Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
..fetelor la CEZARIANA DE URGENTA ..nu se mai face taietura orizontala??...am inteles ca se face transversala??adica de la buric in jos??...nu stiu cum se numeste
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Victo spune:
neata..:):) ca nu v-am salutat pana acum, nu ca acum ne-am fi trezit...
pun mancarea la foc si revin...36+
piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Laura, eu nu sunt de acord cu decalotare. Dupa cum am spus in mesajul respectiv mi se pare "ingrozitoare, un fel de tortura". Niciodata nu mi-a trecut prin cap sa-l supun pe Matei la asa ceva. Pe mine m-a impresionat tare imaginea cu baiatelul din filmulet. Nu-mi vine sa cred ca cineva poate recurge la asa ceva.
quote:
Originally posted by laura1713quote:
Originally posted by Roxxy80
Tocmai am vazut DVD-ul cu filmuletul "Bebe vine acasa". Mi s-a parut interesant. ceea ce m-a mirat a fost ca nu am vazut sa-i maseze pe bebei cu ulei de bebelus dupa baita. Un alt lucru ar fi ca eu am citit ca la noi se recomanda stergerea la ochisori dinspre exterior spre interior (ceea ce mi se pare stupid). In filmulet spuneau ca ochisorii trebuie stersi dinspre interior spre exterior (cred ca asa o sa fac si eu). Mi se pare ingrozitoare decalotarea la baietei, pare un fel de tortura. Erau tare draguti bebeii din filmulet.
Acum ma retrag la somnic, dar neaparat dupa ce mananc un castron de struguri. Chiar ma intreb cum imi vor pica strugurii dupa cartofii prajiti cu usturoi.
Noapte buna!Somnic linistit!
Roxxy32+
Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
Buna dimineatza la toate burticile!
Roxxy, scuze daca cumva nu mai sunt la subiect (nu am citit mai departe de postul tau pana acum), in legatura cu decalotarea la baietei, am citit si eu pe net. Poti da eventual o cautare pe google... dar din ce am citit eu asta este o prostie. Adica evident in cureti, dar in limita posibilului. Adica nu tragi de pielcuta ca sa o desprinzi. Acolo unde am citit eu scria ca asta este intr-o anume masura similara dezvirginarii la fete. Il cureti la baitza doar atat cat permite pielea, si daca cumva se aduna substanta alba dedesubt, incerci sa o impingi inspre in afara. Nu stiu cum sa explic mai bine. E drept, unii doctori recomanda decalotarea ca sa previna fimoza, dar nu este obligatoriu ca ea sa si apara...
Acuma, cum crezi tu... eu am citit despre asta pentru ca si mie mi s-a parut o chestie sinistra sa il decalotezi daca nu sunt probleme si am intrebat si mamici de baietei care tot asa mi-au spus.
Pupici, merg sa citesc in continuare, ca poate au mai spus si alte fete ceva in leg cu asta. Daca m-am repetat, scuze din nou.
Laura35+
Rares
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_
AMR 8 SAPTAMANI
dany2007 spune:
Roxxy-
daleena- in cazul tau nu cred ca tb sa iti faci pb.inseamna ca matrita e de vina,incerca totusi cu apa ca nu te costa nimic si sa mai incerci sa dormi si sa stai numai pe partea stanga( in pozitia asta copilul este alimentat cu sange si oxigen cel mai bine).
Lala - ai dreptate cu amenintarile gen "chem televiziunea"....stiu si eu o tipa care a amenintat cu Pro-tv si in urmatoarea jumatate de ora i-a facut ceza.
Eu ma lupt cu muciozitatea am langa mine un
de servetele.
Si nu stiu ce sa pap. Voi ce faceti azi bun???
Dana 30+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Ank83 spune:
'Neata sau Buna ziua....cum vreti...am papat si noi si acum ne-am asezat pe scaunel la taclale.
Nici eu nu inteleg ce e nebunia asta cu decalotare... unii doctorii chiar impun asta fara sa fie nevoie..Am vazut cativa baietei dupa ce incerca mama sa ii decaloteze cum se strangeau saracutii ca ii ustura...
, chiar tre sa ii supunem la chinuri dinastea?
Ank 38+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
Ank83 spune:
Si eu stiu ca adeverinta este obligatorie doar daca internarea dureaza mai mult de 72 de ore.Am fost internata acum 2 sapt pt analize 3 zile si asa mi-au spus cele de la internari ca nu imi trebuie adeverinta pt ca nu am fost internata mai mult de 72 de ore, dar la nastere sa aduc.
Ank 38+
Raul
!!!
Finish line
adinag spune:
Buna fetelor,
Cristina, foarte impresionanta povestea ta. Bine ca ati trecut cu bine si povesteste-ne mai mult despre Brianna ta!
Am citit des pe DC despre decalotare, este un subiect foarte controversat in RO. Aici este clar ca nu se face, nu este recomandat.
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Ank83 spune:
O prietena s-a dus cu baietelul ei la doctor si nebunul ala tot ii zicea sa se uite la "cucu" lui barba-su si dupa acelasi tipar sa il faca si lui fiu-su
Ank 38+
Raul
!!!
Finish line
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Doamne,ce doctori nebuni. Cred ca ii ziceam una de dulce de ma tinea minte.
quote:
Originally posted by Ank83
O prietena s-a dus cu baietelul ei la doctor si nebunul ala tot ii zicea sa se uite la "cucu" lui barba-su si dupa acelasi tipar sa il faca si lui fiu-su
Ank38+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan![]()
!!!
Finish line
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_
AMR 8 SAPTAMANI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Eu din pacate am ajuns cu Bogdan la chirurgie cand avea 8 luni pentru o fimoza infectata . Adica avea tot cuculetul inrosit deoarece se inflamase , el nefiind decalotat si "varful" neiesind deloc . Orificiul ala micut prin care facea pipi se inchisese aproape de tot si de aici infectia .
Nu a fost o experienta placuta asa incat la bebe 2 cred ca voi incerca nu sa il decalotez dar macar sa trag un pic de pielicica la fiecare baita astfel incat sa ramana un orificiu mai de doamne ajuta .
Poate in felul asta voi impaca si capra si varza.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )