*** LA REDOUTE *** (55)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura Ioana spune:
Am gasit si pantofii pt mine:
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-a-guillies-fantaisie-mellow-yellow.aspx?productid=324107658&documentid=346107&categoryid=32411354&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Nu am prea inteles ce zice de ei, dar am citit ceva de "cuir" si m-am gandit ca au ceva piele, nu?
28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
felicia74 spune:
Nu se poate iar am umplut cosul. Medicamenteeeeee!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
Madau,mersi.Nu m-am uitat niciodata in suivi de commande imediat dupa ce am finalizat o comanda.Ma speriasem degeaba,cred.
camelia_daniela spune:
Mada, am comandat si eu geaca aia pe rosu! Ieri am trimis comanda... abia astept!
Frumoase si celelalte produse sosite!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
addya spune:
am primit shi eu 1 colet din 29, mai am unul pe alta adresa, sa vad maine.
am luat adidasii astia pt fi-miu:
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-aws.aspx?productid=324131915&documentid=344707&categoryid=22922266&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
sunt mari, dar nici nu ma asteptam sa-i vina pt ca el poarta 20 si cea mai mica mas. pe sit e 22. Asa ca ii pun la stoc pt viitor.
Am avut cadou un sacou maro de velur, fara captuseala, clasic, purtabil. Culmea e ca imi vine bine
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
addya spune:
Felicia, vrei medicamenteeeeeeeeee???
hai k te aranjez sa intri la OTV cu CV tudor
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
cristinacsa spune:
Florentina, si eu am avut probleme cu cardul. Nu il lua si pace. Citeodata imi aparea numai American Expres, citeodata ceva cu hostesse. Mi-am facut alt cont si am platit cu acelasi card. Acu nu am mai incercat , ca nu am bani pe card.
Acu astept raspunsu la cererea de refuz de plata. Am card la BT.
Ionela Roxana tie ti-au refuzat cererea , nu? Eu nu am inca nici un raspuns...
Cristina
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
Jasmine spune:
am primit pe mail oferta de vente privee Okaou si cand incerc sa intru acolo nu ma lasa.Scriu parola,dau enter si gata!Asta-i tot.
La voi e la fel?
andreap spune:
salutare
Nu am mai comandat nimic,sunt in asteptarea comenzii din 4.10...in schimb ma delectez cu ce mai comandati voi
Madau,si eu am luat geaca aia ptr.Mariuca.Cred ca la iarna la zapada e super cu fasul ala.Tot pe rosu!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
une gasesc pe site tabelul cu marimi?
stiu ca aparea la fiecare produs vizualizat,acum nu-l mai vad.
Niste blugi marimea 102 ar fi pt o fetita de...3 ani?4 ani?
Andreap,cat poarta Mariuca la blugi?