Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Oops, eu asa am priceput. Greseala mea! E destul de nasol si la banci, cateodata stresul ala nu merita salariul. dar deh, cate nu suportam pentru bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mai bine stresat da cu buzunarul pe juma' plin decat pe aici ...brrrrrrr....da gasesc eu o solutie cincinalul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza din Banat!!!
nu-mi vine sa cred ca sunt acasa asa de devreme.
Marco nu a mai plans, i-am dus 2 masinutze sa le arate la copii, a fugit la tobogan, asa ca a uitat ca mai trebuie si sa .
am facut plinul si am venit acasa.
e asa naspa aici, innorat, ma astept sa ploaie azi.

citesc din urma si revin...
tuturor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINO pai atunci e si mai nasol,mai bine cobori mai jos.Cel putin la primarie in Arad sunt salarii de salarii (din taxele noastre locale ) fatza de Consiliul Judetean - ala e la Prefectura nu? Prefectura primeste bani de la stat ,de la Bucuresti,vai de ei

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Moni salariile la primarii , consilii sau prefecturi sunt la fel peste tot .Este o girla de salarizare...diferenta vine de la sporuri.Iar ca idee Consiliul e mai bine platit decat Primaria peste tot.Cel putin asa stiu eu .Ca primaria e ultima la plata fata de consiliu si prefectura.Ma duc sa fumez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili bine ai revenit!!! chiar vroaim sa intru pe mess. aseara cand a zis ralu, dar nu am putut, caci aveam treaba cu copilul. ce mai face frumosul? e cuminte? sau smecheras? ati fost la turcaleti?
Moni da-mi te rog mail-ul Janinei. ma tot rog de Anasol, dar nici o sansa.
Cosmi, Bianca a papat bine Marcolino, de aceea nu a baut decat 50 ml laptic aseara si 200 azi dim.
Bianca imi pare rau ca s-a tot trezit Dani, nu sti care e cauza?
Cosmi cred ca a fost faina intalnirea cu neamurile. de cand nu i-ati mai vazut? mama merge la sora-mea in noiembrie...mama ce m-as fi dus si eu, dar lipsa de finante....
Anasol si eu am inteles la fel ca si Moni, ca o dezgroap[a sa o mute la sat. nu stiam de asa obiceiuri.
Ioana ce copil harnic ai, de la 7 e sus. sa iasa bine exudatul ca sa-l poti duce la gradi.
Bombo m-ai omorat cu sabia aia, esti de comedie.
Anasebe plimbare placuta.
Irina nu a mai facut nimic Mario?
Cata ce mai zici? Alina nu mai scrie aici?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu stiu o tipa ce a lucrat la prefectura jurista si a plecat la primarie ca era mult mai bine platita,de aia ziceam.Poate difera sporurile,astea or fi date din taxele locale,naiba stie ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu stiu asa, ca la ministerul de finante, unde lucreaza sora mea, se ajunge in mina la 35-40 de mil, dar cu stimulente...aici nu visam asa ceva!
Giova Alina nu scrie, e dorinta ei...Bia striga ieri numai "Dane! Dan! Dani!Hai Dane!Mai Dane"

Bia

Mergi la inceput

Pai la primarie mai exista si alte sporuri numite "spagi"...probabil acolo e diferenta presupun eu.
Rosalinda ce mai face fratelo...uimeste-ne.
Bombo nu dai un semnal catre Florinini si Diana? Poate intra si ele.Auzi cu sabia...fa si tu o poza.
Giova deci l-ai mituit cu doua masinute.
Ioana sper sa iasa bin exudatul.Imbraca-l mai lejer...poate ai surprize.
Anasol eu stiam de "manevra" cu 7 ani ca eu cu fratemiu eram fani sa asistam la de astea cand eram prin cimitir la vreo pomana sau mai stiu eu ce cautam pe acolo carati de parinti.
Mario nu a mai facut nimic ...ca ieri am fost in vizita la vecini si a dat spectacol cu ceilalti copii...dat peste cap, trantit pe jos, tipat , ...a si incepe sa vorbeasca...ieri auzind cuvantul Gigi a rpeetat in continuu ...JIJI...ce ma enrveaza cuvantul asta imi aduce aminte de oaia nationala.A papat tot pe acolo ...toate maslinele d epe pizza, apoi cipercile si apoi ardeii...pai dc restul copiilor haleau la el se bateau turcii la gura lui...pai sa fie primul sa nu pape altul mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu sunt trezita de dimineatza si am dat deja vreo 5 telefoane, am facut programari la medici pt Diana. Azi-noapte s-a trezit de cateva ori, se ineca cu secretiile, vai de steaua mea! I-am dat Panadol, febra nu avea, dar ca sa previn totusi. Degeaba o aspir ca nu iese nimik, alea sunt undeva in gat cred.. Culmea ca mananca. Si toata ziua e cu mana in ureche, sper sa nu se fi agravat tare...
Giova, ieri eram cu masina in oras, pe la 18,30 am plecat sa ma plimb, ca eram un pachet de nervi. Tot nu vb cu al meu, doar strictul necesar. N-am chef.
Teolinda, ma bucur ca ai intrat, as vrea si eu sa-l vad pe Nicolas.
AnaS, cum nu zice Tibi mama? Nu vrea? O sa-l spuna el la un moment dat...
Astery, am eu asa un feeling ca va fi bine cu Razvanel. Si mai am eu ceva special cu el, e nascut in aceeasi zi cu Diana ...Va fi bine si nu cred ca veti ajunge la operatie.
Nu mai stiu ce am citit pe aici, nu prea mai pot sa raspund la nimeni, ca scriu un rand si fug la Diana si tot asa. Deja am inceput mesajul de o jumatate de ora.
Cand vin azi de la medic mai intru.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput