Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Sanatate Diana!
La mine in birou e f. frig...ma pastrez tinara!
Am uitat, bona mi-a aratat semnul pe care i l-a facut Bia la mina cind a muscat-o ieri pina la singe!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la semnatura, in albumul Octombrie am pus si eu poze noi. Mi-am facut timp si le-am descarcat, ba de pe telefon, ba de pe aparat.

Irina a facut ceva ieri mario, dar nu ca il alte zile. smecherasul.
Ingrid imi pare rau de Diana, sper sa vi cu vesti bune de la dr.
Ieri te-ai plimbat, caere va sa zica, nu ai glumit, ca pleci in oras.lasa ca ti-a prins bine.
Cata si Marco l-a strigat luni pe Clau= laluuuu!!! dar el nu mai vrea sa-i zica pe nume, el e tati. asa mi-a zis. numai ca s-a luat dupa prietenul lui Vlad si de aceea l-a strigat. Ioana e nana, la el, dar habar n-are cine e.
aoleu!!! asa de tare musca? si-a facut un obicei din asta?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA Florinini n-are cum intra,acum sunt prin Canada si pe luni e in Ro deja pentru vreo luna ... De Diana nu stiu cum sa dau
Eu am niste ametzeli

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Diana...hai scrie si tu un rand...
De March ,ai stie cineva ceva? Imi da si mei cineva nr pe mess ca sa o sun?
Moni esti gravida? Marim secta?

Mergi la inceput

Diana n-a mai facut cine stie ce nou,doar aseara cand a luat frate-meu niste biscuiti de la noi,asta dupa ce o prostise ca ii fura laptele ,s-a suparat pe el,tragea de mine "papa papa" ca ii ia asta mancarea si era mai sa planga dupa aia ,cred ca si de nervi ca s-a pus Cristi sa rada la greu de ea,de ce mutre facuse ...Da' ea ca ii haleste toate alea cand merge la el ,nu-i bai.
Apropo de mers la el,aseara m-am pus la conta si am vrut sa o trimit cu Ghitza la frate-meu,mama ce circ a tras: NU TATI CHITI! TATI LAU!MAMI CHITI! si tot asa ,tragea de mine,se smiorcaia,asa ca a trebuit sa merg cu ea acolo si pe urma sa evadez la lucru

Mergi la inceput

Gata IRINA,sper sa dai de ea.Nu-s mai ,cel putin eu asa stiu
Pe mine nu ma lasa sa lucrez tolomacele alea din Italia,le-au apucat telefoanele azi

Mergi la inceput

pe mine iar m-au apucat poftele de paine prajita cu usturoi si unt.bag si un lapte cu cacao, nu e normal sa mananc la ora asta. se vede ca nu mai iau pastilele de slabit.
Moni nu mai raspunde la telefoane.

iar am bagat la spalat, murdareste marco al meu hainele de nu-i adevarat. avem putine, caci nu i-am cumparat inca nimic de toaman-iarna. astept sa i se faca mila la tati de noi, sa dam o fuga la vecini, mai mult pt. Ikea.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Denisa, Ingrid, Liliana (ce surpriza placuta!!!), Cosmi - multumesc mult, fetelor.
Acum cale de intors nu-i, mergem inainte.

Pupam toate lumile!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

GIO da' de ce nu-i normal sa mananci? Mananci cand ti-e foame ,asa e normal.
Cu telefoanele ce sa zic,acum s-a trezit aia ca nu au si in italiana actul constitutiv si cica nu putem eu si colega-mea sa i-l traducem rapid si simplificat? Ceee,6 pagini? Iaca Pai traducatorii autorizati iau bani grei si dureaza ceva timp.I-am propus sa il puna pe negrutz ca stie bine ambele limbi ,noi nu stim chestiuni tehnice Pana la urma a lasat-o balta,ca cica poate are administratorul vreo traducere ,ha ha ... bai ce idei le vin,chiar prostovane ne cred,am tradus eu si compus la contracte destule la viata mea pana sa ma prind ca exista oameni platiti ,nu mai facem nimic pe de-a moaca la macaronari

Mergi la inceput

Moni eu nu mancam dimineata. dar asa sar peste pranz.
lasa ca si eu am tradus la balante/bilanturi de mi-a iesit pe urechi. cu dictionarul langa mine, contabila nici acum nu a ainvatat italiana.si pe mine ma plateau cu 200 euroi, acum secretara are secretara si castiga peste 1000 euro.
ma bucur ca a plecat Clau de la ei, asa nu m-ai aflu grozaviile pe care le fac.
Partea proasta e ca trebuie sa platim ultimii bani pe ap., 25.000 euro. Imprumut nu vrem sa facem, asa ca dam din coate sa avem banutii la fiecare termen de plata.
Cristina . a dormit bine Razvan?

_

Mergi la inceput