Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
kalosalina spune:
Neata zuzici!
Ce active sunteti in ultima vreme! Mie imi place ca am ce citi...
Shobo pt ieri! Sa fii sanatoasa si sa ai o bebika sanatoasa si frumoasa!
Angelique felicitari pt cele 30 de sapt. si pt vestile bune de la dr! Sa o tineti tot asa!
Anca Diana incepi sa mergi la gym la Giulesti? Super! Stii cumva de la cate sapt. se fac exercitiile pt nastere?
Felicia felicitari pt fetitza! Sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si sa va aduca numai bucurii!
Elisa si Sillvy bine ati venit si scrieti mai repede primele 10 mesaje ca sa scapati de moderare.
toate zuzicile!
A venit Bebica!!!
24+
Ereena spune:
Am si eu o problema , pe eco morfologica a mea nu este mentionata nici o valoare IR. Sa inteleg ca doc aia a trecut repede peste tot si nu a masurat aceste valori?Nici doc ginecolog nu a zis ca ar lipsi ceva
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
laura_dimitris spune:
Erena, asta a patit si sora-mea la o doctorita in ploiesti... Cred ca sunt doctorii care "nu baga in seama" IR-urile astea... Habar n-am! Ca si alte masuratori ... De exemplu, morfologica mea de 22 de saptamani facuta de iosup are 6 pagini (cu tot felul de scheme si tabele) iar a sora-mii, tot morfologica de 22 de saptamani,dar facuta la un eco in ploiesti, are o singura pagina...
Louiza, se vad fotografiile!! Sunt super. Ma uitam la ele si parca simteam mirosul de aer tare si curat !!!!
Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ereena spune:
Vreau si eu pe prima pagina.Am mai trimis datele dar probabil nu s-a citit mesajul. DN-18.06.1980 UM-23.04.2007 DPN-24.01.2008
crissandrada spune:
Buna!
Am si eu o intrebare pentru fetele care au cumparat carut Inglesina Zippy, ala in jur de 10 milioane : se poate folosi inca de la nastere? Pe toate site-urile pe care am intrat scrie ba ca de la 4 luni ba ca de la 6 luni. M-ar tenta si pe mine. Poate voi la-ti vazut in realitate si imi puteti spune mai multe. Eu l-am vazut doar pe internet.
Criss cu Alexia Ioana si Andrada - printesa noastra!
Ereena spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Erena, asta a patit si sora-mea la o doctorita in ploiesti... Cred ca sunt doctorii care "nu baga in seama" IR-urile astea... Habar n-am! Ca si alte masuratori ... De exemplu, morfologica mea de 22 de saptamani facuta de iosup are 6 pagini (cu tot felul de scheme si tabele) iar a sora-mii, tot morfologica de 22 de saptamani,dar facuta la un eco in ploiesti, are o singura pagina...
Louiza, se vad fotografiile!! Sunt super. Ma uitam la ele si parca simteam mirosul de aer tare si curat !!!!
Eu morfologica de 22 sapt am facut-o la sanador la Nedelcu. Auzisem de bine de doc asta . Ufffffffffff fetelor cred ca pana la urma de cand stau pe aici cu voi sunt mai panica decat inainte.Am inceput sa imi caut nod in papura. Cred ca am sa intru mai rar ca altfel in cele 3 luni jumatte cat mai am eu de stat in pat ma sui pe pereti.
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ereena
[quote]Originally posted by laura_dimitris
Ufffffffffff fetelor cred ca pana la urma de cand stau pe aici cu voi sunt mai panica decat inainte.Am inceput sa imi caut nod in papura. Cred ca am sa intru mai rar ca altfel in cele 3 luni jumatte cat mai am eu de stat in pat ma sui pe pereti.
Sorry, m-a amuzat tonul pe care mi l-am imaginat ca il ai!
Stii, ca sa fiu sincera, asta am simtit si eu acum cateva luni cand am inceput sa citesc zi de zi povestile de pe Dc, in special cele de la odisee si nasterea unei stele...
Imi amintesc ce linistita eram la prima sarcina... Asteptam doar sa se nasca copilul si singurul lucru rau pe care mi-l puteam imagina era sa nu cumva sa nu aiba 5 degetele...
Acum , cu atatea informatii culese, cu atea povesti si drame citite... ma ingrozesc !Oare cum o fi mai bine... linistit dar neinformat sau informat si cu spaima in san..?
DAR, pe de alta parte, am devenit cu adevarat DEPENDENTA de fetele de aici... Ele mi-au dat puterea si m-au linistit cand am avut o problema serioasa in saptamana 12 de sarcina...De atunci mi-au intrat in suflet si sincera sa fiu... abia astept sa aud/citesc cate ceva despre fiecare, zi de zi...
So, parti bune, parti mai putin bune.. Alegerea fiecareia!
Ereena spune:
quote:
Originally posted by crissandrada
Buna!
