Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by crissandrada
Buna!
Am si eu o intrebare pentru fetele care au cumparat carut Inglesina Zippy, ala in jur de 10 milioane : se poate folosi inca de la nastere? Pe toate site-urile pe care am intrat scrie ba ca de la 4 luni ba ca de la 6 luni. M-ar tenta si pe mine. Poate voi la-ti vazut in realitate si imi puteti spune mai multe. Eu l-am vazut doar pe internet.
Criss cu Alexia Ioana si Andrada - printesa noastra!
Eu am acest carut dar are separat cosul landou care se ataseaza pe cadrul metalic si poate fi folosit de la 0 luni.
Deci NU este doar varianta sport !!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
laura_dimitris spune:
Ereena, sper ca nu te-a suparat mesajul meu.... Eu nu am avut intentia decat sa incerc sa te ajut si sa-ti spun ca la un moment dat si eu am simtit ca si tine ...
Imi pare rau ca nu ai dormit asta noapte... dar, sincer nu stiu de ce ai spus ca dr. tau nu este un tampit si ca ai incredere in el... etc. Am zis eu ceva in sensul asta ???
Poate sunt eu in antiteza ca sa zic asa cu tine - pentru ca am dormit bine asta noapte si sunt binedispusa - dar... tot nu inteleg ce a putut sa te supere din mesajul meu...?!
In fine, daca ceva din mesajul meu te-a suparat, nu am facut-o cu intentie si sper sa te simti mai bine...
Honey, incepeti sa va inscrieti pe ultima suta de metri...
Te inteleg cu calcatul... si stii ce am observat?! Masa mea de calcat era reglata la inaltime cam in dreptul burticii mele... Caldura degajata de masina cred ca o supara pe bebelina ca se agita rau atunci cand calcam astfel. Eu, mai nou, mi-am dat masa mai jos si stau si eu in fund pe un scaun si calc... Vorba ta... urasc operatia asta...
E bine ca ai reusit sa-ti recuperezi banii de electrocasnice. So, va luati cu voi doar hainele, nu?!
Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ereenaquote:
Originally posted by crissandrada
Buna!
Am si eu o intrebare pentru fetele care au cumparat carut Inglesina Zippy, ala in jur de 10 milioane : se poate folosi inca de la nastere? Pe toate site-urile pe care am intrat scrie ba ca de la 4 luni ba ca de la 6 luni. M-ar tenta si pe mine. Poate voi la-ti vazut in realitate si imi puteti spune mai multe. Eu l-am vazut doar pe internet.
Am si eu o curiozitate tampita, sa-mi fie iertata intrebarea. Voi chiar va imaginati ca veti scoate bb la plimbare in carucuior in ian sau feb poate chiar martie? Exista vreun motiv pt care ar trebui cumparat carucior acum? .................
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
DA !!!
Bineinteles ca vei scoate bebelusul afara in ianuarie si februarie .
Este mult mai confortabil sa il scoti in carut, protejat de vant si ger decat in marsupiu .
Mai ales ca tu vei avea haine groase , bebelusul va avea salopeta deci cam greu sa il introduci in marsupiu .
Doar nu iti imaginezi ca vei tine bebelusul in casa 2 luni, ei au nevoie de plimbare indiferent de vremea de afara .
Pediatrul meu nu ar concepe sa il tin pe bebe cocolosit in casa .
El recomanda minim o ora zilnic afara iarna si cel putin 3 in restul anotimpurilor.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
crissandrada spune:
Eu sigur o voi scoate afara. In primul rand pt ca trebuie sa ia aer si in al doilea rand o am pe Andrada care trebuie dusa/adusa de la camin si fac mai mult cu masina decat pe jos.
Lala_D cat costa landoul? Eu nu am gasit landou separat pe site-urile pe care am intrat. Cum se numeste?
