Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Da ma incurcasem borcanele si am inteles ca ai trei in burtica...oricum dupa valoarea BHCg era posibil
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
RGE spune:
PUSSI...pei patutul, salteaua, pernele protectoare si lenjeria le-am luat de aici..http://www.lorisbabysland.ro/magazine.htm..si toate au costat 22 mil..caruselul de la Miniblu 2.500.000 lei vechi si patutul are 1,30 cu 70.
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
mihuta spune:
Buna fetele, am absentat cateva zile si s-a si dat drumul la robinetul cu bebelusi ? Bine macar ca doar picura....
Ma duc sa citesc din urma.
33s + Sophia
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Buna fetele, am absentat cateva zile si s-a si dat drumul la robinetul cu bebelusi ? Bine macar ca doar picura....
33s + Sophia
picura-picura, da si cand o tasni!
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
mihuta spune:
Din fericire sper sa fiu pe la mijlocul jetului, ca sa fiu pregatita psihic cu toate informatiile de la nasterile voastre !...
34s + Sophia
pussi spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
33s + Sophia
picura-picura, da si cand o tasni!
Shery 36+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
nu rade ca la FIV-oase esti prima pe lista avand in vedere ca ADHNANA o fi nascut! si nici Mihuta nu mai are mult daca v-ati grabit
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
Buna, abia acum am reusit sa recuperez tot ce s-a scris azi!!
Victo, eu am facut azi analiza pt streptococ si maine intru in 38 de sapt. Asta la indicatia dr, deci nu e tarziu. Cu antibiograma cu tot e gata vineri, deci in 3 zile.
Legat de detergent, eu am cumparat de la farmacie, la recomandarea farmacistelor detergent Bianco Puro (are semnul chirurgical pe el). Dezinfecteaza foarte bine, hipoalergenic si fara parfum.
Pussi, felicitari pentru ziua relaxata!!
Sheritra, cred ca poti oricand sa plusezi cu pampers pentru a ajunge la o comanda de 500.000 :):)
Azi dupa ce am terminat analizele am fost cu sotul meu prin farmacii si am terminat si cumparaturile. Am luat chiar de toate, si in plus cate ceva. A trebuit sa amanam doar peria si forfecuta pt bb, o sa aduca la farmacie saptamana viitoare ce vrem noi. Am trecut si pe la Sensiblu si am primit o carticica - programul "primii 3 ani" - dar mai mult sunt prezentate produsele care se pot folosi in perioada asta. E bine si asa. In rest un singur articol.
Am luat pompa de san manuala de la Stony Angel si tampoane speciale de la Seni :P - Seni lady, suna al naibii de ciudat . Mi le-a recomandat o famacista care nascuse. Sunt enorme, dar mai mici decat un pampers.
Am luat si pompa pt nasuc - din aceea care se monteaza la aspirator. Cred ca o sa o testez intai pe sotul meu!!
36+
mihuta spune:
na-na-na-na-na-naaaaaaaaaa !
Stai sa ma uit repede si io pe lista ca parca vad ca vin si eu dupa Sheri si Erika !
34s + Sophia
pussi spune:
quote:
na-na-na-na-na-naaaaaaaaaa !
Stai sa ma uit repede si io pe lista ca parca vad ca vin si eu dupa Sheri si Erika !
34s + Sophia
cu tine fac concurenta pe restul le las in fata!
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!