Am si eu o intrebare pentru fetele care au cumparat carut Inglesina Zippy, ala in jur de 10 milioane : se poate folosi inca de la nastere? Pe toate site-urile pe care am intrat scrie ba ca de la 4 luni ba ca de la 6 luni. M-ar tenta si pe mine. Poate voi la-ti vazut in realitate si imi puteti spune mai multe. Eu l-am vazut doar pe internet.
Criss cu Alexia Ioana si Andrada - printesa noastra!
Am si eu o curiozitate tampita, sa-mi fie iertata intrebarea. Voi chiar va imaginati ca veti scoate bb la plimbare in carucuior in ian sau feb poate chiar martie? Exista vreun motiv pt care ar trebui cumparat carucior acum? .................
Ereena spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Sorry, m-a amuzat tonul pe care mi l-am imaginat ca il ai!
Stii, ca sa fiu sincera, asta am simtit si eu acum cateva luni cand am inceput sa citesc zi de zi povestile de pe Dc, in special cele de la odisee si nasterea unei stele...
Imi amintesc ce linistita eram la prima sarcina... Asteptam doar sa se nasca copilul si singurul lucru rau pe care mi-l puteam imagina era sa nu cumva sa nu aiba 5 degetele...
Acum , cu atatea informatii culese, cu atea povesti si drame citite... ma ingrozesc !Oare cum o fi mai bine... linistit dar neinformat sau informat si cu spaima in san..?
DAR, pe de alta parte, am devenit cu adevarat DEPENDENTA de fetele de aici... Ele mi-au dat puterea si m-au linistit cand am avut o problema serioasa in saptamana 12 de sarcina...De atunci mi-au intrat in suflet si sincera sa fiu... abia astept sa aud/citesc cate ceva despre fiecare, zi de zi...
So, parti bune, parti mai putin bune.. Alegerea fiecareia!
Stii ca toate astea te fac la un moment dat incnstient si tampit sa te indoiesti de competenta unor medici si eu stiu cum e sa se indoiasca cineva de cunostintele tale.Am sa-ti povestesc si de ce.La o sedinta i-am spus unei cliente ca are ten cuperotic si ot tacamul , ca nu se trateaza cosmtic decat se stopeaza daca vrea sa scape de cuperoza sa mearga la o clinica specializata. Vine cucoana(dupa cativa ani in care si-a facut tratamanete lunar si era super o ) o tipa la 50 si de ani care mai nou a dat de un amant mai tanar si a mers la i clinica sa-si scoata pete alunite etc, vine si imi spune ca ea nu are cuperoza. Ok o intreb ca aveti atunci? Raspuns........Nu stiu . Si ca sa o dumiresc pt ca mis putin imi pasa daca ea mai venea sau nu la mine , i-am adus argumente verbal si scris , i-m printat tot despre cuperoza si s-a lamurit cucoana ,dar sentimentul e oribil sa vine cineva sa iti spuna stii ceva esti tampit, nu stii nimic, internetul e mai destept decat tine.
Eu am mare incredere in medicul meu care sincer chiar nu e un tampit, si nu m-a dezamagit deloc pana acum , sper sa nu o faca pe viitor ca ar fi mai rau .Daca dupa toate analizele si eco pe care le fac destul de des totul e ok , stie tot arborele meu genealogic cu boli , care nu prea sunt , atunci doctore merg pe mana ta si cu speranta in Dumnezeu .
Sa-mi scuzati tonul dar in dimineata asta sunt mai rea decat de obicei nus tsiu ce-i cu mine , dar poate ca in loc sa ma bucur ca asta nopate nu am dormit......da , nu sunt nebuna , sa ma bucur ca bb al meu a fost vesel chiar daca eu nu am dormit , ma ingrijorez ca pe eco nu scrie nu stiu ce valoare .
Scuze de lungimea mesajului , nu e obligatoriu sa il cititi , si clar nu am nimic cu nimeni dar prea mare agitatie fetelor.
honey79 spune:
Neata zuzici cu burtici.
M-am trezit de dimineata cu o durere de ureche. Aiurea.
In rest... in afara de nas infundat si cate-un stranut de sperii pisicile, vad ca-s ok.
Mai a putin din cana cu cafeluta, dupa care ma bag la calcat hainute...acolo, 3 pantaloni si 3 camasi, sa aiba sotul cu ce merge la serviciu. Urasc sa calc.
In alta ordine de idei, am reusit sa vand din electrocasnice.Ma rog, deocamdata pe hartie...ii astept sa vina sa le si ia.Tot ce se baga in priza si nu e dual, trebuie sa dau.
Se pare ca pana pe data de 25 Noiembrie, trebuie sa fim in SUA, stabiliti deja, ca pe 26 sotul sa se prezinte la munca.
Pupici dulcici si o zi minunata va doresc.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+