Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey,

nici mie nu-mi place sa calc .. prefer sa fac orice altceva prin casa decat sa calc. acum am noroc ca e socrella la noi (pana-i gata apartamentul pe care i l-am luat vis-a-vis de apt nostru) si nu are stare. coase, calca, matura, face curat .. Of Doamne, ce bine e! sper sa nu-si piarda acest bun obicei dupa ce se muta vis-a-vis..

cat despre sarmale .. am avut o pofta!! au fost super bune, cu mamaliguta si smantana .. yummyyy

pupici

27+ probabil Karla Maria

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Viezurila felicitari pt fetitza! Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta. Ti-am pus si carucior in lista. Speram sa nu se schimbe
Ereena esti si tu pe lista.

A venit Bebica!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Viezurila felicitari pt fetitza! Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta. Ti-am pus si carucior in lista. Speram sa nu se schimbe
Ereena esti si tu pe lista.

A venit Bebica!!!

24+

Multumesc

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ereena, sa stii ca am niste prieteni care au un baietel s-a nascut in decembrie anul trecut pe 18, si mi-a zis mai in fiecare zi l-am scos cate 5 min apoi adaugat cate putin 10 minute si tot asa pana cand in ianuarie statea cu el si o ora in carucior, bine a fost o iarna usuoara dar eu zic ca daca o zi o fi ger oi putea a doua zi sa-mi scot bubulina la aer

Louiza 25s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

La cate saptamani ati facut echo morfologica de trim II? Eu saptamana viitoare o fac si voi avea 26 saptamani. Nu e prea tarziu?

Criss cu Alexia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

voi aveti picioarele umflate? eu simt ca imi pocneste pielea de pe labele picioarelor .. parca si gambele sunt umflate .. cred ca retin apa desi nu mananc f sarat.

mentionez ca analizele mi-au iesit curate ..

ce ma fac? exista un ceai impotriva retentiei de apa??

27+ probabil Karla Maria

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Viezurila, FELICITARI pentru fetita !!! Sa creasca mare si sanatoasa!
Este doar parerea mea sau avem deja mai multe fetite decat baietei ?
Cat despre nume. foarte frumoase atat maria cat si livia.
Eu am oscilat intre numele de maria si elena.

Pana la urma am ales elena (eleni in varianta greceasca) pentru ca a fost si numele mamei soacrei mele. Si, pentru ca,- asta sub forma de gluma !- apropo ellenuta draga, chiar fac cariera fetele cu numele de elena... Vezi elena basescu, elena udrea, elena din troia...

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Ereena, sa stii ca am niste prieteni care au un baietel s-a nascut in decembrie anul trecut pe 18, si mi-a zis mai in fiecare zi l-am scos cate 5 min apoi adaugat cate putin 10 minute si tot asa pana cand in ianuarie statea cu el si o ora in carucior, bine a fost o iarna usuoara dar eu zic ca daca o zi o fi ger oi putea a doua zi sa-mi scot bubulina la aer

Louiza 25s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Nu stiu , poate m-am exprimat eu gresit . Nu am spus bagati-va copii sub plapuma , nu-i scoate-ti afara, dar numai imagineaza-ti ca trebuie sa i-l scoti .Nu toate nastem normal deci unu la mana e destul de grau sa te descurci , apo carucior coborat de la bloc , plus bb ,plimbat , urcat ....Ahhh cum de nu m-am gandit , e foarte simplu ............Glumeam .Mie mi se pare mai usor pt ca el tot nu stie unde se afla atata timp cat la el e cald si bine , ca ar fi mai usor sa il scoti in landou . In marsupiu nu cred ca e foarte practic.
Deci concluzia , nu sunt impotriva scosului afara , nu sunt nici impotriva carucioirului dar mie mi se pare mami practic sa il scoti in landou decat atat tevatura cu caruciorul.

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Viezurila, sa-ti traiasca fetita

Laura dimitris sa stii ca si eu aseara am constatat acelasi lucru gogoselele le-au intrecut pe puzici

Ereen, iti dai seama ca pentru 5 minute nu scot nici eu caruciorul ca n-oi fi nebuna plus ca sa-r putea sa fac cezariana, in landou condus de taticu sau in brate ca si 10 minute poti sa-l ti in brate e vorba sa respire un piculet de aer atata tot, ah si eu am avantaj stau la parter deci 5 minute il scot si eu

Louiza 25s +
mai avem putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

kolosalina multumesc de carucior si urari
multumesc de urari tuturor fetelor.. tare mandra sunt![:-)]

ellenuta nu stiu ce sa iti zic de picioare ca eu la ultima consulatie mi-am exprimat ingrijorarea daca mi s-or umfla ca nu stiu cu ce m-oi putea incalta in miezul iernii cu picioarele umflate si mi-a zis doctorul ca nu prea remediu sau tratement preventiv .. bafta si tie la eco!

fetele eu nu m-am dus pana acum deloc la medic de familie.. nici nu stiu daca mai sunt arondata la doctorita la care m-am dus si m-am inscris in facultate.. sunt cam inconstienta, nu? are cineva din intamplare doc de familie numita "Matilda Borduselu"? era la policlinica Coltea cand m-am dus eu acum vreo 4 ani la ea..

Mergi la inceput