Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
Ereena spune:
zeririlouiza, eu sunt mult mai interesata acum de masa de infasat si suport de cadita , decat de carucior . Chiar am vazut ceva modele interesante dar nu mi-a ramas nimic la inima in mod special.Am vazut ca se gaseste 2 in 1 ,pe acelasi suport si cadita si salteluta de infasat .
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
honey79 spune:
Mai fetelor.... eu nu inteleg ce se intampla. Care-i pana la urma discutia???
Normal ca o sa ne scoatem bebeii afara. Fiecare mamica va face cum crede ca-i mai bine pentru bebele ei. Unele vor scoate bebeii mai devreme, altele poate mai tarziu.
E vorba de scos bebeii in carucioare afara? Sau de scos bebeii afara...punct???
Uffa.... am terminat de calcat..o runda. Acum am bagat o masina de rufe la spalat... apoi in uscator, apoi iar calcat.
Cine are o soacra s-o trimita si la mine , doar pentru calcat???
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+
Ellenuta spune:
viezurila,
ti-am trimis un mesaj pe PM. ma dispera faza asta cu picioarele .. noroc ca am o perche de balerini care inca ma mai incap .. si sunt 41, in conditiile in care eu port 39!!!
cand o veni frigul, cred ca voi incalta ghetele sotzului ..sau vorba lui sosete groase si papuci .. lol
27+ probabil Karla Maria
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
Ereena spune:
quote:
Originally posted by honey79
Mai fetelor.... eu nu inteleg ce se intampal. Care-i pana la urma discutia???
Normal ca o sa ne scoatem bebeii afara. Fiecare mamica va face cum crede ca-i mai bine pentru bebele ei. Unele vor scoate bebeii mai devreme, altele poate mai tarziu.
E vorba de scos bebeii in carucioare afara? Sau de scos bebeii afara...punct???
Uffa.... am terminat de calct..o runda. Acum am bagat o masina de rufe la spalat... apoi in uscator, apoi iar calcat.Cine are o soacra s-o trimita si la mine , doar pentru calcat???
bebe de Honey 21+
Da, se pare ca eu sunt vinovata aici pt ca am spus ca mi se pare inutil sa cumperi carucior de pe acum cand probabil il vei folosi prin martie anul viitor. NNNNNNNNNu are nnimic de a face cu a nu scoate pe bb afara .
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
viezurila spune:
honey daca te consoleaza cu ceva al meu sotz tocmai m-a pregatit psihic pentru trecerea de la camasi de vara (care mai erau cum erau de calcat) la camasi cu maneca lung.. o sa mor!!!!!! si nici o soarca la orizont
ancasoare spune:
Voi cu ce va imbracati si incaltati? Eu am probleme la ambele capitole, hainele nu ma mai cuprind peste burtica iar la capitolul incaltari la fel. Mi se umfla picioarele, nu mai stiu ce sa fac, eu port 36 si acum nu mai intru in incaltarile mele. Mi-am scos niste incaltari 37 care imi clampaneau in picioare si acum imi vin fix.
De cumparat altele, nu prea imi vine, pentru cateva luni. Dar oare dupa ce nasc macar picioarele mi s-or desumfla? Stie cineva? Ca la burtici, mai dureaza pana scapi de ele, dar macar cu incaltamintea mea sa ma pot incalta.
Bad Dobby!
23+
honey79 spune:
Mai, eu ce sa zic... al meu e american get-beget. Adicatelea, blugii sa traiasca si tricourile. Si ceva camasi ori de blug,ori din material care n-ar trebui sa necesite operatiunea calcat, daca subsemnata n-ar fi lenesa si ar scoate la timp din uscator rufele, le-ar impacheta sau pune pe umerase...cat sunt inca calde.
Dar nah...lenea-i cucoana mare.Asa ca, trag ponoasele.
Ei,Ereena nu stiu ce sa zic. Fiecare mai actioneaza si dupa buget. Adica, parerea mea, e mult mai usor sa iei acum, pe parcursul sarcinii, la fiecare salariu cate ceva, decat sa le cumperi pe toate o data,atunci.Doar daca, cumva ai castigat la loto si atunci ai fonduri in orice moment.
Eu una, mi-am facut "Baby Registry"... si o sa aleg chestii care mi-ar placea, astept sa vad ce ne cumpara apropiatii, iar apoi purcedem la achizitionarea restului de lucrusoare.
Carucior,cadita de baie,masuta de infasat,toate acestea sunt necesare....mai devreme sau mai tarziu.
Ei...va pupic.
bebe de Honey 21+
Ellenuta spune:
fetelor,
am fugit la eco sa vedem ce mai face bb .. daca e bine.
va pupik
27+ probabil Karla Maria
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
honey79 spune:
Bafta Ellenuta. Te-asteptam cu vesti bune.
bebe de Honey 21+