*** LA REDOUTE *** (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nu mai stiu ce sa fac.
unde sa ma duc,fizic?
la agentia BancPost din cartier,unde am depus cererea de chargeback?Am vorbit azi cu tipa de acolo,evident ca nu stia nimic,asa am ajuns la serviciul asta de chargeback.

Chiar nu stiu ce sa fac acum.Unde sa ma adresez?Cui as putea sa-i explic ca Mastercard e acelasi,indiferent de banca emitenta?

Pozitia lor a fost foarte clara : ei nu fac chargeback!Si cu asta basta!Si daca eu nu vreau sa incasez cecurile e treaba mea.Pierd banii si gata.E vorba de 470 euro!

Nu am nici un pic de timp,plec la serviciu la 8 dimineata si ajung acasa pe la 8 sau 8:30 seara.Sambata ei nu lucreaza.Ce naiba as mai putea sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, pe mine m-au intrebat daca am dovezi (la depuneerea cererii) dar se putea si fara. Am depus un mail cu "nu mai livram in ro" si un mail cu confirmarea comenzii. Partea distractiva era ca avand 2 conturi, 2 adrese de mail si 2 nume...era o varza. O comanda pe un nume, o comanda pe alt nume...Nimeni nu s-a mirat de nimic, erau banii luati din card si cu asta-basta. Eu, titularul cardului ii ceream inapoi. Cu sau fara dovezi ei interogau comerciantul si daca ala nu zicea contrariul...imi dadeau banii inapoi! Nici vb sa am EU scrisoare de LR ca nu mi-au trimis banii in alta forma!

Eu zic ca aia nu au chef sa munceasca si de aceea te/va evita. Sa scape de o grija.

Mergi la inceput

Jasmine, la OPC si la sefii din Banc Post. Scrie pe site. Scrie la BNR. Spune ca ti se refuza un serviciu. Daca nu ai timp fizic, scrie-le. Si noi am facut asa cu "revolutia LR" si ai vazut ca s-a rezolvat.

Parerea mea e sa compui un mail si sa-l trimiti pe la toate autoritatile care reglementeaza activitatea bancara, la banca , la protectia consumatorului...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Jasmine, pe mine m-au intrebat daca am dovezi (la depuneerea cererii) dar se putea si fara. Am depus un mail cu "nu mai livram in ro" si un mail cu confirmarea comenzii. Partea distractiva era ca avand 2 conturi, 2 adrese de mail si 2 nume...era o varza. O comanda pe un nume, o comanda pe alt nume...Nimeni nu s-a mirat de nimic, erau banii luati din card si cu asta-basta. Eu, titularul cardului ii ceream inapoi. Cu sau fara dovezi ei interogau comerciantul si daca ala nu zicea contrariul...imi dadeau banii inapoi! Nici vb sa am EU scrisoare de LR ca nu mi-au trimis banii in alta forma!

Eu zic ca aia nu au chef sa munceasca si de aceea te/va evita. Sa scape de o grija.

si eu cred la fel,ca ei nu stiu cum se procedeaza si nici n-au chef sa afle.

Mie imi e clar in momentul asta ca nu mai pot face nimic.Pot eu sa-i oblig in vreun fel?Evident ca nu.

Mergi la inceput

Ba bineinteles ca poti! Oho...si inca cum! Ia spune-le ca ii reclami si vezi cum isi schimba atitudinea, punem pariu?!

Si la mine daca nu intervenea "sefa" poate nu aveam banii nici azi. Stim cat de neprofesionisti sunt functionarii de la banci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Spuneti-mi va rog al cui e mail-ul acesta:
sghysels@redoute.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by viermisor

Spuneti-mi va rog al cui e mail-ul acesta:
sghysels@redoute.fr

a lui sabine

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Am trimis o comanda pe aceasta adresa, si nu am primit de o saptamana nici o confirmare. E vorba de o comanda pentru unul din CEC-urile mult discutate.
Voi ma sfatuiti sa fac un refuz de plata pentru suma respectiva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Jasmine, la OPC si la sefii din Banc Post. Scrie pe site. Scrie la BNR. Spune ca ti se refuza un serviciu. Daca nu ai timp fizic, scrie-le. Si noi am facut asa cu "revolutia LR" si ai vazut ca s-a rezolvat.

Parerea mea e sa compui un mail si sa-l trimiti pe la toate autoritatile care reglementeaza activitatea bancara, la banca , la protectia consumatorului...

din pacate nu mai am nervi pt asa ceva.E prea complicata lupta asta si nu mai cred in rezolvarea problemei.

Atunci mi-am luat o zi din concediu ca sa ajung la banca sa fac cererea,m-am agitat,am crezut ca merita;am asteptat o luna si jumatate;acum nu mai sunt dispusa sa fac asa ceva.

Sa scriu un mail in care sa explic iar de la inceput toata povestea,cu toate detaliile,sa-l trimit peste tot...sunt aproape sigura ca nu voi fi bagata in seama.Ma astept sa nu primesc nici un raspuns,sa revin,sa insist si atunci sa mi se spuna ca banca are dreptul sa procedeze cum crede de cuviinta.

Eu m-am saturat,nu ma mai lupt pt banii astia.Probabil o sa ma duc la BCR cu cecurile alea,desi nu-mi vine sa cred ca au comision de numai 1 RON.

Ar mai fi si varianta sa incerc sa dau comenzi pe LR daaar....in primul rand nu vreau sa comand de atatia bani.

In al doilea rand si chestia asta e la fel : la unii se poate,la altii nu.
Din cate am citit aici pe forum unele fete au putut face comanda cu cec direct pe mail,precizand codul articolelor+marime+culoare.Altele au primit raspuns ca e musai sa trimita cecurile inapoi in Franta insotite de cosul printat.Alti bani,alta coada la posta ca sa trimit plicurile recomandat.
Si parca era si cineva care a primit raspuns de la LR ca nu poate sa comande cu cecurile alea.

Offf!Ce debandada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine eu te-as sfatui sa faci comanda si sa platesti cu cecurile. Nu e obligatoriu s faci acum, le poti folosi si in februarie la reduceri, cand vrei tu. Vorbeste cu Sabine, cu Cristine, fa-i un print screen la cos si pune-l intr-un document word, impreuna cu un scan dupa cec si dai comanda. Dupa cum vezi eu asa am facut si s-a putut, am primit comanda, e totul ok. Parerea mea...nu cred sa ajute nici daca scrii la OPC, fiecare banca cred are poltica ei privind chargeback-ul, nu-i poate obliga nimeni sa faca intr-un anumit fel.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput