Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
docdecap spune:
quote:
Originally posted by sillvy
DN:26.01.1982 UM:13.05.2007 DPN:15.02.2008
silvy, bine ai venit, da' asa tacuta esti??
mai zi ceva despre tine, si repede, sa treci de primele 10 mesaje, care apar si cu intarziere de o ora...
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
alinaatudor spune:
Vroiam sa urez si eu fetelor nou-venite mult succes si multa sanatate..si sa se bucure alaturi de noi de aceasta perioada foarte frumoasa din viata noastra...E si greu e si frumos..
Va pup
Alina 22 si Stefania
LaLa_20 spune:
bun venit fetelor noi...sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi...
fetelor v-am intrebat si eu in cap trecut de val IR care e 0,60 daca e de bine sau nu...fara suparare da in ultimu-l timp m simt k-am ignorata...
Cea mai optimista gravidutza!
23s
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
zeririlouiza spune:
Am mai pus niste poze cu ultima aventura in sighisoara sui cu targul de animale
Louiza 25s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
alinaatudor spune:
of LaLa..daca as sti ti-as raspunde eu..dar sunt niste parametrii ecografici..si chiar nu stiu:(..ikmi pare rau
Alina 22 si Stefania
zeririlouiza spune:
Fetelor va pupic ma duc la un dus apoi nani eu nu prea stau pana la ora asta dar sotul nu a venit inca si mie urat singura dar acum ma bag in patut sa ma mai intind pana vine
Louiza 25s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by docdecap
Iulia,
am fost azi la Real (in Cta, evident), nu mai aveau patut ca ala, si de altfel intre timp au scos o alta oferta (brosura), in care patutul nu mai este citat... aveau de 2 feluri patuturi pliante, dar cele expuse desfacute erau pline de alte prostii, nici n-am putut sa le vad bine. unul avea nivel superior montat, dar salteaua sper ca nu era aia, ca nu statea deloc dreapta, dar era si super-incarcata cu tot felul de chestii, unele chiar grele. Nasol e ca salteluta e facuta sa o poti plia si pe ea, deci e cam nasol la partea cu spatele drept...
e cam final de oferta, pe brosura spune 27.09-10.
Oricum, vorbeam si cu tati, cel mai probabil va avea un patut lemn IKEA pe care punem aparatori laterale sa nu se loveasca bebe.
Salteaua e d ebaza, si aia o sa fie cu fibre si alte prostii. patul e lemn, sa reziste 2 ani si basta.
va din nou
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
mda...intr-adevar saltelele de la etajul superior sunt pliabile si par cam ciudate...nici mie nu mi se pare chiar ok felul in care v-a sta bebe pe ea.Oare reusiti sa ma convingeti sa iau si un patut de lemn? Mi s-a pus mie pata mai demult pe patuturile alea gen leagan cu baldachin care sunt bune pana pe la 6 luni...poate iau unu din ala si dupa 6 luni o mut pe bebelusa in patutul-tarc pe o saltea de cocos...ma mai gandesc eu pana atunci...
Iulia 26+ IRIS
ne pregatim...pt bb Iris
uite cum crestem
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
fetelor v-am intrebat si eu in cap trecut de val IR care e 0,60 daca e de bine sau nu...fara suparare da in ultimu-l timp m simt k-am ignorata...
23s
poze burtik
poze cununie & nunta
ei hai...nu fi suparata... Uite aici gasesti valorile normale pt IR in functie de saptamana de sarcina...din cate am vazut valoarea ta pare in limite
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107342&whichpage=17
Iulia 26+ IRIS
ne pregatim...pt bb Iris
uite cum crestem
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
23s
poze burtik
poze cununie & nunta
Lala , dragutzo...nu fi suparata , se intampla des sa se scape anumite posturi , mai ales la ritmul in care se scrie...
Intrebarea ta este un pic cam vaga , deoarece nu precizezi pe ce artere ai 0.6 . IR-urile se masoara pe artera ombilicala , pe arterele uterine ( stanga-dreapta ) si pe artera cerebrala a fatului.
Daca ai 0.6 pe ombilicala sau cerebrala este OK , insa daca valoarea se refera la arterele uterine , este un pic cam mare ...fara a fi insa alarmanta. Eu , de ex , am pe uterine 0.69 si 0.81 si mi-a scris la observatii " valori crescute pe arterele uterine" si mi-a recomandat supravegherea atenta a tensiunii arteriale , mancare nesarata si aspenter.Discuta cu ginecologul tau , insa eu zic ca nu e cazul sa te alarmezi.
27+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
alinaatudor spune:
mai fetele..da' informate mai sunteti/..nu mi-am pus niciodata pb sa invatz valorile de la eco...daca dr zice ca e ok..e ok..daca zice ca ceva e mai mare sau mai mic..atunci...asa e...
Va mai intreb si eu maine dupa ce fac eco de sapt 23..desi dr la care am fost pana acum..Georgescu Alma...a fost draguta ..si mi-a spus mereu..ce e ok..si ce nu..
Alina 23 si Stefania