Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
buna fetelor,
si eu sunt de acord ca trebuie sa scoatem bebele afara indiferent de anotimp. totusi, dr mi-a spus ca e bine sa fie minimun 10 grade celsius si sa nu bata vantul tare! oricum, iernile pe la noi nu mai sunt ce erau odata.
poate primele saptamani nu voi scoate bebele afara, dar din februarie si daca vremea tine cu noi, o voi face in fiecare zi.
pupici
PS: am reusit sa dreg sarmalele ...sar-mana ptr sfaturi!
27+ probabil Karla Maria
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
Poate sa nu fie sub -10 grade afara . Asa ar fi mai corecta afirmatia medicului .
Dar ma rog , fiecare cu parerea lui . E greu de crezut ca vei gasi zile in ianuarie si februarie cu peste 10 grade si fara vant .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
gugushtiuc spune:
Eu vreau sa iau caruciorul mai repede din alte considerente. Am inteles ca in primele trei luni bebica doarme foarte bine in landou, chiar se simte mai bine fiind spatiul mai mic. Apoi o sa-mi bat capul si cu patutzul. In plus vreau sa-l scot din spital in landou. Banuiesc ca v-a trebui sa facem si vizite la dr. cu bebe lunar sau cum se merge si in brate e greu de carat comoara pe timp de iarna daca nu ai masina disponibila.
GUGU 28+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Ellenuta spune:
Lala,
tin minte ca iarna trecuta nu a fost aspra. au fost cateva zile cu ger dar in rest a fost ok (cel putin in bucuresti). daca vremea va permite, il voi scoate pe bb, daca nu, nu.
o zi buna si tie.
27+
Ereena spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by Ereena
Am si eu o problema , pe eco morfologica a mea nu este mentionata nici o valoare IR. Sa inteleg ca doc aia a trecut repede peste tot si nu a masurat aceste valori?Nici doc ginecolog nu a zis ca ar lipsi ceva
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena , masurarea IR-urilor se face cu doppler si pt asta , ecograful la care-ti faci morfologia ar trebui sa aiba si aparat doppler. Este bine ca atunci cand faci programarea sa spui ca vrei sa faci morfologie + doppler.
27+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Stiam acest amanunt si eco a fost morfo fetala 4d plus dopler
honey79 spune:
Gatta imi pare rau ca ai fost nevoita sa treci prin experienta de aseara. Sper ca vecinu'-sarit-de-pe-fix sa stea in banca lui sis a-si vada de treaba pe viitor....iar voi sa nu mai aveti de-a face cu astfel de intamplari.
Gugule, m-ai dat gata cu vecina de deasupra.Eu totusi stau sa ma gandesc....a stat la panda sa prinda vata sau...? Hai ca nu-s nici eu intreaga la minte....rad de nebuna pe-aici.
Ellenuta...ma bucur ca sarmalele au fost drese.Sper c-ati avut pofta.
Fetele...trimiteti-ma la rufe, la calcat...altfel voi fi nevoita sa-mi trimit sotul la munca in "underwears".
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+
viezurila spune:
Buna dimineatza!
Am fost la eco, toate f bune, suntem tare fericiti! Doar ca nu prea a stat la poza si s-a chinuit sa ii vada inimioara, respectiv arcul aortic nu l-a putut vedea cum trebuie dar aparent totul in regula si cu el.. Se pare ca e FETITA dar nici aici nu e sigur 100% pentru ca avea cordonul ombilical intre picioare dar eu sunt sigura ca nu se insala doctorul!!!
placenta posterioara, lichid e, col 38 mm, toate burticile
+21 probabil Livia Maria
Tweety
zeririlouiza spune:
Vai ce-mi place am inceput deja sa vorbim de bebe, de scos afara, de multe altele, fata de discutiile dinainte la inceputurile noastre cand se vorbea in milimetri despre gazele noastre, doamne cand ma gandes ca in curand vom scrie toate precum Angelique pe care o mai felicit o data: AMR.....
Louiza 25s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ereena spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Ereena, sper ca nu te-a suparat mesajul meu.... Eu nu am avut intentia decat sa incerc sa te ajut si sa-ti spun ca la un moment dat si eu am simtit ca si tine ...
Imi pare rau ca nu ai dormit asta noapte... dar, sincer nu stiu de ce ai spus ca dr. tau nu este un tampit si ca ai incredere in el... etc. Am zis eu ceva in sensul asta ???
Poate sunt eu in antiteza ca sa zic asa cu tine - pentru ca am dormit bine asta noapte si sunt binedispusa - dar... tot nu inteleg ce a putut sa te supere din mesajul meu...?!
In fine, daca ceva din mesajul meu te-a suparat, nu am facut-o cu intentie si sper sa te simti mai bine...
Honey, incepeti sa va inscrieti pe ultima suta de metri...
Te inteleg cu calcatul... si stii ce am observat?! Masa mea de calcat era reglata la inaltime cam in dreptul burticii mele... Caldura degajata de masina cred ca o supara pe bebelina ca se agita rau atunci cand calcam astfel. Eu, mai nou, mi-am dat masa mai jos si stau si eu in fund pe un scaun si calc... Vorba ta... urasc operatia asta...
E bine ca ai reusit sa-ti recuperezi banii de electrocasnice. So, va luati cu voi doar hainele, nu?!
Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Chiar nu m-a deranjat mesajul tau numai ca a fost cel pe cre l-am ales sa raspund.Eu imi cer scuze .Nu am nimic cu nimeni nici cu mesajul cuiva dar mi se pare ca in general se discuta cu totul altceva dacta imi place mie sa discut despre bb al meu . Si sunt extrem de fericita ca nu am dormit pt ca 2 ore piticu' s-a agitat si chiar am stat de vorba deci cu placere as sta si la noapte nedormita.Oricum nu cred ca ma nici un drept sa fac atat tam-tam , fiecare intreaba ce i se pare interesant , si ce are nevoie. Totusi mi se pare ciudat sa vrei sa iti scoti copilul in ianuaire( nu am contestat faptul ca trebuie scos\) in carucior mai laes daca e zapada , chiar as vrea sa va vad .
virgo spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetele...trimiteti-ma la rufe, la calcat...altfel voi fi nevoita sa-mi trimit sotul la munca in "underwears".
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+
Honey , baga tare si ia-ti gaselnita asta ! Dureaza maxim 5 minute sa calci o camasa - bonus , nu-ti mai trebuie masa de calcat ! La vertical . Iar sotul tau se poate "specializa" sa si-o calce singur dimineata , in timp ce-si bea cafeaua . Al meu asa face .
Ellenuta spune:
viezurila,
sa fie sanatoasa bebelina si sa aiba mult noroc! se pare ca dr calomfirescu are parte de fetize anul viitor. si mie la 18 saptamani, mi-a spus ca s-ar putea sa fie fetiza .. apoi, s-a confirmat!
sa fie intr-un ceas bun.
pupik
PS: vad ca ne place numele maria
27+ probabil Karla Maria