Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Fetelor,mie pentru monitorizare mi-a cerut sa-mi aduc urmatoarele acte:
-buletin+copie
-carnet de asigurat
-adeverinta de la servici cu plata asigurarilor
-bilet de trimitere de la medicul de familie
Fetelor,dar la adeverinta aia tre sa puna ceva dovezi cum ca s-a platit asigurarea,sau ce tre sa scrie pe ea????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+
Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
BB YASMI...maricica burtica si frumoasa....eu pap multe sandw. cu icre, salam de Sibiu, sunca, un iaurt, o limonada, un twix, ..asta pe masa si vreau sa le termin
..Doamne m-ati omorat cu monitorizarea asta....pe mine de ce nu ma cheama la monitorizare?....pana acum m-a chemat la o luna si de abia luni mi-a spus sa vin peste o saptamana...si asta probabil ca atunci imi ies analizele si sa le citim
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
roxana, pofta mare!!!
mie mi-a zis ca din sapt 37 ne vedem pt monitorizare la spital iar acuma ieri vad ca ma chemat peste o saptamana dar tot la el la cabinet..... deci e clar ca nu mai fac nici o monitorizare!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
pussi spune:
buna dimineata, ne-am trezit cu o durere groaznica de cap!
kiva, darleena imi pare rau ca va confruntati cu astfel de situatii, dar si eu stiu ca retardul de crestere se considera la mai mult de 2 sapt.... in rest si masuratorile au estimarile lor.. sunt niste statistici!
Ramo pe adeverinta se trece doar contul nu se anexeaza si dovada platii!
bb o sa te monitorizeze inainte de cezariana.. N-am vazut burtanul!
RGE si eu pap prosti.. gen icre cumparate, salamuri... mi-e pofta si ce pot sa fac!
cristina m-a impresionat totul! acum alaptezi?
eu dupa masa mai fac o perfuzie .. dar nu la spital
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
darleena spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari.
Intr-adevar, ambii doctori la care am fost ieri mi-au spus ca nu pare a fi nimic grav, pentru ca circulatia sangelui este buna, deci copilul nu prezinta suferinta fetala.
Doctorita de la Medlife (Mihaela Steriu)mi-a zis ca daca ar fi vazut cea mai mica urma de suferinta, l-ar fi chemat pe doctor chiar aseara sa o scoata. Pana saptamana viitoare, cand voi face din nou eco, a garantat ca totul e bine, in sensul ca nu se poate intampla nimic rau cu bb-le.
Dany la mine diferenta de crestere nu a aparut brusc, ci doar s-a accentuat acum. Asta e si un motiv pentru care doctorii nu s-au ingrijorat asa de tare. au zis ca poate asa e matrita...sa scot eu copii mai mici.
O sa incerc si eu cu apa. 35+ si
baby Kara
AMR 5 saptamani
RGE spune:
PUSSI...au si prostiile astea rolul lor ..iar dupa icre eu sunt lesinata!!..felicitari pt perfuzie
BB multumim frumos si voua pofta mare!!
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
Doamne la septembrie -octombrie iar curge cu bebelini....mai am putin
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Tocmai am vazut DVD-ul cu filmuletul "Bebe vine acasa". Mi s-a parut interesant. ceea ce m-a mirat a fost ca nu am vazut sa-i maseze pe bebei cu ulei de bebelus dupa baita. Un alt lucru ar fi ca eu am citit ca la noi se recomanda stergerea la ochisori dinspre exterior spre interior (ceea ce mi se pare stupid). In filmulet spuneau ca ochisorii trebuie stersi dinspre interior spre exterior (cred ca asa o sa fac si eu). Mi se pare ingrozitoare decalotarea la baietei, pare un fel de tortura. Erau tare draguti bebeii din filmulet.
Acum ma retrag la somnic, dar neaparat dupa ce mananc un castron de struguri. Chiar ma intreb cum imi vor pica strugurii dupa cartofii prajiti cu usturoi.
Noapte buna!Somnic linistit!
Roxxy32+
Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
Buna dimineatza la toate burticile!
Roxxy, scuze daca cumva nu mai sunt la subiect (nu am citit mai departe de postul tau pana acum), in legatura cu decalotarea la baietei, am citit si eu pe net. Poti da eventual o cautare pe google... dar din ce am citit eu asta este o prostie. Adica evident in cureti, dar in limita posibilului. Adica nu tragi de pielcuta ca sa o desprinzi. Acolo unde am citit eu scria ca asta este intr-o anume masura similara dezvirginarii la fete. Il cureti la baitza doar atat cat permite pielea, si daca cumva se aduna substanta alba dedesubt, incerci sa o impingi inspre in afara. Nu stiu cum sa explic mai bine. E drept, unii doctori recomanda decalotarea ca sa previna fimoza, dar nu este obligatoriu ca ea sa si apara...
Acuma, cum crezi tu... eu am citit despre asta pentru ca si mie mi s-a parut o chestie sinistra sa il decalotezi daca nu sunt probleme si am intrebat si mamici de baietei care tot asa mi-au spus.
Pupici, merg sa citesc in continuare, ca poate au mai spus si alte fete ceva in leg cu asta. Daca m-am repetat, scuze din nou.
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
pussi mersi frumos!!!!
bb tare frumoasa burtica ai!!!Si maaaaaaarreeeeee!!!!
daleena eu zic sa nu-ti faci probleme,daca doctorii nu-si fac,atunci inseamna ca e ok.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+
Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani
pussi spune:
bine ca am fete!si nu mai am si problema asta!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!