Stii cum e ... MUrphy nu doarme...

oooffff cum ma vindec eu de dependenta de DC? ca stau in fiecare zi doua trei ore pe forum...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ieri,la ora 10.35 a venit pe lume Stefania! 3260 gr, 53 cm, apgar 10. e frumoasa,cuminte si rozalie .andrruzza se simte bine, deja se plimba, e optimista si totul decurge cat se poate de bine.sunt fericiti

Mergi la inceput

Felicitari, Adhnana! 58 cm?
Felicitari, Andrruzza! Sa va traiasca bebelina!

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Andries, macar nu am pereti comuni cu nimeni si nu cred ca va fi galagie ca la bloc. Mai ales la ce vecini minunati am aici

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput