Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai dar Razvan e un copil linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA pai Diana si la + 10 grade era gheatza la maini si picioare.E fix ca mine si mami cu circulatia periferica Asa o fi cu fenobarbitalul ala,io am zis ce mi-a sarit in ochi mie.Dar e si contra convulsiilor nu? Nu degeaba se da si in febra mare!
ANA asa patzesc si eu cand stau acasa - treaba en gros.Cu deosebirea ca io mai bag si conta,asta n-ar fi insa nimic,daca n-as avea-o si pe Diana catarata pe mine Mai bine aci
INGRID asteptam rezultatele,sper sa nu se fi agravat iar otita aia Asa a avut mami,toata copilaria era cu otita si nici tratamente nu lua atunci defel,era la tzara,e nascuta in 1948,drept urmare aude usor mai slab cu o ureche

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Da Ano stiu, ca mie diagnosticul ala de hiperkinetic mi sa parut o aberate in cazul lui, dar ma refer sa-l calmeze, sa nu se sperie la anumiti stimuli........zic si io, imi dau cu parerea....ca nu prea cred ca i l-a dat in ideea ca va avea efecte adverse si o sa-l faca mai agitat si mai vioi

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

ANA si eu stiam ca e linistit,de aia-s derutata Cred ca totusi pentru convulsii i-a dat alea doua,iar restul vitaminelor si Ca pentru stimularea de a fi mai cooperant,asa are ceva logica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni pai firma lucreaza la capacitate maxima. problema e ca au 2 proiecte mari: complex rezidential de case, in Tm si o parte din Mall-ul de la Oradea. daca mai prinde un proiect e musai sa mai angajeze pe cineva ca nu se mai descurca. sunt termene scurte si nu fac fata. In pkus, Clau trebuie sa mearga la intalniri, banci, etc.
Oricum va fi bine, cel putin asa speram. acum au bagat multi bani in mobilier, calculatoare, ploter, imprimanta, licente pt. programe.
Ioana pt. primele rate avem bani, noroc cu banii de la nunta in care nu ne-am bagat si cu cei de pe firma lui Clau. Pt. la anul...isi va lua din dividendele de la firma asta, caci altfel nu avem cum. salariul ii putin mai mic decat dincolo, adica la fel, doar ca nu mai ia banii la negru, care ii dadea pt. apartament.
Sper sa reusesti sa-l apropi pe razvan de programul de la gradi. Ii va fi mai usor. de luni il duci?
Anasebe lasa dom'le mai moale treaba prin casa. esti bolnava, nu in concediu de relax. apropo de calcat...si eu trebuie sa termin, ca de 3 zile l-am inceput.
cata eu nu am probleme dintr-astea cu matusile lui marco. ambele sunt innebunite si nu stiu ce sa-i mai faca. pacat ca sora-mea e la distanta si moare cand ii zic ce mai face si ce mai vorbeste.
La noi toti sunt morti dupa Marco, doar ca unii sunt zgarciti la capitolul cadouri pt. nepot. dar trecem si peste asta....

Am intins hainele, am scos toti papucii de toamna, hainele le-am mutat deja in dulapuri.
Merg sa ma spal pe cap si pe urma la calcat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Ne-am gasit si noi se ne dam cu parerea ,dar eu de obicei imediat sunt calare pe prospecte,pe net etc. sa ma documentez.Am si doua calendare de demuult cu toate bolile ,simptome,tratamente - unul cu alopate si unul cu naturiste .Pe atunci n-aveam net.Plus revistele de sanatate,colectii intregi ... Cred ca mi-am gresit cariera - si cat m-au innebunit ai mei sa dau la liceul sanitar,mai ales tati ca are pe sora lui (fosta) asistenta medicala.Si nu voiam neam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu m-as fi facut doctorita..dar n-am nimik in comun cu biologia, chimia, fizica, etc...dar mi-ar fi placut...poate chiar doctor pediatru!

Bia

Mergi la inceput

Mie cred ca mi-ar fi placut mai mult teoretic,in cercetare si ca domenii genetica si psihologia (la asta din urma, prietenii stiu de ce )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mie mi-ar fi placut docotrita...si acum regret ca nu am bagat medicina...
Moni eu am o vorba...lasa bine ca nu am zis-o ca acum am realizat ca om mai avea psiholoage printre noi.Iti zic in particular.Dat tu de psiholog ...garantat nu aveai nici o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
Originally posted by monica70

..... Cred ca mi-am gresit cariera - si cat m-au innebunit ai mei sa dau la liceul sanitar,mai ales tati ca are pe sora lui (fosta) asistenta medicala.Si nu voiam neam!

........ vezi, daca dadeai am fi fost colege

.. eu mai am de asteptat 5 min sa plec in pauza de pranz, nu mai pot de foame!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput