Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 5
Vasari spune:
Roxana, foarte, foarte dragut patutul, caruselul, de fapt tot aranjamentul! Parca il asteapta pe bb. Eu tot ce am spalat si calcat le-am bagat in pungi si pungulite, nici macar protectia n-am pus-o pe patut. Arata ca si cand ar scrie "in constructie". Cam deprimant, dar asta e.
36+
RGE spune:
VASARI multumim frumos..eu doar am spalat hainutele si le-am pus pe toate pe umerase in dulapior
..trebuie sa-mi fac curaj zilele astea sa ma apuc de calcat hainute de bebe..fetelor eu as vrea sa ma spovedesc zilele astea dar nu am mai facut-o niciodata..ma gandesc sa fiu si eu cat de cat curata la nastere..ma puteti ajuta?..ca nu stiu ce si cum trebuie sa fac
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by Vasari
[Am luat si pompa pt nasuc - din aceea care se monteaza la aspirator. Cred ca o sa o testez intai pe sotul meu!!
36+
super faza, o s-o incerc si eu, ca al meu e vesnic infundat la nasuc ca-i fumacios si i se usuca mucoasa ! Ii fac in fiecare zi pan se lasa de tiutun!
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by Sheritraquote:
Originally posted by mihuta
Buna fetele, am absentat cateva zile si s-a si dat drumul la robinetul cu bebelusi ? Bine macar ca doar picura....
Ma duc sa citesc din urma.
33s + Sophia
picura-picura, da si cand o tasni!
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
nu rade ca la FIV-oase esti prima pe lista avand in vedere ca ADHNANA o fi nascut! si nici Mihuta nu mai are mult daca v-ati grabit
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Aoilica Pussi, mi-ai luat surasu de pe buze, rea te-ai mai facut, pai eu intru acum la profu la oral? Ce crezi ca-mi pica? Sau chic in cand oi vedea subiectul ?
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
Vasari spune:
Sheritra, o sa-i pun inainte si solutie salina sau ser fiziologic (inca nu mi-e clar ce trebuie folosit)!!
36+
pussi spune:
in nu pici ca doar ai avut timp 9 luni sa inveti... asa spune ticker-ul, dar emotii tot o sa ai ... si astea de nedescris.. se termina cu cele de si incep cele de ! Eu zic sa mai profiti putin de vacanta si fitele de gravidoasa ca dupa.. PA nu te mai baga nimeni in seama ... nu-tii mai face nimeni poftele.. n-o sa mai fi in centrul atentiei!
BURTICA ROZ
mihuta spune:
Ca sa fie clar, eu nu ma grabesc sa nasc ! Nu sunt gata asa ca trebuie sa mai stea la culcus ! Asa ca Pussilina, iti cedez locul meu din listuta, dar sa n-aud de prematuri ! noi vrem bebei maturi
34s + Sophia
pussi spune:
bine mihutelor atunci ne conformam... mai stam si noi fiecare la garsoniera ei, ca dupa .. cica ne pun aceiasi camera
BURTICA ROZ
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussi
in nu pici ca doar ai avut timp 9 luni sa inveti... asa spune ticker-ul, dar emotii tot o sa ai ... si astea de nedescris.. se termina cu cele de si incep cele de ! Eu zic sa mai profiti putin de vacanta si fitele de gravidoasa ca dupa.. PA nu te mai baga nimeni in seama ... nu-tii mai face nimeni poftele.. n-o sa mai fi in centrul atentiei!
Ba-nu, ba-nu, ba-nu , te zic lu mama ! Vleau la mama
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri