Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
honey,
nici mie nu-mi place sa calc .. prefer sa fac orice altceva prin casa decat sa calc. acum am noroc ca e socrella la noi (pana-i gata apartamentul pe care i l-am luat vis-a-vis de apt nostru) si nu are stare. coase, calca, matura, face curat .. Of Doamne, ce bine e! sper sa nu-si piarda acest bun obicei dupa ce se muta vis-a-vis..
cat despre sarmale .. am avut o pofta!! au fost super bune, cu mamaliguta si smantana .. yummyyy
pupici
27+
probabil Karla Maria
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
kalosalina spune:
Viezurila felicitari pt fetitza! Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta. Ti-am pus si carucior in lista. Speram sa nu se schimbe ![]()
Ereena esti si tu pe lista. 
A venit Bebica!!!
24+ 
Ereena spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Viezurila felicitari pt fetitza! Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta. Ti-am pus si carucior in lista. Speram sa nu se schimbe
Ereena esti si tu pe lista.
A venit Bebica!!!24+
Multumesc

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
zeririlouiza spune:
Ereena, sa stii ca am niste prieteni care au un baietel s-a nascut in decembrie anul trecut pe 18, si mi-a zis mai in fiecare zi l-am scos cate 5 min apoi adaugat cate putin 10 minute si tot asa pana cand in ianuarie statea cu el si o ora in carucior, bine a fost o iarna usuoara dar eu zic ca daca o zi o fi ger oi putea a doua zi sa-mi scot bubulina la aer
Louiza
25s + 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
crissandrada spune:
La cate saptamani ati facut echo morfologica de trim II? Eu saptamana viitoare o fac si voi avea 26 saptamani. Nu e prea tarziu?
Criss
cu Alexia Ioana
si Andrada - printesa noastra!
Ellenuta spune:
fetelor,
voi aveti picioarele umflate? eu simt ca imi pocneste pielea de pe labele picioarelor .. parca si gambele sunt umflate .. cred ca retin apa desi nu mananc f sarat.
mentionez ca analizele mi-au iesit curate ..
ce ma fac? exista un ceai impotriva retentiei de apa??
27+
probabil Karla Maria
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
laura_dimitris spune:
Viezurila, FELICITARI pentru fetita !!! Sa creasca mare si sanatoasa!
Este doar parerea mea sau avem deja mai multe fetite decat baietei
?
Cat despre nume. foarte frumoase atat maria cat si livia.
Eu am oscilat intre numele de maria si elena.
Pana la urma am ales elena (eleni in varianta greceasca
) pentru ca a fost si numele mamei soacrei mele. Si, pentru ca,- asta sub forma de gluma !
- apropo ellenuta draga
, chiar fac cariera fetele cu numele de elena... Vezi elena basescu, elena udrea, elena din troia...![]()
Laura
23+
beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ereena spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Ereena, sa stii ca am niste prieteni care au un baietel s-a nascut in decembrie anul trecut pe 18, si mi-a zis mai in fiecare zi l-am scos cate 5 min apoi adaugat cate putin 10 minute si tot asa pana cand in ianuarie statea cu el si o ora in carucior, bine a fost o iarna usuoara dar eu zic ca daca o zi o fi ger oi putea a doua zi sa-mi scot bubulina la aer
Louiza25s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Nu stiu , poate m-am exprimat eu gresit . Nu am spus bagati-va copii sub plapuma , nu-i scoate-ti afara, dar numai imagineaza-ti ca trebuie sa i-l scoti .Nu toate nastem normal deci unu la mana e destul de grau sa te descurci , apo carucior coborat de la bloc , plus bb ,plimbat , urcat ....Ahhh cum de nu m-am gandit , e foarte simplu ............Glumeam .Mie mi se pare mai usor pt ca el tot nu stie unde se afla atata timp cat la el e cald si bine , ca ar fi mai usor sa il scoti in landou . In marsupiu nu cred ca e foarte practic.
Deci concluzia , nu sunt impotriva scosului afara , nu sunt nici impotriva carucioirului dar mie mi se pare mami practic sa il scoti in landou decat atat tevatura cu caruciorul.

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
zeririlouiza spune:
Viezurila, sa-ti traiasca fetita
Laura dimitris sa stii ca si eu aseara am constatat acelasi lucru gogoselele le-au intrecut pe puzici
Ereen, iti dai seama ca pentru 5 minute nu scot nici eu caruciorul ca n-oi fi nebuna plus ca sa-r putea sa fac cezariana, in landou condus de taticu sau in brate ca si 10 minute poti sa-l ti in brate e vorba sa respire un piculet de aer atata tot, ah si eu am avantaj stau la parter
deci 5 minute il scot si eu
Louiza
25s + 
mai avem putin
viezurila spune:
kolosalina multumesc de carucior si urari
multumesc de urari tuturor fetelor.. tare mandra sunt![:-)]
ellenuta nu stiu ce sa iti zic de picioare ca eu la ultima consulatie mi-am exprimat ingrijorarea daca mi s-or umfla ca nu stiu cu ce m-oi putea incalta in miezul iernii cu picioarele umflate si mi-a zis doctorul ca nu prea remediu sau tratement preventiv .. bafta si tie la eco!
fetele eu nu m-am dus pana acum deloc la medic de familie.. nici nu stiu daca mai sunt arondata la doctorita la care m-am dus si m-am inscris in facultate.. sunt cam inconstienta, nu? are cineva din intamplare doc de familie numita "Matilda Borduselu"? era la policlinica Coltea cand m-am dus eu acum vreo 4 ani la ea..