Mamici de noiembrie- decembrie ( 94 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

roxxy 80..nu au facut reactie strugurii cu usturoiul???
da, dany si eu am dat ieri drumul la centrala.a noastra cu e cu din ala ce regleaza temperatura..asa ca o las si noaptea, la mediu.

eu asta noapte am stat de veghe de la 3 jumate pana pe la 6 jumate...si apoi am dormit pana la 10 jumate cd s-a gasit sa ma sune sotzu..
astazi avem program de cumparaturi..pfuii..de maine pot naste oricand bebelinu'..si inca nu i-am spalat hainele...care mi se par putine...parca nici pt o saptamana nu-mi ajung..

de adev aceea de salariat avem nevoie si cd depunem dosarul pt indemnizatie? si atunci adev trebuie eliberata destul de recent? eu spre ex termin postnatalul pe la jumatatea lui ianuarie. cd sa fac actele pt indemnizatie???
carnetul asta de asigurat..eu am unu facut de pe la 14 ani..pe cd locuiam cu parintii in braila..sa-mi fac altul nou???no..maine ma duc la dr de fam si stau la ea pana imi rezolv toate nelamuririle..

ooo si eu vreau icre..da nu cumparate..am cateva in congelator,,da soacra-mea le face mai bune..mai rabd pana duminica, cd o astept cu ele decongelate..:)

mai ce repede trece ziua cd te trezesti tarziu...

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Victo, din fericire nu au existat reactii adverse . Deci cred ca o sa mai incerc si diseara. Imi fac plinul de usturoi pana vine barbate-meu .

quote:
Originally posted by Victo

roxxy 80..nu au facut reactie strugurii cu usturoiul???
da, dany si eu am dat ieri drumul la centrala.a noastra cu e cu din ala ce regleaza temperatura..asa ca o las si noaptea, la mediu.

eu asta noapte am stat de veghe de la 3 jumate pana pe la 6 jumate...si apoi am dormit pana la 10 jumate cd s-a gasit sa ma sune sotzu..
astazi avem program de cumparaturi..pfuii..de maine pot naste oricand bebelinu'..si inca nu i-am spalat hainele...care mi se par putine...parca nici pt o saptamana nu-mi ajung..

de adev aceea de salariat avem nevoie si cd depunem dosarul pt indemnizatie? si atunci adev trebuie eliberata destul de recent? eu spre ex termin postnatalul pe la jumatatea lui ianuarie. cd sa fac actele pt indemnizatie???
carnetul asta de asigurat..eu am unu facut de pe la 14 ani..pe cd locuiam cu parintii in braila..sa-mi fac altul nou???no..maine ma duc la dr de fam si stau la ea pana imi rezolv toate nelamuririle..

ooo si eu vreau icre..da nu cumparate..am cateva in congelator,,da soacra-mea le face mai bune..mai rabd pana duminica, cd o astept cu ele decongelate..:)

mai ce repede trece ziua cd te trezesti tarziu...

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

vai roxyy, te invidiez..eu as fi murit toata noaptea de la o asa combinatie.. eu nici pe sot nu-l prea las sa manance usturoi, ca mi se face rau de la miros..

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

..eu evit usturoiul seara ca ma ia cu calduri si "bufeuri" si nu pot sa il combin pe barbatu-meu sa ma scape de ele . Mai ales daca mananc si usturoi ... nu ma mai pot apropia de el

Ank 38+

Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..si mie mi-a picat super usturoiul de aseara..chiar am dormit bustean pana la 11.
..eu v-am pupacit ..am fugit la gimnastica si la masaj ..ne "auzim" dupa -amiaza..o zi buna!!..pupici

ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

v-am vazut burticile..le mai puteti cara????ma refer la yasmi si Rge..
ramo..noi n-avem de ce ne plange..suntem puiuti pe lg fete..

Irinuco..daca ai rezistat pana acu cu piticotii in burtica..esti mama eroina! te pupam si de-acu poti da startul...:):)

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi!! iarasi am exagerat cu plimbarile pe jos, fortez nota poate nasc.... am fost si am mai cumparata figurine de pus pe perete cu Minnie!!! sunt asa de dragute!! asa ca Ank, sac-sac, am si eu multe acuma!!!!
nah fetelor ati vazut "burtosu' mare" chiar ca e mare!!! nu e de mirare ca fetita e asa de mare!!
darleena, eu nu ti-am raspuns pt ca nu stiu ce sa iti spun in legatura cu dezvoltarea bebelinei!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

bb ai vazut ce bine e ca nu ai spalat geamurile

Ank 38+

Raul
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank de ce?? ca doar nu ploua....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

lasa ca e intunecat.... si pare la fel....

Ank 38+

Raul
Finish line

Mergi la inceput