Lala_D spune:
crissandrada eu l-am luat de la Baby expo la oferta cu tot cu landou . A costat 1.000 lei si arata asa :
http://www.inglesina.ro/zippy_complete_3.jpg
Dupa 4-5 luni ii atasezi varianta sport si arata asa :
http://www.inglesina.ro/img/zippy/largezippy_an1.jpg
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Ellenuta spune:
buna fetelor,
si eu sunt de acord ca trebuie sa scoatem bebele afara indiferent de anotimp. totusi, dr mi-a spus ca e bine sa fie minimun 10 grade celsius si sa nu bata vantul tare! oricum, iernile pe la noi nu mai sunt ce erau odata.
poate primele saptamani nu voi scoate bebele afara, dar din februarie si daca vremea tine cu noi, o voi face in fiecare zi.
pupici
PS: am reusit sa dreg sarmalele ...sar-mana ptr sfaturi!
27+ probabil Karla Maria
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
gugushtiuc spune:
NEATZAAAAAAAAA!!!
GATTA imi pare rau pt ziua de ieri. Mare tampit vecinul tau!!! Auzi la el, sa faci scandal pt un loc de parcare pe care nu ai ce parca.
Eu cred ca fiecare avem parte de cate un oligofren din asta pe scara sau in bloc, asta in cazul in care nu stam pe undeva unde e plin de specimene care suspina dupa epoca de aur al lui nea Ceashca, ca atunci e si mai rau.
hai sa ma "laud" si eu cu ai mei ca am destui. Cea mai tare a fost cucoana de deasupra care s-a prezentat intr-o seara in care stateam linistiti la tv, urland ca ea stie sigur ca tocmai am fost la baie si am tras apa si ei i-a venit pe teava in buda o bucata de vata. I-am spus la scroafa ca in primul rand fac parte dintre femeile care in ziua de azi folosesc absorbante si nu vata si in al doilea rand, dupa cum spun legile fizicii apa curge pe tevi in jos cand o tragi si nu in sus(ea stand la 2 si noi la 1) la care cretina zice: "nah... bine, atunci ma duc la ala de la parter ca sigur de la el e"
. Poate era o vata mutant, care in contact cu apa face picioare si se catzara pe tevi???
GUGU 28+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
kalosalina spune:
Crissandrada vad ca nu esti din Bucuresti si nu cred ca ai cum sa ajungi la urmatorul baby expo din dec. Daca vrei o sa caut un nr de tel. pe garantia care am primit-o pt carucior (identic cu al Lalei) si poate vorbesti cu ei sa-ti livreze varianta cu landou.
A venit Bebica!!!
24+
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Ereena
Am si eu o problema , pe eco morfologica a mea nu este mentionata nici o valoare IR. Sa inteleg ca doc aia a trecut repede peste tot si nu a masurat aceste valori?Nici doc ginecolog nu a zis ca ar lipsi ceva
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena , masurarea IR-urilor se face cu doppler si pt asta , ecograful la care-ti faci morfologia ar trebui sa aiba si aparat doppler. Este bine ca atunci cand faci programarea sa spui ca vrei sa faci morfologie + doppler.
27+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
honey79 spune:
Dap, Laura hainele,mobila si restul lucrurilor marunte care se aduna intr-o casa de om si de care nici nu ai habar,pana in momentul in care te muti.
Ce-i mai aiurea e ca trebuiesc facute cam 3 "pachete". Lucruri de care vom avea nevoie imediata:haine,prosoape,cearsafuri,cosmetice,
etc.
Apoi lucruri care vor veni la distanta de 5-7 zile dupa noi si in al treilea rand, lucrurile mari, gen mobila, Tv si altele.
Despre scos bebe afara, da...categoric il voi scoate din primele zile.Bine, acum sunt si norocoasa, caci in Feb-Marite, in Texas e cald si frumos.Dar chiar daca am fi fost inca aici, tot l-as fi scos. E normal si sanatos.
Pupicei.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+