Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO las ca va descurcati voi,sa vezi cadn o intra in functiune la capacitate maxima firma voastra
CRISTINA chiar,cum mai e la gradi Razvan? Tu cum esti cu somnul,ai dormit? Nu ne-ai spus,ce-a mai zis doctoritza aia,cat trebuie sa ii dai tratamentul ala si dupa ea,pe cand s-ar vedea ameliorari? Eu cred ca si daca e edem din ala,totusi e ceva micutz si nu e asa grav,de nu si-au dat seama nici un doctor pana acum! Poate ca daca lua un tratament in sensul asta de la nastere se rezolva rapid.Oricum sa vedem ce-or zice si cei de la Bucuresti.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, da, a dormit foarte bine.
A sunat tati la cresa si Mica ne-a spus ca e mai agitat decat in alte zile, adica mai activ. Nu stiu ce sa zic, vedem cand il luam la 12.30 acasa, cum se comporta.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

I-ai dat deja medicamente din alea? Oare sa isi fi facut deja un pic efectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, babeta mi-a spus ca recuperarea dureaza destul de mult, dar n-a numit cat. Probabil ca depinde de fiecare copilas, cum raspunde la tratament, nu stiu. Ne-a mai spus ca am facut foarte bine ca l-am dus la copii, in colectivitate. Cel putin, ieri cand m-am vazut cu babeta, n-a mai pronuntat nimic de "elemente autiste". O fi de bine?
O sa facem si RMN, stiu ca ala-i sfant, eu asa am aflat ce-i cu coloana mea. O sa facem tot ce trebuie.
Pai, tratamentul l-am inceput de aseara.
Nu stiu ce sa zic, ca noi noaptea n-aveam probleme la somn cu el, adoarme singurel de fiecare data, nu plange in semn decat motivat (febra sau alt motiv intemeiat). Deci a dormit foarte bine.
Ii dau 1/2 tableta de fenobarbital dimineata si seara, o lingurita mica x 3 de depakine, calciu gluconic 10 zile/luna 5 ml., B6 o fiola la 2 zile si B1 0,3 ml tot la 2 zile. Cam atat pana acum. Asta cica ar trebui sa-l mai calmeze cumva, sa devina mai cooperant... Tratamentul mie mi s epare destul de neagresiv... sper sa fie de acord si doctorita de al Bucuresti . Daca nu, schimbam. Pana atunci ma sunt 2 saptamani, ar trebuisa "vedem" ceva schimbari, in bine sau nu.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Am citit acum prospectele de la alea doua si s-ar putea sa fie usor mai agitat de la fenobarbital,cica e unul din efecte adverse. Ea a zis ca devine mai cooperant de la asta? Din cate vad eu,sunt contra convulsiilor astea,deci probabil sa previna chestii d-alea cum a patit la 2 luni,asa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

bey, sa dea dracii ca-s rupta. Cica stau acasa sa ma odihnesc. ieri am calcat, azi am calcatl, de spalat am spalat si ieri si azi, strnag tot timpul pe undeva prin casa. Breeeeee, sunt mai obosita ca la serviciu. Nasol, ha?! Si azi vreau sa fac si o negresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Astery eu nu cred ca Razvan are elemente autiste...asta e parerea mea, chiar daca nu sunt in domeniu...din poze am vazut ca este f. prezent si sunt sigura ca zimbeste cu motiv si ca reactioneaza la stimulii din jur...acum nu ma pricep la autism, dar asa mi se pare mie.
Sora mea ma intreba daca iese legea cu 85% pentru mame, ca sa faca si ea un copil...ca ea cu 30 de mil face, dar cu 8 nu..e ce sa zic, ma enerveaza graoznic, ca un copil il faci ca il vrei, chiar daca esti sau nu incurajat de stat, cel putin in cazul ei, care are un barbat care s-ar descurca sa le tina acasa!Dar ce sa ma mire la ea, ca nici la pozele cu Bia nu se uita, iar daca venea la coafor, la o scara de mine, nu urca sa o vada deloc...nici nu o pupa sau alte alea, nici nu o tine in brate...cind era Bia mai mica o mai facea, dar de anul asta ioc! O "iubeste" de nu mai poate!
Ana VREAU NEGRESAAAAAAAAAAA

Bia

Mergi la inceput

CATA la fel zic si eu aia cu autismul e total aiurea,doar Razvan s-a si pupat cu copii,cei care au astfel de probleme nu relationeaza defel.
Cat despre chestia cu 85% mie mi-ar conveni ca as sta si eu acasa doi ani,dar daca e sa nu fie asa lege tot fac bebe,doar ca il pun tot pe husband sa stea iar,numa' sa mai am pe cine Pai trage-o de maneca pe sora ta,sau viziteaz-o tu,o fi pe fuga si ea.Frate-meu mereu vine sa o vada pe Diana,sau ii cumpara cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

CataPai hai la mine. te astept ca drag. iti dau si pentru acasa.
Cristina eu cred ca Razvan este un baiat grozav! Si va fi si mai grozav. NU stiu. Pur si simplu nu stiu cum sa te incurajez, dar sunt convinsa ca stii ca sunt alaturi de voi.
M-au sunat diversi de la serviciu si cand m-au auzit la telefon s-au speriat si incearca acum sa-mi prelungeasca concediul medical. Eu nu tin neaparat dar daca ei reusesc, eu nu ma impotrivesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, in principiu fenobarbitalul linisteste, calmeaza si la bebei mici da si somnolenta (nu degeaba se da in maternitate cand fac nou-nascutii icter).....aia cu agitatia o fi un efect advers dar nu-i musai sa-l aiba. Deci in principiu pt linistire oi l-o fi dat!
Cristina, s-a facut repede bine Razvanel dupa otita?
Giova, chiar ma gandeam la voi cand ziceai ca pleaca Clau de la firma ca va trebui sa faceti ceva eforturi pt rata la ap.
Irino.....inseamna ca Mario se simte muuuult mai bine de e asa activ si papacios. Cu "dezbracatul" la fi-miu nu stiu daca e cazul ca azi dimineata de ex a inghetat la maini si totusi erau +2 grade. Eu aveam doar o bluzita si un jerseu iar el cu body+vesta+pulover+geaca era INGHETAT bocna........si pe sub pantaloni (desi avea dres) ii erau reci picioarele si mainile si fata....offf, ca tare friguros mai e....seamana cu mine ca ta-su e ca o soba, mai mare dragul sa te cuibaresti langa el in pat!
Ingrid, imi e mila de Dienuta, sa speram ca nu se agraveaza......macar e bine ca papa!
Ano, parca erai in concediu mmedical nu in concediu de shmotru.......ia sa faci bine sa te arunci intr-un pat, sa te uiti la un film.......

Am pus baiatul la nani, de as reusi sa-i fac programul de la cresa

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput