Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 6
mihuta spune:
Avem niste prieteni care au 2 gemene, nascute prin decembrie anul trecut. Tin minte ca imi povesteau ca au trebuit sa le cazeze in camere diferite ca aveau program de somn total diferit..... asa ca nu se stie niciodata !
34s + Sophia
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Sheritra, o sa-i pun inainte si solutie salina sau ser fiziologic (inca nu mi-e clar ce trebuie folosit)!!
36+
Io-i bag niste whischy ca sa nu ma trateze cu refuz!
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
pussi spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
Originally posted by pussi
in nu pici ca doar ai avut timp 9 luni sa inveti... asa spune ticker-ul, dar emotii tot o sa ai ... si astea de nedescris.. se termina cu cele de si incep cele de ! Eu zic sa mai profiti putin de vacanta si fitele de gravidoasa ca dupa.. PA nu te mai baga nimeni in seama ... nu-tii mai face nimeni poftele.. n-o sa mai fi in centrul atentiei!
Ba-nu, ba-nu, ba-nu , te zic lu mama ! Vleau la mama
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
n-o sa te bage nici mama in "zeama" ca v-a fi bunica ... si n-o va interesa decat nepoata
poate o sa ai cev asanse cu taticul ... daca ii dai si lui niste portiii mari de
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Avem niste prieteni care au 2 gemene, nascute prin decembrie anul trecut. Tin minte ca imi povesteau ca au trebuit sa le cazeze in camere diferite ca aveau program de somn total diferit..... asa ca nu se stie niciodata !
34s + Sophia
nu fi nasoala... sa vezi ce educatie bag in ele,..
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Sheritra spune:
Bey Pussic daca-i dau copilu in brate cand plange ii trece pofta de !
Pana mi-o da dezlegare profu... Poa la anu si la multi ani, dati punguta cu doi bani !
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
Lala_D spune:
Se vede ca se aproprie termenul ati dat-o ba in amintiri ba in griji
Sunteti dulci
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
RAMONELLA spune:
Noi facem mazarica pompompica.Vrea cineva????
Bafta fetelor la eco!!!!Sa veniti cu vesti bune!!!!!
Deci ziceti ca nu am burtoi mare????Mie mi se pare mare,fata de cum era inainte...Si acum parca creste pe zi ce trece.
Roxi tare draguta camera lui bebe!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani
fecian spune:
Fetelor
Vad ca ati intrat pe ultima suta de metri. si tot am pierdut prima nastere
Adhana felicitari pentru fetitza si sa iti creasca mare si sanatoasa. Sa ai o recuperare usoara si un bebic fericit
Fetelor va incurajez si promit sa ma uit in fiecare zi la voi si va incurajez sa aveti bebei maturi si nasteri usoare!
Doamne Doamne sa va ajute pe toate .. Mai aveti atat de putin si o sa va tineti comorile in brate
Pupici la fetele mele dragi
Felicia 6+ viitoare mami de peanut
laura1713 spune:
Buna, eu abia acum am reusit sa citesc tot din urma!
Nu intra omul cateva zile si voi, pe langa ca umpleti capitole intregi, va mai apucati si de nascut! By the way, FELICITARI, Cristina! Sa-ti traiasca bebelusha!
Mi-era dor de voi... vad ca sunteti vesele si ciripiti intr-una. Eu am fost la doctor joi si a zis ca e totul ok, a ras de mine cand i-am spus ca eu voi naste mai repede.
Roxana, in legatura cu spovedania, tu nu te-ai spovedit inainte de casatorie? Ca noi nu am avut de ales, a trebuit sa mergem sa ne spovedim inainte. Si eu aveam niste emotii...vai de mine, dar a fost ok, mai putin faza cu statul in genunchi multa vreme. In rest m-a intrebat preotul daca am facut avort, i-am zis ca nu, a zis ok, si cam asta a fost tot. Evident, exista si slujba si toate cele, ca iti da sa bei ceva (miere sau vin, nu mai tin minte) cu o lingurita, dar nu e nimic de speriat. Si sincer, si eu m-am simtit mai bine dupa faza asta. Dar trebuie sa mergi dimineatza, inainte de slujba, si nemancata. Mie asa mi-a zis.
Pupicei
Laura 34+ Rares
Ank83 spune:
mamaaaa cat ati scris de cand m-am intins si eu in patut putin... de abea am stat in fund sa citesc ce ati scris ca am o burta tareeeeeee
Ank 38+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line