Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am devenit paranoica...am dureri date de intinderea ligamentelor, fac pishu din sfert in sfert de ora, nu mai respir bine daca stau in pat, tre sa nu ma mai indop ci sa mananc putintel ca-mi simt stomacul printre amigdale, sunt obosita, am insomnie...
maine am 4 ore de curs si sper sa rezist...studentii saracii n-au nici o vina ca mi-s insarcinata...
moama, ce gafa am facut cu Pop in loc de Herghelegiu!!! ma lasa memoria rau....

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

noapte buna si de la mine..ca a inceput serialul preferat...CSI

Alina 23 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumesc de raspunsuri fetelor....
si nu scrie pe rezultat...decat IR 0,60...AM VAZUT SI EU CA voi a-ti vb in cap.trecute de mai multe feluri de ir...da la mine atat scrie...si doc nu spune decat daca e ceva in neregula...alcv nu-ti explik...decat dac o intrebi...si am vazut ir abia acasa....oricum ea a zis k bebelina e f bine k sarcina decurrge normal numai lungimea colului nu e bine...30 mm si mi-a recomandat repaus la pat...asta e el gine mai bun la mine in oras nu se gaseste altii sunt de 1000 de ori mai varza

Cea mai optimista gravidutza!
23+
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LaLa mie Pop mi-a scris col scurt 2.5-3cm iar dr meu mi-a zis ca fiind inchis nu e o tragedie. Sa stau linistita, nu car si nu merg pe tocuri...de pat nu a pomenit decat zicand sa o mai raresc cu...si mai mosnegeste.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

de pat nu a pomenit decat zicand sa o mai raresc cu...si mai mosnegeste.

Fericito.
Eu doar ce mi-am speriat sotul ca pana la anul prin Aprilie nu mai vede...daca nu ia taurul de coarne acum,cat inca mai e posibil, desi doctorul ne-a zis sa uitam,cand s-a pus problema colului deschis.
Totusi, ultima data colul era ok, inchis si lung de 38-40mm...asa ca, macar de adus aminte,parca,parca.

Noapte buna fetelor.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

buna dimineata fetelor!!!
Lala20, de la mine... ca sa nu fii suparata!!!! Eu te-am retinut pe tine pentru ca ai acelasi DPN ca si mine... 05.02.2008...
Se intampla sa nu reusesc sa citesc toate mesajele... sau sa nu stiu sa raspund... Nici eu nu ma pricep la Ir-uri. Mai mult, nici nu am stiut ca lungimea de 30 mm la col este o problema... Eu atata am. De abia astept sa merg maine la badiu sa-l intreb ce parere are...

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata !

Elisa_25 si Sillvy bine ati venit!
Felicia felicitari pentru fetita !Sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa!
Angelique felicitari pentru vestile bune si bebe mare!
Irlandeza ai putea sa te masezi usor in locul respectiv cu putin ulei de masline caldut,asta mi s-a recomandat mie.Eu aveam durere in stanga sub san,mi-a trecut,desi nu neaparat de la ulei,dar am observat ca de cate ori ma masam usor (cu sau fara ulei) durerea se estompa pe moment.

Poze
Elena
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Angi, felicitari pentru bebe voinicel si pentru cele 30 de saptamani !!!!
Doamne, cum trec saptamanile... Parca ieri m-am inscris in randul vostru si vorbeam de 6-7 saptamani... Cred ca arzi de nerabdare sa termini curatenia in casa si sa intri in concediu!!! Te invidiez !!!

Gatta, Doamne de cati nebuni poti sa dai, la tot pasul!!! Cred ca te-ai speriat foarte tare. Bravo ca ai chemat politia! L-a amendat pe nebun ?

Gratiela, imi pare rau ca nu te simti bine... Aceleasi simptome pe care le-ai descris tu le am si eu cateodata seara.... Cel mai nasol pentru mine este senzatia de sufocare. Cu durerea ma mai descurc ca imi dau seama ca este nimic pe langa durerile nasterii (imi amintesc foooarte bine de la dimitris! ) dar faptul ca desi respir profund parca tot nu intra suficient aer in plamani... ma inspaimant !! Asta este. Ei sa fie sanatosi ca noi le ducem pe toate!

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzici

Sa-mi spuneti si mie daca se vad pozele de la sighisoara le-am pus aseara cele cu politia in actiune pe la rupea, jud Brasov. Si daca se vad sa mai [un altele, mersi mult

Louiza 25s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetele!!

Laura_dimitris, si grati.ela (care ati zis de sufocare), uite cum se poate elibera un pic senzatia: asezata pe scaun cu spatele drept ridicati mainile deasupra capului (ori drepte, dar pare mai ciudat, ori indoindu-le si tinand de coate) si va concentrati sa respirati cu umflarea abdomenului (asa capacitatea plamanilor e folosita la maxim).
eu mai am momente cand am senzatia ca nu trag aer in piept, probabil de la pozitia mea cam cocosata, si de obicei se asociaza si cu o crestere serioasa a pulsului -pana la 110- din fericire tensiunea nu creste si ea. atunci trebuie ca respiratia sa devina un act voluntar, si sa o faceti cat mai bine.
mai sunt exercitii pentru o respiratie buna, mai gasiti in SARCINA- DE LA NASTERE LA CONCEPTIE care e pusa ca link pe prima pagina, nu stiu daca se si poate citi bine.

un alt exercitiu bun e respiratia stand in patru labe, asta putem face acasa, si chiar e bine sa facem cat mai des, ajuta apoi si la travaliu.

va

Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput