Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Cristina, o poveste impresionanta cu happy end. Multumim ca ai dorit sa ne-o impartasesti si noua. Ma bucur ca este bine fetita ta. Multa sanatate in continuare. Sa ne povestesti cand ai timp toate schimbarile prin care trece, ca sa ne obisnuim si noi putin . Pupicei multi!!!
Roxxy 32+
Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
SERVICII MEDICALE SUPORTATE DIN FONDUL NATIONAL UNIC DE ASIGURARI SOCIALE DE SANATATE
Serviciile medicale profilactice suportate din fond sunt urmatoarele:
a) monitorizarea evolutiei sarcinii si a lauzei,nasterea, indiferent de statutul de asigurat al femeii;
b) urmarirea dezvoltarii fizice si psihomotorii a sugarului si a copilului;
c) controalele periodice pentru depistarea bolilor ce pot avea consecinte majore in morbiditate si mortalitate;
d) servicii medicale din cadrul programului national de imunizari;
e) servicii de planificare familiala, indiferent de statutul de asigurat al femeii.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Si mai vroiam sa va spun ceva , ca tot citesc de cateva zile pe la subiectul cu spitalul Elias :
- nasterea este clasificata drept urgenta medicala!
Astfel daca ajungeti la spital in travaliu ( care sa fie insa spital de urgente, gen Municipal) NU acceptati sub nicio forma varianta " ne pare rau nu avem cum sa va internam ca nu exista locuri " !
Nu au voie sa faca asa ceva
Daca va asezati pe scaun cu telefonul in mana si cu amenintarea suava ca telefonati la 2 televiziuni apar locurile ca prin minune
Asa a facut o fina de a mea si nu au mai intraznit sa o trimita la alt spital.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
![](images/user_woman.png)
ralucis spune:
neata!
mie anul trecut in iunie, la CF2, nu mi-au cerut absolut nimic, nici adeverinta, nici nimic, parca le-a dus sotul buletinul meu si m-au inregistrat, dar atat. si asa, la 2 dimineata cand ne-am dus noi nu era nimeni la inregistrari, am nascut intai si pe urma, cand au venit in tura cei de la ghiseul respectiv care e la intrare, s-a ocupat sotul. o sa-l mai intreb si pe el sa vad exact cum a fost.
darleena si kiva, diferentele vazute la eco au fost observate la un aparat obisnuit sau ati facut voi ecografie la unul mai performant? ca eu fac eco la cabinet la dr mea, e unul 2d, dar banuiesc ca mi s-ar fi zis si mie daca se observa asa ceva, nu? sau e cazul sa ma duc si eu la altul mai bun, just in case?
voi cum stati cu contractiile? eu de duminica am contractii aproape permanente, nu imi aduc aminte sa fi fost asa si la ilinca, nu sunt dureroase, dar sunt deranjante, sper sa nu ma apuce nasterea mai devreme, desi sunt clar altfel decat cele pe care le-am avut in travaliu. imi spunea o prietena care a nascut recent ca ea nici n-a stiut ce-s alea contractii pana la nastere, ori eu si acum si la ilinca am avut toata sarcina
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
neata!!! si eu stiu ca e nevoie de adeverinta pt spitalizare!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
bb_yasmi spune:
cristina, dar spunene cat a recuperat fata in greutate dupa o luna??? tu esti bine acuma???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
RGE spune:
'NEATZA si de la noi!!
CRISTINA ....imi pare sincer rau pt momentele prin care ai trecut..numai tu sti ce a fost in sufletul tau...am si eu o prietena care a trecut prin aceleasi chestii si nu doresc nici dusmanilor mei...dar Dumnezeu a avut grija de ingeras iar tu sunt sigura ca ai avut o forta si o putere cum nu ai mai avut niciodata ..pentru copilul tau ai face orice si esti in stare de multe..noi te pupam iti multumim din suflet ca ne-ai impartasit povestea crunta a chinurilor tale insa sunt sigura ca acum esti cea mai fericita mamica din lume..sa va traiasca fetita sa va bucurati de ea si sa dea Dumnezeu sa va umple sufletele de liniste si bucurii de acum incolo!!!!!
KIVA SI DARLEENA.....stiu ca v-am mai spus dar va mai spun ca vad ca v-ati speriat...DPN al meu dupa Um a fost 26 oct toata sarcina dar dupa evolutia lui bebe a fost mereu 1 noiembrie..el a fost mereu mai mic ..fiecare parte a corpului s-a dezvoltat altfel....la un moment dat incepusera sa-mi spuna dr ca sigur o sa fie baschetbalist la cat de inalt e ....asta pana acum de curand cand inaltimea a stagnat deci nu o sa mai fie un copil extra inalt ci unul normal iar DPN dupa crestyerea lui s-a schimbat si este 26 oct. la fel cu UM ..eu zic sa nu va speriati si sa refaceti ecografiile asta este cel mai important..si bebe al meu are circulara de cordon din luna a 7 a sinu-l afecteaza cu nimic..este laxa....nu va impacientati degeaba..mergeti si refaceti ecografiile..daca era ceva foarte grav sunt sigura ca dr va spuneau.pupici si suces!!
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
unde sunteti????? la papica???
36+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
RGE spune:
fetelor sa treceti la Cristina nastere naturala!
CRISTINA fetita pritenilor mei s-a nascut cu 1.200 grame.
BB YASMI ..noi suntem aici facem un platou cu papi si revenim!
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
roxana, ce papi bun?? eu sunt cu biscuiti si cu cola in fata!!! si vreau sa merg sa imi iau un langosh cu branza!!!
ati vazut pozele de pe mail cu "burtosu' mare" ????
36+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)