Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 15
cosmi1975 spune:
neata ,am dus cupilul la scoala si s chiauna ca ne am culcat la 3..intalnirea a fost emotionanta cu lacrimi, cumanta e la fel de nebuna si a tinut o pe bianca in brate iar logodnicul super super de treaba a mancat si 2 portii de ciorba
pe stefan inca nu l au cunoscut , tb as ma duc la 9 dupa el,,....sa vedem atunci
ASTERY , esti o super luptatoare si frumosul tau va fii super bine , ai as vezi important este as l duci unde i cel mai bine
BIANCA nu i bine ca si a facut SANDRA cartofi oricare ar fii motivul , pe bune io muream de frica ...asa ca s o lase cu surprize din astea
GIOVA ce papa MARCO
MONII sa l porti sanatosa costumul
ANASOL pupicei si ai mare grija de tine
BOMBO ai grija cu sabiaaaaaaaa
ALIII unde esti fata?
TEOLINDA ce face NICOLAS , zii si tu ceva de el
pupicei si vb
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
In primul rand:
Lili fata, fa un minim efort si baga macar 2 randuri/zi despre Nicloas, de spre tine, pataniile zilnice. Incet-incet refacem atmosfera de pe vremuri pe care se pare ca o regretam toate
. Nu stiu Janina ce are de gand
dar poate revine si ea la sentimente mai bune (cam stiu eu ce asteapta
dar sa speram ca nu va dura mult)!
Bombo si eu ma distrez de cate ori "vizualizez" faza cu mingea
....esti mortala cu sabia aia, macar e pe bune, adica ii tai capul vreunuia cu ea daca e?
Moni, in Moldova exista obiceiul ca dupa 7 ani de la moarte sa se dezgroape oasele si se face o slujba cam ca cea de la inmormantare,se dau diverse lucruri de pomana (parca s eface si ceva cu oasele, dar nu mai stiu exact) am avut o colega de camera in faculta din Barlad si mi-a povestit cate ceva! O asteptam pe Anasol cu detalii!
Am fost si noi la exudat, Razvan s-a trezit singurel la 7, adica nu s-a mai culcat dupa ce a baut laptele, acum tot casca pe aici si ma uitam la saracu ca are niste cearcane........ am inghetat pe afara la 3 grade ca l-as mai fi plimbat dar era bocna la manute!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
IOANA mersi de explicatii,eu ma gandeam ca vrea sa o mute la tzara,sau ceva de genul asta.bafta sa iasa ok analizele!
Si eu sper sa va scrie si voua LILI de Nicolas!
Cat despre Jani a zis ca am sindromul cainelui ciobanesc german
,ca de juma' de an is tot pe capul ei
Cica nu-mi ajunge sa vorbim pe mess? Nuuuuu
Sa vedeti ce a crescut si ce frumoasa e Carla 
COSMI distractie placuta cu musafirii !
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
anasebe spune:
Neata!
Ce bine e sa dormi mai mult! Nu am sa ma obisnuiesc niciodata sa ma trezesc la 6. Never!
Fii-miu s-a trezit la 8, asa ca am lenevit ceva in pat. E cam frigulet azi, dar tot il scot macar 10 minute afara, sa se obisnuiasca.
Mmmm, am afcut o cafea buna.
monica70 spune:
ANA si io-s tot asa somnoroasaaaa ,abia m-am trezit.Ca norocul ca am avut si am tot servicii unde am timp sa ma trezesc ,nu tre' s-o fac brusc,sa nu-mi dauneze la bibilica 
IRINO tot cu
in sedinte si azi,de nu zici nimic?
anasebe spune:
da hiar. Mai Irina, dar la ce banca lucrezi? Ca parca suna a BCR. Si mama e disperata, de cand i-au preluat astia de la Erste Bank e o zapaceala, o confuzie si un rahat de nu se poate.
anasebe spune:
M-a sunat Alex. Au sunat aia de la service. Azi fac comanda de piese. Deci poate, poate intr-o luna sa fiu din nou motorizata.
loren@ spune:
Buna fetele...am rasfoit din urma dar am retinut putin..Astery la Bucuresti trebuie sa ai parte si de vesti bune...eu asa cred, vazut pozele cu Razvanel si am un feeling ca Doamne Doamne va avea grija sa va lumineze pasii pina aici si sa se faca bine cu tratamentul dat!
Invat...revin eu!
Bia
monica70 spune:
ANA Irina nu e inca la nicio banca,doar spera.E la primarie .Da' si la banci e cam balamuc,atat ca e ceva salariu ![]()